Viser 1–16 af 31 resultater

En strap-on dildo er ikke et kedeligt legetøj, der kun kan bruges kvinde på kvinde. Faktisk er en strap-on dildo et rigtig dejligt og alsidigt værktøj til at lege med kønsroller, anderledes stillinger og pegging. Den er perfekt til at pifte sex livet op og hjælpe jer til at komme ud af den gamle sex rutine. Det bedste ved en strap-on dildo er, at alle kan bruge den. Dildoen i sig selv kommer i så mange størrelser og former, at der noget for enhver smag og enhver lyst. Det samme gælder den holder, et ’harness’ som det hedder, dildoen skal sidde i.

Vi er sikre på, at I nok skal finde en kombination der passer lige præcis til jer! Til de øvede strap-on brugere findes der sågar strapless strap-on dildoer. De kræver et stærkt underliv, men giver dobbelt op på nydelse. Så, det er bare at gå ombord i strap-on dildofadet og se, hvad det har at byde på. Spice jeres strap-on dildofantasi med et par håndjern, blindfold og glidecreme, evt. med smag. En strap-on dildo kan være med til at lege med kønsroller, at opdage nye sexstilling og i det hele taget åbne en ny, skinnende dør til orgmasmehimlen. Læs mere


Generelt om strap-on dildoer

Mange tror, at en strap-on kun skal bruges af kvinder på kvinder, men en strap-on dildo er langt mere alsidig end det. Det er en perfekt mulighed for at prøve pegging eller at lege med de traditionelle kønsroller.

Det kan kræve grundig research at prøve en strap-on dildo for første gang. I visse kredse er det et tabuiseret emne, som folk kan være utroligt nysgerrige på. Nok netop fordi det er tabuiseret. Nogle er måske bange for, at det går ud over deres femininitet eller maskulinitet at bevæge sig ud i, men faktum er, at folk snyder sig selv for en skæppeskøn sexoplevelse.

En dildo på en sele Hvordan skal din strap-on dildo bruges?

Alle kan bruge en strap-on dildo. De fleste harness er justerbare, så de kan passe manden og kvinden, og så de passer dildoen. Er du/I nybegyndere og først nu er begyndt at interessere jer for en strap-on dildo er det vigtigt at finde den rigtige størrelse. 

Ellers vælger I bare, hvilket sæt hofter der skal bære selen og dildoen og så er det i gang med mange timers vidunderlig sex. Der findes sågar en sele og strap-on dildo til låret. Selen placeres man bare rundt om låret i stedet for hoften. Det kan være en god idé at prøve at gå rundt med sin strap-on dildo i andre, mere hverdagsagtige situationer.

Tal om, hvad I forventer af hinanden og brugen af jeres strap-on dildo

Når du introducerer et nyt sex legetøj til lagengymnastikken, er det vigtigt at tale om, hvad I forventer til hinanden. Tal om, hvad I er komfortable med og hvad I forventer af legetøjet. Det er begyndelsen på god oplevelse med jeres strap-on dildo. Din partner som bærer dildoen kan ikke mærke dig og er nødt til at spørge mere ind til dig end vanligt. 

Er der noget omkring brugen af jeres strap-on dildo som ikke virker, så giv ikke op. Det kan være at jeres harness lige skal justeres igen, at I skal prøve en anden vinkel, når I bruger den eller om I skal prøve med en anden type eller størrelse dildo.  Det vigtigste er, at I begge opnår fuld nydelse.

Lav research på de gode sexstillinger med en strap-on dildo

Det er oplagt at bruge lidt tid på at researche, hvilke sexstillinger der er gode. Nu I alligevel er i gang med at tale om, hvordan I vil bruge en strap- on dildo, kan researchen ovenikøbet fungere som en lille apetizer for jeres kommende aften i sexhyggens tegn.

Det er en god måde at genopfriske stillinger, som ikke bliver brugt så ofte. Måske har de glemte stillinger ikke virker for jer tidligere, men kan få helt nyt liv med en strap on dildo. Det kan være en god idé, at starte med en kendt sex stilling, når I skal gøres trygge i brugen af jeres strap-on dildo.

Parleg der siger spar to

Der er mange måder at krydre sexlivet på med en strap-on dildo. Hvis det er første gang, at I skal prøve en, så brug en der ikke er så bøjet eller så lang. På den måde, gør I det mere simpelt og nemt for jer. Vi vil så nødig have, at det bliver en dårlig oplevelse for jer, når nu det er så fantastisk en måde at have sex på.

Når I har været i gang med jeres strap-on i en periode, er det tid til at tage det næste skridt. Der findes strapless strap-on dildoer der, som navnet indikerer, ikke behøver et harness. Til gengæld kræver sådan en fræk lille sag nogle veltrænede bækkenbundsmuskler. Vær klar på at blive stimuleret, mens du stimulerer end anden. Frækkere kan det ikke blive, vel?

Leg med kønsroller med jeres strap on dildo

Kender I til pegging? Pegging handler om, at kvinden penetrerer manden analt med en strap-on dildo. Hvis kvinder skal tages bagfra, hvorfor skal mænd ikke have samme mulighed for at opleve det? I skal selvfølgelig være klar på at droppe kønsstereotyperne. For nogle kræver det nok lidt, at lade manden overgive sig til kvinden.

Det betyder ikke, at det i første omgang ikke kan være grænseoverskridende for kvinden, hvis det er mandens ønske at opleve pegging. Ligesom med andre typer af sex, handler det om tillid og respekt og et godt kendskab til hinandens fantasier. Så tag et skridt ad gangen og tal som det. Husk godt med glidecreme!

Strap-on til manden

Strap-on dildo til manden? Hvordan kan det lade sig gøre, uden af kalorius kommer i klemme et sted? Nogle i industrien med sexlegetøj, har været så kloge at designe en strap-on dildo med hul til penis. Simpelt, men genialt! På den måde kan I udvide jeres sexleg til mere lyst og velbehag!

En strap-on dildo med plads til mandens penis kan give større variation i sengen. Den er handy at have i baghånden, hvis din mandlige partner kommer for tidligt eller har rejsningsproblemer. Måske ønsker du som kvinde at prøve en større penis end du er vant til. Mulighederne er mange!

Kommer han for hurtigt? Brug en strap-on dildo!

Det er desværre et alment problem, at nogle mænd kommer for tidligt og efterlader sin partner uforløst. Der findes selvfølgelig delay sprays og bedøvende kondomer der nedsætter følelsen i penis, så han kan holde lidt længere. Det er godt med et alternativ, hvis man stadig har brug for mere.

Et prekært problem, som ikke mange taler om, er rejsningsproblemer. Det er et ømt område at komme ind på. For at alle kan have et godt sexliv, er det noget der skal tages hånd om. Ved at introducere en strap-on dildo i parforholdet, kan manden få lov til at slappe af og vil sikkert komme stærkt igen, når der ikke er rejsningsstress i sengen.

Harness til din strap on dildo

Et harness er essentielt i brugen af en strap-on dildo. Der spænder du dildoen fast. De fleste harness er beregnet til sugekop dildoer. Der følger to silikoneringe med, så du kan bruge forskellige størrelser. Det er utroligt frækt at prøve en strap-on dildo og så er det lækkert at have lidt at vælge mellem uden at skulle skifte harness hver gang.

Der findes harness med en fastgjort dildo. Den er bekvem og lige til at bruge. En fordel ved en strap-on dildo er, at selen er justérbar og kan tilpasses både mand og kvinde. Er tanken om et harness en smule fremmedgørende, kan man finde seler der er designet som undertøj, blot med et hul fortil til dildoen.

Strapless strap-on dildo

En strapless strap-on dildo? Det lyder som et paradoks. Den fungerer således, at den strapless strap-on er en dobbeltrettet dildo. Det er en strap- on, som med garanti er lige så lækker for dig som din partner. Du indfører dildoen i din vagina, og/eller anus og så bruger du dine muskler til at styre dildoen med.

Så, synes du et harness er åndssvagt irriterende? Så smid det på porten og prøv en strapless strap-on. Det er dobbelt glæde med denne dobbelte dildo der stimulerer dig til du ikke kan mere! Den passer alle, så hvorfor ikke prøve den af?

Dobbelt strap-on dildo

Når vi nu er ved dobbelte dildoer, findes der strap-on dildoer med to dildoer monteret. Den ene dildo sidder som den plejer, mens den anden vender indad og indføres i din vagina.  Nyd hvert stød du giver med en dobbelt strap-on dildo. Visse dobbelte strap-on dildoer er designet til at ramme kvindens G-punkt.

En dobbelt strap on dildo er en vidunderlig måde at give dig selv nydelse på, mens du giver din partner nydelse. Det må siges at være optimal dobbelteffekt! Din partner er sikkert heller ikke ked af at høre dig stønne højlydt af våd og hysterisk eufori.

Opvarmning til anal brug med din strap-on dildo

Du har sikkert hørt om det kvindelige G-punkt, men har du hørt om det mandlige P-punkt? P’et står for prostata og ved stimulering P-punktet, kan manden opnå de mest fantastiske orgasmer! Enhver kvinde bør prøve at give sin mand de mest intense orgasmer, som han nogensinde kommer til at opleve.

I får den bedste oplevelse ved at varme op. Vi har relaxing spray til anus, der hjælper ringmusklen til at slappe af. Derudover, har vi har forskellige produkter i shoppen til at hjælpe jer. Vi har forskellige anal starter sæt med op til fire butt plugs at prøve med. Glem ikke glidecreme.

Er det nu nødvendigt med glidecreme til din strap-on dildo?

Det kan være virkelig ubehageligt at bruge en strap-on, hvis der ikke bruges glidecreme. Anus kan ikke selv producere et naturligt glidemiddel som skeden kan. I skal have den mest smooth og lækre følelse, når I indfører jeres strap-on i anus.

Der kan være forskel på, hvilken glidecreme bedst egnet til anal brug og til brug i skeden. En silikonebaseret glidecreme kan sagtens fungere i anus, hvor det er bedre at bruge en vandbaseret glidecreme til skeden, så den ikke tørrer ud. Tjek, hvilket materiale jeres strap-on dildo er lavet af, da det har indflydelse på valg af glidecreme.

Hygiejnen når I bruger strap-on dildoen

Er du ordentlig ren? Det er mest afslappende at vide, at man er ordentlig ren, når man skal til at analhygge med sin partner. Har du tjekket vores anal douche ud? Vi ved godt, at hygiejne ikke er synderligt sexet at tage stilling til. På den lange bane er det godt givet ud med en grundig rengøring.

En anal douche er en lille pumpe, som pumper vand op i numsen. Gør det til du er helt ren. Tag anal douchen med i bad. Når du er færdig, kan du passende invitere din partner til et lækkert forspil. Hop ind i sengen og spænd jeres strap- on på. Husk at rengøre den imellem brug, hvis I skifter mellem anus og skede

En ting ad gangen

Genopfrisk jeres sexliv med en strap-on dildo. Er I nybegyndere inden for strap-on, så tag det stille og roligt. Der er absolut ingen grund til at forhaste processen, selvom man kan komme til at skynde sig midt i den ophedede stemning.

At bruge en strap-on dildo første gang kan være en meget stærk og vild oplevelse. Er din partner lidt nervøs med at få en op i sig, så varm op med en finger, en mindre dildo eller hvad I lige finder bedst til at slappe af. Snyd ikke jer selv for vidunderlige orgasme og et mere intimt parforhold.  

X