Viser alle 24 resultater


Hos AltErTysTys.dk kan du få en realistisk dildo i mange farver og størrelser. Som navnet antyder er en realistisk dildo en dildo der til forveksling ligner en ægte penis.
De fleste realistiske dildoer er uden vibrator og med sugekop, så dildoen kan fastsættes på alle glatte overflader. Her på siden finder du vores udvalg i realistiske dildoer. Læs mere

-75%
DKK 375,00 DKK 95,00
-60%

Realistisk Dildo

Big Mr. Softy sort dildo

DKK 500,00 DKK 200,00
-34%
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-51%

Realistisk Dildo

Sugekop dildo lilla

DKK 395,00 DKK 195,00
-42%
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-38%
-45%
DKK 445,00 DKK 245,00
-43%
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-34%
DKK 295,00 DKK 195,00
-25%
-34%
-40%
-42%
DKK 225,00 DKK 130,00
-38%

Realistisk Dildo

King cock dildo

DKK 695,00

Hvad gør den realistiske dildo speciel? 

Som ordet ”realistisk” lyder, så har en realistisk dildo dét formål at den skal føles så vidt muligt som den ægte vare. Den er derfor også kendetegnet ved at være udformet som en ægte penis. Udover dét at udformningen på dildoen gør den realistisk, vil der typisk også være synlige blodårer. Der er et stort udvalg af forskellige hudfarver til egen smag, som er med til at øge følelsen af realisme og hjælpe dig til at opnå optimal nydelse.  

Hvis man foretrækker en dildo som ikke er hudfarvet, er der også mange andre farver den kan fås i. Typisk er dildoerne i et materiale som føles realistisk. Hvilket rigtig mange nyder når de gør brug af dem. Rigtig mange af de realistiske dildoer har sugekopper så du også har muligheden for at sætte dildoen fast på enten gulvet eller væggen. Desuden kan de realistiske dildoer selvfølgelig også fås i et kæmpe udvalg af forskellige størrelser, alt efter dit behov.

Blodårene på den realistiske dildo er ikke blot for udseendets skyld, men virker også stimulerende mens du har dildoen oppe i dig. Dette er på grund af den simple årsag at blodårene fungerer som en slags riller, og på denne måde er de med til at stimulere.

Køb en realistisk dildo og få en realistisk stimulering

Intet kan sammenlignes med følelsen af sex med sin partner – det kan vi hurtigt blive enige om! Men hvad nu hvis du kunne få noget der kom tæt på? Meget tæt på faktisk! 
Det kan du! Med en realistisk dildo får du følelsen af en rigtig penis. Der findes mange forskellige realistiske dildoer, tykke, tynde, med og uden kugler – sågar nogle med vibrator.
De fleste realistiske dildoer er lavet i et real skin materiale eller et blødt og fleksibelt PVC materiale. Alle realistiske dildoer er fleksible, det er det der gør du får følelsen af en rigtig penis.

Prøv en realistisk dildo med kugler, stort penishoved og sugekop – Så bliver det ikke mere ægte. Dildoen med sugekop kan fastsættes på alle glatte overflader, f.eks. ude i badet. Når dildoen er fastgjort har du hænderne frie til at lege videre andre steder, f.eks. stimulere din klitoris. 
Med det realistiske penishoved og blodåre op langs dildoen vil du hurtigt kunne føle hvor realistisk en stimulering du får, det lyder ret lækkert ikke?

Hvilke realistiske dildoer findes der?

Den mest populære realistiske dildo der findes, er den med sugekop i 21,5 cm – Det er desuden også den der passer bedst til et harness, hvis du ønsker at prøve kræfter med en strap-on dildo.  Den er ikke så stor i penishovedet og heller ikke så tyk – perfekt til en begynder, men kan også sagtens benyttes af den øvede.
Skal det være lidt større? Findes der en realistisk dildo med et lidt større penishoved, flere og langt mere tydelige blodåre for en ekstra pirrende orgasme. Du vil nemlig nemt kunne mærke blodårerne når du fører dildoen ind og ud af skeden. 
Skal det være så naturtro så muligt skal du gå efter en realistisk dildo med kugler, den fås fra 17,8 cm lang og helt op til 36,5 cm, det er dog de færreste der vælger den helt store.

Elsker du både følelsen af en realistisk dildo og en vibrator? Frygt ikke! Her hos www.AltErTysTys.dk kan du få en realistisk dildo med vibrator. Dildoen findes i flere forskellige farver, f.eks. hudfarvet, sort, lilla eller pink. Den realistiske dildo med vibrator er ligesom de realistiske dildoer med sugekop, lavet i et blødt gummi materiale, der også er fleksibelt, således dildoen føles mere realistisk.

Husk altid at benyt en vandbaseret glidecreme sammen med din dildo, da en silikonebaseret vil ødelægge materialet med tiden – og det ville jo være ærgerligt ikke?

Vælg din favorit dildo

Under kategorien for kvinder, har vi vores kategori med dildoer – der vælger du blot kategorien ’realistiske dildoer’ og vælger den dildo du bare skal eje! Men så let er det slet ikke, vel? Med et stort udvalg og et hav af muligheder, bliver det også svære at beslutte sig. Frygt ikke, det er det vi er her for. Kontakt blot vores kundeservice hvis du er i tvivl om hvilken realistiske dildo du skal vælge.

Hvorfor nøjes? Vi har nogle af Danmarks billigste priser på realistiske dildoer, så køb roligt både en med sugekop og en med vibrator. Du vil elske det! 
Den realistiske dildo kan både bruges til en fræk onanioplevelse eller sammen med din partner, som forspil eller ekstra krydderi under sex.

Uanset hvilken realistisk dildo du vælger er du altid sikker på at få den billigste pris, lyn hurtigt levering og altid helt diskret emballage.

Tilføjet til indkøbskurven