Viser 1–32 af 58 resultater

Forspil er en følelsesmæssig og fysisk leg, der er til for at pirre sin partner seksuelt. Der findes mange måder at gøre det på og lige så mange fantasier der skal indfries. Vi vil opfordre til at tænde lyset og glemme de ting vi er flove over. Forspil er visuelt og sensuelt. Vi vil se, hvad vi laver og om vores partner tænder på de regler der er sat for forspillet.  Forspil er flirt og fantasi og en rigtig god måde at lære sin partner at kende på seksuelt. Prøv at dans en streap tease eller bind din partner til sengen. Glem, hvad du tænker om kærlighedshåndtagene og de akavede dansetrin og nyd forførelsens spil.

Kvinde, pír din partner sanseløs! Start forspillet om morgenen og brug pausen på jobbet til at sende frække og tvetydige beskeder. Forspil behøver ikke blive i soveværelset og kan opstå når og hvor som helst. Grundlæggende er forspil magt! Den der har kontrollen under forspillet, har magten til at bestemme, hvornår der skal dyrkes sex. Tag tyren ved hornene og gå på opdagelse i shoppen. Her i kategorien om forspil, kan du finde lidt af hvert til at fuldføre forspils fantasien. Uanset om det handler om massage, bondage eller oralsex. Læs mere

-33%
DKK 899,00 DKK 599,00
-33%
DKK 899,00 DKK 599,00
-33%
-21%
DKK 500,00 DKK 395,00
-21%
-40%
-40%
DKK 500,00 DKK 300,00
-33%
DKK 375,00 DKK 250,00
-42%
DKK 300,00 DKK 175,00
-13%
DKK 200,00 DKK 175,00
-45%
DKK 269,00 DKK 149,00
-35%
DKK 215,00 DKK 139,00
-14%
DKK 150,00 DKK 129,00
Ikke på lager
DKK 110,00

Forspil – leg og nydelse

I har lige lært hinanden at kende og er smask forelskede. Tøjet flyver til højre og venstre i det øjeblik I kommer ind ad døren – fyldt af begær til hinanden! Det går ofte så hurtigt, at I egentlig ikke når at undersøge hinanden før I er i gang med den intense sex.

Forelskelsesfasen i et forhold er en perfekt mulighed for at opdage hinanden seksuelt og her er forspil en oplagt mulighed for at lære hinanden at kende. Forspil er leg, nydelse og opdagelsesrejse i et. Måske er det også her I opdager nye sider af jeres seksualitet og det er en god mulighed for at tale om, hvad I gerne vil have i sengen.   

Genopfrisk hinandens lyster med forspil

Er du og din partner faldet ind i kedelig sexrutine, er forspil et godt sted at starte med at gentænde jeres begær til hinanden. Den er ikke væk, men den har nok ændret sig efter mange års partnerskab. Det kan være druknet i hverdagens mange gøremål eller blot være erstattet af dyb kærlighed til hinanden.

Forspil giver jer mulighed for at dyrke og styrke intimiteten, kærligheden og kendskabet til hinanden. I kan øge det seksuelle spændingsfelt imellem jer. Hvis en af jer, har kontrollen til hverdag, kan I ryste posen, ved at give den anden mulighed for seksuel magt i soveværelset.

Rejseplanlægning – forspil der batter

Der er intet som en rejse, hvor man ved at turen kommer til at byde på fantastisk sex! I vores webshop kan I finde rejsevenlige produkter der fylder minimalt, men giver maksimal nydelse. Er din sexpartner også din rejsepartner, kan I jo pakke jeres foretrukne sex legetøj.

Er du på en singletur på jagt efter frække one-night stands, er det altid godt at have udstyret i orden. Får du en skuffende bandit med hjem, kan du altid smide vedkommende på porten og giv dig selv en lækker aften med din magic wand. Din rejse skal nok blive fuld af magi i den sydlandske månes skær.

Hvordan får du gang i et forspil?

Du har nu læst hertil og tænker ”Hmm, men hvordan får jeg egentlig godt gang i det der forspil?’” Hvis du er i tvivl om, hvor I skal starte henne, kan I prøve sexterninger. Det er en sjov og fjollet måde at starte aftenen, men det kan måske være lige præcis det der skal til, for at åbne op for et fængende forspil.

Er du nu en der tænker, at du har fuldstændig styr på det med forspil, så kan sexterninger være en god måde at bryde nogle seksuelle grænser eller genopfriske glemte nydelser. I kan lave jeres eget sexspil med terningerne og bruge terningerne til at bestemme præmien til den der vinder spillet.

Orgasme creme er forspils creme

Der findes forskellige typer af orgasmecreme og -gel på markedet. Hvis du ikke kender til dette lille vidunderprodukt, vil vi på det kraftigste opfordre jer til at gøre orgasme cremens bekendtskab med det vuns! Det er et pirrende og kildende produkt, som er utroligt lækkert under sex. Med det kommer virkelig til sin ret under forspillet.

Orgasme cremen er en creme, som du smører på din klitoris. Du påfører en smule på størrelse en ært. Produkt er designet til at give en kølende fornemmelse, der øger blodtilførslen til klitoris og dermed følsomheden. Brug produktet til at drille din partner under forspil før I forenes i skøn sex.

Glidecreme – nu du er i gang med smørelsen til forspillet

Nu du er i gang med at læse om lækker smørelse som orgasme creme i forrige afsnit, er det kun på sin plads at tale lidt om glide creme. Det giver sig selv, at glidecreme er uundværlig tilføjelse i legen med sexlegetøj. Hvis du er til den tørre side, er glide cremen det der gør forskellen om du nyder dit sexlegetøj eller ej.

Glidecreme giver en lettere passage til anus og vagina. Nyder I oral sex, kan glide creme med smag give et ekstra pift.  Ophids dine smagsløg med vanilje, jordbær er hvid chokolade. Forsød sexlivet og kom i den rette stemning med en glidecreme med smag. Er glide creme med smag noget i prøver for første gang, skal det nok give en på opleveren.

Massage – et uundværligt led i et lækkert forspil

Der findes uden sammenligning ikke noget mere lækkert og sensuelt end massage. Den sensuelle berøring af kroppen er et uundværligt led i et lækkert forspil. Nu er vi jo store fortalere for cremer og gel, der lige gør det hele lidt nemmere at komme omkring, så selvfølgelig har vi også et godt udvalg af lækre massageolier.

 De er kun til udvortes brug. Vi regner stærkt med, at I har investeret i en lækker glide creme til indvortes brug. Til gengæld kan massageolien bruges over hele kroppen. Start nede ved tæerne og bevæg jer langsomt op ad benene til I når inderlåret. Massér rundt om ballerne og mellem ballerne. Gør klar til intim og dyb sex efter den afslappende massage. Helt perfekt, hvis du spørger os!

Forspil forskellige steder på kroppen.

I er kommet fra sexede lokkebeskeder på mobilen og ind i soveværelset. Humøret er i dag til et forspil der involverer stimulering forskellige steder på kroppen. Sex er ikke altid en del af forspillet. At nærme sig hinanden på en kropslig og sensuel måde er dejligt nok i sig selv. Så, i gang med massagen!

Det kan være I henter forskellige sexlegetøj op ad kassen og opdager I mangler noget helt essentielt. Så er det om at være kreativ eller finde på noget andet. Heldigvis er kroppen taknemmelig at arbejde med! I begynder at undersøge hinandens erogene zoner og får en forspilsfest ud af det.

Magisk forspil med magic wand

Investerer du i en magic wand, investerer du i flere times seksuel glæde. Den er uden fortilfælde i den store verden af vibratorer og den er bestseller i butikken af selvsamme årsag. Den er perfekt til sololeg, men bestemt også til forspil, hvor din partner kan bruge den på dig!

Det kan hurtigt blive til en leg som katten efter musen, hvor din partner stimulerer dig til du er på nippet til at blive fyldt op med de dejligste orgasmer. I sidste øjeblik fjerner din partner de skønne vibratorer og du efterlades ophidset og sexsulten. Legen kan fortsættes til du bliver fyldt af så meget begær, at du ikke længere kan holde dig i skindet og kaster dig lystigt over din partner.

Fikseret forspil

Magten til at bestemme forspillets regler og magten til at bestemme, hvornår I skal have sex. For at understrege dette, findes der ikke noget mere ophidsende at give efter for din partners nåde. Manchetter og håndjern er perfekte til en blid omgang bondage.

Faktisk vil vi gå så langt som til at sige, at håndjern og manchetter er nødvendige for et godt forspil. Har du i din hverdag svært ved at slippe kontrollen og lade andre styre slagets gang? Forspil der involverer fiksering, er en god øvelse såvel som det også er utroligt frækt. Så, slip kontrollen og lad din partner forføre dig. Brug en kilde fjer til at få din partner helt op af den sensuelle stimulering.

Sanseorienteret forspil

Tag skridtet videre fra mild bondage med håndjern og manchetter til et mere udfoldet forspil. I webshoppen finder du et bondage sæt til at udleve dine vildeste BDSM-fantasier. Start forspillet med at fiksere din partner til sengen, spisebordet eller armaturet i brusekabinen. Hvad der nu end der tænder din fantasi.

I bondage sætter finder du en gag, pisk, kildefjer og blindfold. Er det første gang I skal i gang med at lege med bondage, så husk at det er vigtigt at tale om jeres forventninger til det først. Hvis man ikke kender sine egne grænser seksuelt, risikerer man hurtigt at få dem overskredet. Bondage er utroligt lækkert, og det vil være synd at miste modet, fordi første gang gik skævt. Så, respekter hinanden og tag det et skridt ad gangen. Forspillet er et perfekt sted at starte.  

Forspil er rollespil

Der er intet som kostumer til at få gang i et frækt og legesygt rollespil. Skal du knalde den flirtende sekretær eller den tillokkende stuepige? Nogle gang er det blot kostumet der skal til for at få gang i noget godt og det er lige så fint.  Men det kan være sjovt og utroligt givende at planlægge, hvad rollespillet skal gå ud på forinden.

Hvad er det ved denne specifikke uniform, der gør det spændende og frækt? Er det en funktion i jobbet hos politimanden eller er det magtforholdet mellem chef og sekretær? Vi har lidt af hvert i webshoppen og er det din indre burlesque fantasi der skal udleves, finder du også nipple covers til showet. Swing them tits!

Når katten er ude er der forspil på bordet

Cat suits er et forførende stykke beklædning. Det er også et magtfuldt stykke beklædning, der kan sætte en stemning og forventning til din partner. Og det er jo forspillet i sin kerne. De er den perfekte mulighed for en kvinde at tage kontrollen og sætte rammerne for forspillet.

Cat suits overlader stadig lidt til fantasien og kommer i forskellige udgaver med lækker blonde og frække snøredetaljer. De fleste cat suits er bundløse. Det er perfekt når din partner er så tilpas liderlig at han eller hun bare ikke kan vente mere.

Vibrerende forspil

Nu er G-punkts vibratorer og dildoer jo ikke en ny opfindelse eller et stykke sexlegetøj man kun finder i de mørkeste hjørne af sexindustrien. Alligevel skal der slås et slag for disse to formidable stykker legetøj, når der er tale om forspil. De er det perfekte værktøj til at stimulere din partner til et punkt, hvor kun stjerner og planeter befinder sig.

Er du den drilagtige type, kan du jo pirre din partner til utålmodigheden tager over. Stimuler din partner i og omkring skedeåbningen, hvor mange kvinder er ekstra følsomme. Eller prøv omkring anus, hvor der også sidder mange nerveeder.  Fjern G-punkts vibratoren eller dildoen lige før din partner kommer og fortsæt legen i timevis.

Bundløse trusser til hurtige, men frække forspil

Er din partner en lystig og utålmodig fætter? Gør det nemt og investér i et par bundløse trusser! Plag din stakkels partner ved at rende rundt i huset som naturen har skabt dig iført et par bundløse trusser. Det vil med garanti prikke til din partners sexlyst og liderlighed. Forspil behøver ikke handle om berøring, men kan lige så vel handle om at spille på det visuelle.

Og visuelt er det at rende rundt med bundløse trusser. Med lidt held kan man få et glimt af kvindens kærlighedslæber, den røde glans omkring klitoris når hun bukker sig ned eller det velkommende hul, der senere skal være årsag til en masse nydelse for både kvinde og partner.  

0
Indkøbskurv
  • Ingen varer i indkøbskurven :(