Viser alle 3 resultater


Anal rengøring lyder måske ikke særlig ophidsende. Det er det dog heller ikke, hvis uheldet er ude. Derfor er det en rigtig god idé, hvis du laver en anal rengøring inden du skal have anal sex. Når du først er blevet fortrolig med en anal douche, så tager det ikke lang tid. Og det er helt sikkert det værd. Der findes mange forskellige måder at gøre det på, her nedenfor ser du nogle produkter, hvor du let kan lave en anal rengøring, så du er klar til at kaste dig ud i et analt sexeventyr. Læs mere

Anal Sexlegetøj

Anal douche

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Douche analrenser

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Blå anal douche renser

DKK 175,00

Forberedelse der betaler sig

Anal sex skal være frækt og sjovt. Mange nyder at dyrke anal sex og det er ikke uden grund. Der sidder nemlig mange nerveender i anus og både manden og kvinden har et G-punkt i anus.

Du kender det sikkert godt. Din partner og dig har sendt hinanden lange blikke hele dagen og spændingen sidder nu uden på tøjet. I er begge så tændte og flår tøjet af hinanden, så snart den første mulighed byder sig.

I smører hinanden ind i en god silikonebaseret glidecreme. I bruger tid på, at tage en glidecreme på, fordi det bare lige giver det ekstra, når man er helt glat og man nærmest kan smutte hinanden mellem fingrene, som man smutter en mandel.

Massagen starter blidt ud, men tager hurtig fart. I kigger på hinanden og før nogen af jer ved af det, så tager din partner et stykke anal sexlegetøj op fra sengeskuffen. Det bliver smurt ind i en vandbaseret glidecreme og I er begge så klar, men pludselig bliver du usikker på, om du mon er ren nok ”dernede”. Du har nemlig ikke overvejet, at der findes en anal rengøring.

Det tager i den grad gnisten og hvad der ellers startede som et frækt forspil ender med, at du ligger og kan kun tænke på noget helt andet.  

Med en god forberedelse i form af en anal rengøring, så ender du ikke i sådan en situation. Og både dig og din partner vil i stedet gennemføre den mest fantastiske sexleg, og I vil skrige af lyst og tilfredsstillelse.

Med en anal rengøring eller en anal rens, kan du sikre dig, at du er helt ren og dine tanker kan være i nuet. Det er let og bør være en lige så naturlig del af sexlegen, som alt andet.

Hvordan gør man egentlig?

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan man egentlig laver en anal rengøring. Og det kan umiddelbart virke både unødvendigt og meget omstændigt. Men hvis du kan sætte dig ind i ovenstående situation, så bør du læse videre.

For det er faktisk ret enkelt og kræver ikke meget tid eller træning. Og når du først har prøvet det, så vil du helt sikkert se anal rengøring som en naturlig del af det at dyrke analsex.

Fremgangsmåde

En anal rens starter ud med at du gå på toilettet. Forhast dig ikke, lad det tage den tid som det tager. Jo mere, der kan komme naturligt ud, jo lettere bliver en anal rengøring. Rengør dig derefter udenpå, som normalt.

Det næste skridt fungerer bare bedst i badet. For sker der så et uheld, hvor noget brunligt ryger ud, så er det altså bare lettest, at det sker i badet. Stil dig ellers som du normalt står, med let spredte ben og fyld anal renseren med vand. Indfør den derefter i anus og tryk på pumpen.

Er du nybegynder brug da kun lidt vand af gangen, det gør du ved, at du kun trykker blidt på pumpen. Det er ofte rarere som nybegynder, at man skyller lidt mindre af gangen, og i stedet gør det flere gange. Du skal som oftest bruge hvert fald tre tryk inden du presser vandt ud igen, men mærk efter, da det er vigtigt at du ikke overfylder tarmen ved en anal rengøring

Du er næsten i mål nu

Næste og nok sidste trin er at du presser vandet ud igen (her er det igen en klar fordel, at selve seancen foregår i badet). Trin to og tre gentager du indtil du føler dig renset.

Men hvordan ved du, at du er renset, hvis du er nybegynder? En god tommelfingerregel siger, at når der kommer klart vand ud uden lugt, så bør du være renset.

En anden god tommelfingerregel er at bruge lunt/lunken vand, da koldt vand kan give mavekramper.

Du er nu i mål med din anal rengøring og du er klar til at dyrke fræk anal sex.

Forskellige former for anal rengøring

Der findes naturligvis forskellige former for produkter til anal rengøring. Hvilken der passer til dig, er alt efter hvilken du er tryg ved. Det er også ofte et spørgsmål om smag og behag. Har du nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om anal rengøring eller noget andet.

En Anal douche, som pumpen til anal rengøring hedder, er en form for pumpe på en lille pind. Den virker på den måde, at den spidse ende indføres i anus. Ved hjælp af pumpefunktionen så sprøjter man vand op i anus, og derefter presser man selv vandet og affaldsstofferne ud.

En anal douche der blender ind

En anal douche ligner ofte små pumper, hvor der er en spids og en pumpe for enden. Der findes også forskellige farver, men ofte er en mørk at foretrække taget i betragtning af, hvad dens formål er.

Anal rengøring med en anal douche er nok den mest populære. Men der findes der også anal rengøringsprodukter, der kan monteres direkte på brusehovedet. Det kan være en fordel, hvis man ofte dyrker analsex. En anal douche udseende er ofte ret diskret og kan nemt blende ind på badeværelset mellem fancy shampooflasker og skrabere.

S,M eller L - hvilken skal man vælge

Der findes også forskellige størrelser på de forskellige typer af anal douche. Der er forskel på størrelsen af spidsen der indføres i anus, men der hvor den afgørende forskel skal findes, er i størrelsen på pumpen.

Her findes de ofte i en størrelse S, M og L. Vi har erfaret, at en størrelse S er lige det mindste til anal rengøring, også selvom man er nybegynder. Derfor anbefaler vi en størrelse M til de fleste kvinder. Med denne størrelse kan du let og ved relativt få tryk rense dig selv. Er du mere erfaren eller måske mand, så er er L muligvis mere dig. Mange mænd vil gerne have en anal rengøring hurtigt overstået og derfor er en større pumpe også at foretrække.

Det kan synes som en kedelig del af en ellers fræk omgang analsex, at skulle til at rense sig indvendigt, når man nu allerede vasker og rengører sig udvendigt, men du vil ikke fortryde det. Det bliver helt sikkert en ny og forbedret tilfredsstillelse og sexoplevelse, når du ikke behøver skænke uheldige overraskelser en tanke.

Tilføjet til indkøbskurven