Viser alle 4 resultater


Anal sex er skønt. Har du endnu ikke haft lyst eller mulighed for at dyrke anal sex, så overvej lige disse lækre vibratorer til anal brug, som vi har. En anal vibrator er til både anal stimulering og anal penetrering.

Du kan altså både lege vildere, men også mere blidt med den. Det giver mange muligheder og efterhånden som du lærer dig selv og din krop bedre at kende, så kan du bruge den virkelig lækre vibrator funktion. Der findes et hav af forskellige anal vibratorer og der findes helt sikkert også en anal vibrator lige til dig. Læs mere

-36%
DKK 195,00 DKK 125,00
-22%
DKK 250,00 DKK 195,00

Hvad er en anal vibrator?

En anal vibrator er det mest fantastiske stykke sexlegetøj. Elsker du at dyrke anal sex eller er du ny indenfor anal sex eller sexlegetøj, så er en anal vibrator et rigtig godt sted at starte. Du kan let finde en anal vibrator, der ikke er for stor. Det er særligt henvendt til dig, der er ny indenfor anal sex.

Et stykke sexlegetøj til anal brug med vibrator er en sikker vinder. De blide eller kraftige vibrationer kan give dig en helt fantastisk følelse i hele kroppen. Den starter i anus og spreder sig til resten af kroppen. At du både kan opnå stimulering ved penetrering og med vibratoren giver en rigtig lækker orgasme. Det er altså ikke uden grund, at vores anal vibrator er utrolig populær blandt alle slags kvinder.

Hvordan adskiller en anal vibrator sig fra så meget andet sexlegetøj?

Overordnet kan man dele sexlegetøj op i to kategorier. Der findes det legetøj med vibrator og så findes der det uden. Om man er til vibrator er helt sikkert en smagssag, men det er lækkert at have muligheden for at bruge den, når man har lyst. Derudover kan man yderligere dele det op i realistisk sexlegetøj og dybt urealistisk.

Det realistiske sexlegetøj er typisk dildoer, både med og uden vibrator. Disse dildoer ligner den ægte varer. De har blodfyldte årer op af skaftet og et vellignende penishoved og kugler. Andet legetøj, som en anal vibrator, ligner slet ikke den ægte varer. Og det er heller ikke meningen, at den skal det.

En anal vibrator er nemlig skabt til at bruge i endetarmen. I endetarmen har både mænd og kvinde et G-punkt. Mandens G-punkt er også hans prostata og er et meget følsomt område. Kvindens G-punkt bliver stimuleret gennem væggen mellem skede og endetarm. Mange vibratorer er derfor formet herefter. Forestiller du dig en finger, der laver kom her bevægelsen, så er det ca. sådan, at den er formet. Det er også sådan, at du finder manden G-punkt.

En anal vibrator er altså konstrueret til at give så meget nydelse som overhovedet muligt, lækkert ikke?

12 forskellige orgasmer

Vi kvinder kan faktisk få helt op til 12 forskellige typer af orgasmer. Vildt ikke? Du kender sikkert den vaginale orgasme. Den får du, selvfølgelig, ved at du bliver stimuleret og penetreret vaginalt. Det kan være rigtig svært for mange kvinder at opnå denne form for orgasme.

Klitoris orgasmen kender du helt sikkert. Og har forhåbentlig også stiftet bekendtskab med den mange gang, hvis ikke sammen med en partner, så selv. Det er med god grund, at vores anal vibrator er populær, men en god klitoris vibrator er helt klart en bestseller. Prøv lige at forestil dig at bruge dem sammen – shit det kunne få fuglene til at synge.

Endeligt så findes der en anal orgasme. En orgasme du får, når du bliver stimuleret og penetreret analt, kan slet ikke sammenlignes med nogen andre. En sådan orgasme er mere intens og føles meget kraftigere. Det er altså ikke uden grund, når vi siger, at du bør udforske dit sexliv og prøve en anal vibrator.

En anal vibrator er både til sololeg og leg med en partner

Har du indtrykket af, at dildoer og vibratorer udelukkende er til onani, så tager du fejl. Det er selvfølgelig en let måde at tilfredsstille sig selv med fx en anal vibrator, men sexlegetøj altid sjovt at bruge med en partner. Men vil din mandlige partner ikke blive intimideret over en stor dildo eller en smart anal vibrator, for hans penis kan jo på ingen måder hamle op med dem?

Forhåbentlig bliver din mandlige partner ikke forskrækket. Sammen kan I nemlig opnå det hedeste og vildeste sexliv, hvis I giver hinanden lov. Det skal også siges, at sexlegetøj generelt er et supplement og ikke en erstatning af den ægte varer. Desuden så kunne det også være, at din partner fandt ud at han synes, at det var vildt ophidsende at bruge en anal vibrator.

Næste gang dig og din partner skal dyrke sex, så smugl din anal vibrator med op i dobbeltsengen. Når du har forkælet din partner lidt, så tag vibratoren frem og strit med røven. Det er helt sikkert, at din partner vil finde det enormt frækt, at bruge en anal vibrator på dig og din lille mås.

Brug den også på klitoris

Et ekstra lille fif er, at du sagtens kan bruge din anal vibrator til at stimulere klitoris. Lad spidsen af vibratoren gnide op af klitoris og tænd for den. Lad vibrationerne køre og mærk hvordan du ikke kan holde en vild orgasme tilbage.

Brug masser af glidecreme

Når du skal dyrke anal sex, så er det vigtigt at bruge glidecreme. Hellere for meget end for lidt. Anus kan ikke selv producere noget smørelse, hvorfor det er vigtigt at bruge glidecreme. Med en god glidecreme, så bliver hele legen bare meget sjovere. Du undgår smerter og rifter o kan i stedet nyde det.

Udover glidecreme, så er tålmodighed og evnen til at slappe af også vigtige elementer, hvis man skal dyrke anal sex med en happy ending. Ringmusklen skal have tid til at udvide sig, hvorfor det er vigtigt, at have en god tålmodighed. Jo mere trænet du bliver, jo mere anal sex du har, jo hurtigere og jo større genstanden kan du også tage op.

Det er også helt essentielt at du kan slappe af i kroppen. Er du ny indenfor anal sex, så kan man have en tendens til at spænde og det kan være svært at nyde den anale stimulering. Derfor, slap af, hav tålmodighed og brug glidecreme, så er du godt i gang.

Tilføjet til indkøbskurven