Viser alle 16 resultater

Bedre sex til kvinder

Kunne du tænke dig at udforske mulighederne for at opnå endnu bedre sex? Så kan du med fordel gå på opdagelse i denne kategori og finde et spændende udvalg af produkter. Der findes mange typer sex produkter, der er lavet til at øge fornøjelsen af sex og gøre det til en mere intens oplevelse. Du kan blandt andet finde orgasme gel, som gør klitoris mere følsom, og varmende creme der gør penetrering mere nydelsesfuld.

Derudover kan du vaginal pump, der giver en helt fantastisk klitoris og vaginal stimulering. Udover produkter til kvinder, der giver mere nydelse og stimulering under vaginal sex, kan du også finde produkter der forbedre anal sex. F.eks. en mere afslappende oplevelse med afslapnings spray.

Du er måske allerede godt tilfreds med dit sexliv, men vi kan vist godt blive enige om, at der ikke er noget, der hedder for god sex? Det kan også være en spændende og sjov oplevelse med sin partner at eksperimentere med de forskellige muligheder for at opnå bedre sex. Så dyk ned i vores sortiment og lad dig inspirere til at få et bedre sexliv.Læs mere


Din vej til bedre sex

Du har måske aldrig før hørt om, at der rent faktisk findes produkter, der kan gøre sex mere pirrende, følsomt og nydelsesfuldt. Du lyder jo næsten også for godt til at være sandt. Der er mange forskellige slags produkter med forskellige funktioner. Alle har dog samme formål. Nemlig at gøre sex for kvinder endnu bedre.

Du har måske allerede et godt sexliv og kan tvivle på at sex med din partner kan blive bedre end hvad det allerede er. Men tro os. Du vil opdage en fagre ny verden bedre orgasmer og langt mere følsomhed under sex.

Orgasmecreme eller pumper

Der er selvfølgelig heller ingen der siger, at du kun skal nøjes med et produkt. Prøv at forestille dig, hvis både vagina, skamlæber, klitoris og anus var ekstra følsomme på samme tid? Disse slags produkter egner sig bestemt til at opnå bedre sex med sin partner, men de kan altså også godt bruges i eget selskab til onani.

Pump din vagina og klitoris ekstra følsom

Har du nogensinde hørt om en pussy pump eller vaginal pumpe? Vi kan godt forstå, hvis du undrer dig noget over, hvad i alverden sådan en tingest skal bruges til. Jo, ser du. Vagina pumps er en genial opfindelse til kvinder. Den bruges til at skabe vakuum på især skamlæber og klitoris, som gør, at de svulmer op og bliver mere følsomme.

Samtidig får du et frækt og eftertragtet look, som helt sikkert vil ophidse din partner. Der er nemlig mange pornostjerner, der bruger en vagina pump til at få missen til at stråle af sex. En vaginal pumpe øger sensitivitet af dit underliv, så du vil opleve kraftigere stimulering og orgasmer under sex.

Du kan også sagtens bruge en vagina pump til sololeg og onani. Der er ingen, der siger, at det kræver en partner. Hvorfor ikke bare gøre noget godt for dig selv og forbedre dine onanioplevelser?

Få bedre analsex

Elsker du at dyrke analsex eller vil du gerne kaste dig ud i anal stimulering? Så foreslår vi, at du anskaffer dig nogle produkter, der giver dig en bedre oplevelse under anal sex. Du har måske før forsøgt at have analsex, men oplevede, at det var svært at slappe af og nyde det.

I denne sammenhæng kan det være en god idé at anskaffe sig noget anal afslapnings spray, som hjælper dig med at slappe af og være mere modtagelig over for stimulering af anus. Det kan også være, at du allerede er vild med analsex. Men hvorfor ikke gøre det endnu bedre end det i forvejen er? For hvornår kan analsex blive for godt?

Creme og gel til mere intens sex

Der findes forskellige cremer og gel, der øger følsomheden og graden af stimulering, når du dyrker sex. Måske kunne du godt tænke dig, at sex var endnu mere stimulerende, pirrende og intenst end det er lige nu. Det kan være, at du føler, at du aldrig helt opnår samme intense nydelse, som din partner? Eller måske kommer du sjældent i mål med en orgasme?

Her er orgasme gel eller varmende creme altså uundværligt at have ved hånden. Hos Altertystys.dk finder du både de såkaldte varme cremer, eller warming gel, og orgasme gel. Begge har til formål at øge nydelsen under sex – eller onani – selvom de virker på forskellige måder.

Derudover egner orgasme creme sig til kvinder, der har svært ved at opnå en orgasme. Disse cremer, både varmende creme og orgasmic gel, gør klitoris mere følsom, hvilket gør det nemmere at opnå klimaks.

Få en intens orgasme med orgasmic gel

Hvis du ikke kender til orgasmic gel er det på tide, at du stifter bekendtskab med dette vidundermiddel. Med orgasme gel får du som kvinde en mere intens og kraftig klitoris orgasme. Du tænker måske, at du allerede opnår dejlige orgasmer, men hvorfor ikke gøre dem endnu bedre? Det kan faktisk godt lade sig gøre med sådan en gel.

Samtidig er det altid sjovt for par at lege med forskellige produkter, der gør sexlivet bedre. Man skal blot sprøjte en smule gel på klitoris. Herefter vil du tydeligt mærke, at din klitoris er blevet mere følsom og stimulering af den vil blive langt mere intens.  

Oplev mere nydelse med warming creme

En varmende creme eller warming gel er en slags orgasme creme, som går ind og giver en varmestimulerende følelse på klitoris. De fås i forskellige udgaver, både som creme og gel, men begge har en varmende effekt. Sådanne midler virker ved at den varmende fornemmelse øger blodtilførslen, som konsekvent øger følsomheden.

Den kan bruges af kvinder i alle aldre. Uanset om du søger et middel, der gør dine orgasmer endnu mere intense eller du har svært ved at få en orgasme.

 

Tilføjet til indkøbskurven