Viser 1 resultat


En dobbelt dildo er kendetegnet ved, at den har to ender. Begge ender kan indføres enten vaginalt eller analt – eller på én gang. Lad dig ikke afskrække af denne type dildo, den er både til dig, der er begynder, men også til den mere erfarne bruger.

Desuden kan du både bruge den alene eller sammen med en partner. Den dobbelte nydelse gør, at du ikke vil fortryde. Desuden er den vandtæt, så du kan roligt tage den med i et afslappende bad. Læs mere


To ender – flere frække orgasmer

De to ender på dobbeltdildoen giver flere muligheder for nydelse. Og mulighederne for brugen af den er derfor endeløs. Brug den alene, måske i badet efter en lang dag eller sammen med en partner. Mulighederne er uendelige og de to indførbare ender betyder, at du kan opnå den ultimative g-punkts orgasme både vaginalt og analt på samme tid.

Der er altså rigtig gode muligheder for leg med denne dildo. Både hvis du leger alene, men også sammen med en partner er det en rigtig sjov og tilfredsstillende dildo. Lad fx din partner bruge den på dig analt, imens han trænger ind i dig vaginalt og hør fuglene synge.

Dobbelt dildoen er dog ikke udelukkende et produkt til dig som kvinde. Du som mand kan også få stor glæde af den og opnå fantastiske orgasmer ved at lege med den.

Den her type dildo er desuden også rigtig god kvinde til kvinde. Indfør dildoen i jer begge på samme tid og I føler jer forbundet på en helt ny og tilfredsstillende måde.

Blandt andet derfor er det en utrolig god dildo, da man kan lege med den på så mange forskellige måder.

Den lige eller den bøjede – what to choose?

Variationerne i en dobbelt dildo kan være store. Den første og største forskel som du bemærker, er måske formen. Der findes nemlig to overordnede typer af dobbelt dildoer.

Den lige dobbelt dildo er kendetegnet ved at den, ja, er lige. Den er stadig indførbar i begge ender og er oftest bøjelig, så du stadig har muligheden for at bruge den både vaginalt og analt på samme tid. Hvis du vælger denne type dobbelt dildo, så har du muligheden for, at du og din partner kan bruge den på samme tid.

Den lige dobbelt dildo er derfor et rigtig godt legeredskab både kvinde til kvinde, mand til mand, men naturligvis også som solo. Med den lige dobbelt dildo skal I ikke gå på kompromis med kys og kram. Da den oftest er bøjelig, har I muligheden for at indføre den i jer begge og stadig kysse og massere hinanden.

Den bøjede dobbelt dildo er modsat den lige, bøjede. Den har oftest form som en hestesko og det smarte ved denne form er, at du let kan tilfredsstille dig selv både vaginalt og analt på samme tid.

Den bøjede dobbelt dildo er til dig, der vil opnå følelsen af at være helt fyldt op. Den er sjov at lege med solo, men den er også rigtig sjov at lege med, uanset om du har en kvindelig eller mandlig partner. Leger du med den bøjelige dobbelt dildo med din kvindelige partner, kan I indføre den i hinanden og opnå stor tilfredsstillelse af at se hinanden få orgasme.

Leger du derimod med denne dildo med din mandlige partner, vil du og ham helt sikkert også begge opnå stor tilfredsstillelse af, at han indføre den i dig. Det er meget muligt, at det vil blive jeres foretrukne stykke sexlegetøj.

Ud over de to mere åbenlyse forskelle på dobbelt dildoen, så findes de også i et hav af forskellige farver, materialer og udseende. Ofte har den bøjede dobbelt dildo fx en større og en mindre ende.

Derudover kan de også være mere eller mindre livagtige, hvilket jo alt sammen er en smagssag.

Husk lige glidecremen

Hvis du er en erfaren bruger af sexlegetøj, så ved du at en vandbaseret glidecreme er helt essentiel. Hvis du derimod er ny eller begynder, så må du endelig ikke glemme glidecremen.

Både med eller uden brugen af sexlegetøj, så gør glidecreme helt sikkert en kæmpe forskel for din sexoplevelse. Når du bruger sexlegetøj til især analt brug, så er det endnu vigtigere med glidecreme, da man ikke producerer naturligt glidemiddel.

Her hos os i www.altertystys.dk kan du finde lige præcis den glidecreme, som du har brug for. Dog er det vigtigt, at du benytter en vandbaseret glidecreme, da det ellers ødelægger dit sexlegetøj. Det gælder uanset om det er en dobbelt dildo eller et andet stykke sexlegetøj.

Ønsker du i stedet en glidecreme til dig og din partner, vil vi i stedet anbefale en silikonebaseret glidecreme. Den holder hele dagen og natten og så kan den desuden bruges som massageolie.

Det der med g-punktet

Ud over den sjove facon og de to indførbare ender, så er der endnu en grund til, at du skal vælge dobbelt dildoen. Den giver nemlig en helt fantastisk g-punkts orgasme. Mange dobbelt dildoer er formet så den stimulerer g-punktet, uanset om det er vaginalt eller analt.

Dermed er du sikret en helt uforglemmelig sexoplevelse. Oplever du ofte at have svært ved at opnå orgasme ved et traditionelt samleje? Med en dildo som denne kan du vinkle den, så du ikke er i tvivl om, hvorvidt den stimulerer dit g-punkt på den helt rigtige måde. 

Vidste du, at man også kan opnå en g-punkts orgasme analt? Med dobbelt dildoen kan du netop det. Dobbelt op på nydelse er naturligvis at opnå dobbelt orgasme både vaginalt og analt på samme tid.

Er du blevet nysgerrig på andre former for dildoer, så tag endelig et kig på vores g-punkts vibrator i silikone. De stimulerer både g-punktet samtidig med at vibratoren giver dig en orgasme som du sent vil glemme.

Tilføjet til indkøbskurven