Viser alle 6 resultater


Er det et kunstværk eller en dildo? Ja, en dildo i glas minder mest af alt om et stykke kunstværk, men lad ikke det smukke udseende narre dig! Dildoen kan nemlig give dig orgasmer som aldrig før.
En dildo skal ikke være kedelig, heller ikke selvom, at du har stiftet bekendtskab med en del tidligere.

har du ikke tidligere prøvet en glas dildo, så er det helt sikkert på tide. Den kan nemlig noget, som ingen andre dildoer kan. Læs mere

-31%

Glas Dildo

Blå glas dildo

DKK 399,00 DKK 275,00

Glas Dildo

Glas dildo 19 cm

DKK 225,00
-41%
DKK 295,00 DKK 175,00
-47%
DKK 375,00 DKK 200,00
-49%

Glas Dildo

Pink glas dildo

DKK 395,00 DKK 200,00

Hvad er en glas dildo?

En glas dildo, er præcist som navnet antyder, en dildo i glas. Glasset kan have forskellige strukturer, der stimulerer dig på forskellige måder. En glas dildo er nødvendigvis ikke formet som en penis. Ja, det lyder helt skørt, men en dildo i glas er naturligvis ikke naturtro, hvorfor der ofte bliver leget med form og udsmykning. 

Rigtig mange glas dildoer har forskellige farve glas, mønstre eller former. De forskellige former er lavet, så de kan stimulere forskellige dele af din krop - altså indvendigt. Find de mere krogede og de er lavet til at stimulere dit G-punkt. Andre er mindre og kan fx med fordel bruges til anal sex.

Går du op i hygiejne, er en glasdildo helt genial. Den er nemlig noget af det nemmeste at rengøre. Du kan sågar putte en dildo i glas i opvaskemaskinen, måske ikke lige ved siden af service fra aftensmaden, men muligheden er der.

Hvorfor skal du have en glas dildo?

Der er utrolig mange fordele ved at vælge en dildo i glas. Ikke alene er den flot at kigge på, den kan også give dig de mest intense orgasmer. Hvordan tænker du måske? 
En af de største fordele ved en glas dildo, er at dildoen enten kan køles ned eller varmes. Har du ikke prøvet en glasdildo endnu, er det så sandelig på høje tid!

Har du slet ikke prøvet at lege med en dildo overhovedet eller et andet stykke sexlegetøj, så hører du efterhånden til mindretallet. Et stadig stigende antal danskere har sexlegetøj i sengebordsskuffen. Og det er ikke uden grund. Et godt sexliv har nemlig mange positive konsekvenser.

Køl din dildo ned eller varm den op

Hvordan køler du en glas dildo? 
Du kan køle glasdildoen på flere forskellige måder. Hold den f.eks. under koldt vand, eller læg den i en skål med koldt vand i 10 min og mærk efter på armen før du fører glasdildoen op vaginalt. 
En anden mulighed er at lægge glas dildoen i køleskabet eller fryseren i 10 min og mærk den kolde følelse, der stimulere dig indvendigt.

Den kolde følelse og fornemmelse kan virke pirrende. Alt efter hvordan din krop reagerer, kan du køle dildoen i glas mere eller mindre. Tricket med at sætte dildoen mod det tynde hud på underarmen, er en absolut nødvendighed. Du skulle nødig risikere, at den er for kold og du skulle få nogle skader. 

Hvad så hvis du gerne vil varme din glas dildo? 
Præcis ligesom når du køler dildoen, kan du på samme måde varme den, eller ikke helt samme måde. Tag en skål med varmt vand og læg dildoen i glas ned i skålen i ca. 10 min – husk endelig at mærk temperaturen på armen inden du fører dildoen op i din vagina. Føles skulle jo helst give nydelse, ikke brandsår.

Sidst men ikke mindst er der hygiejnen! Den må vi ikke glemme, særligt ikke når vi taler om sexlegetøj. Er du på jagt efter et stykke sexlegetøj der nemt at rengøre og ikke mindst holder i mange år? Så er glas dildoen et absolut must have!

Mange farver og former

Glas dildoen er faktisk lidt sjov, fordi den på mange måder minder om en helt almindelig dildo, og så alligevel ikke. Dildoen er selvfølgelig lavet i glas, som ved første øje kast minder mest om et kunstværk. 
Dildoen er utrolig robust og er desuden fremstillet i splintfri glas, der gør glasset særlig velegnet til brug som dildo.

Dildoer i glas findes i et væld af farver, f.eks. blå eller lyserød. De fleste glas dildoer er dog i klart glas, enten med små nubre eller en kontrast farve op langs dildoen. Disse små forhøjninger på selve skaftet er lavet, så du tydeligt mærker dem, når du bruger den til penetrering.

Ligesom der findes blodfyldte blodåre på realistiske dildoer, så er glas dildoerne ofte lavet på samme måde, så de har samme funktion.

Hos os kan du få både glas dildoer, der er formet som en penis, bøjede, med riller, kugler eller små pigge eller nubre på. 
Fælles er at dildoerne i glas er designet til at give dig de mest pirrende orgasmer. Brug glas dildoen alene som en fræk onani oplevelse eller sammen med din partner som et pirrende forspil. 

Med en dildo i glas har du ikke kun mulighed for en bestemt type stimulation, nej du har faktisk hele 3 i en. 
Den kolde orgasme, den varme og selvfølgelig kan du også blot bruge glasdildoen som den er. De mange riller eller nubre er lavet til det formål at stimulerer dig i vagina, når dildoen føres ind og ud.

Kan bruges med alle slags glidecremer

Noget andet der er med dildoen i glas, er at den kan bruges sammen med alle typer glidecreme. Ja, det kan alt vel tænker du? Men NEJ.. har du sexlegetøj i plast eller silikone skal du faktisk kun benytte en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret glidecreme vil ødelægge materialet. Det problem har du ikke ved en dildo i glas. Den glatte overflade tåler nemlig alle slags glidecremer, selv den med smag eller til anal brug.

Endelig et stykke sexlegetøj hvor en silikonebaseret glidecreme kan bruges! Har du prøvet en silikonebaseret glidecreme? Så ved du hvad vi taler om! Den lækre silkebløde fornemmelse der bare bliver ved med at glide. Lækkert ikke? 
Brug din glas dildo vaginalt eller analt og benyt hvilken som helst glidecreme, vandbaseret, silikonebaseret, med køle effekt eller varme effekt, det er ligegyldigt. Glas dildoen kan tåle det hele.

Husk du altid er velkommen til at kontakte vores søde medarbejder, der med glæde vil hjælpe dig med de spørgsmål, som du måtte have.
Vi er så sikrer på vi har glas dildoen til dig og endnu mere sikre på du bliver glad for den. 
Pssst! Alle glas dildoer leveres i en flot velour pose og tilhørende smuk æske.

Tilføjet til indkøbskurven