Viser alle 6 resultater

Anal rengøring lyder måske ikke særlig ophidsende. Det er det dog heller ikke, hvis uheldet er ude. Derfor er det en rigtig god idé, hvis du bruger en anal renser, inden du skal have anal sex. Når du først er blevet fortrolig med en anal douche, så tager det ikke lang tid. Og det er helt sikkert det værd.

Så skal du ikke bekymre om dig om uønskede situationer, men derimod kan du bare fokusere på nydelsen ved anal stimulering. Det gælder altså både ved anal sex og ved brug af anal sexlegetøj til kvinder. Der findes mange forskellige måder at gøre det på. Nedenfor kan du finde produkter til anal skylning, så du let kan lave en anal rengøring, så du er klar til at kaste dig ud i et analt sexeventyr. Læs mere


Anal rengøring – forberedelse der betaler sig 

Anal sex skal være frækt og sjovt. Mange nyder at dyrke anal sex, og det er ikke uden grund. Der sidder nemlig mange nerveender i anus. Faktisk så har både manden og kvinden et G-punkt i anus. Du kender det sikkert godt. Din partner og dig har sendt hinanden lange blikke hele dagen, og spændingen sidder nu uden på tøjet.

I er begge så tændte og flår tøjet af hinanden, så snart den første mulighed byder sig. I kigger på hinanden, og før nogen af jer ved af det, så tager din partner et stykke anal sexlegetøj op fra sengeskuffen. Det bliver smurt ind i en vandbaseret glidecreme, og I er begge så klar, men pludselig bliver du usikker på, om du mon er ren nok dernede.

Du har nemlig ikke overvejet, at der findes en anal rengøring. Det tager i den grad gnisten, og hvad der ellers startede som et frækt forspil ender med, at du ligger og kan kun tænke på noget helt andet. Eller måske er du i det hele taget forbeholden over for anal legetøj og sex, fordi du er bange for uheldige situationer.

Slip for bekymringer med en anal rengøring 

Med en god forberedelse i form af en anal skylning, så ender du ikke i sådan en situation. Og både dig og din partner vil i stedet gennemføre den mest fantastiske sexleg, og I vil skrige af lyst og tilfredsstillelse.

Hvis du endnu ikke har begivet dig ud i anal leg, fordi du er bekymret for hygiejnen, så fortvivl ikke længere. Med en anal skyller kan du være sikker på at være helt ren og klar. 

Med en anal rengøring eller en anal renser, kan du sikre dig, at du er helt ren, og dine tanker kan være i nuet. Det er let og bør være en lige så naturlig del af sexlegen, som alt andet.

Hvordan bruger du en anal renser?

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan man egentlig laver en anal skylning. Og det kan umiddelbart virke både unødvendigt og meget omstændigt. Men hvis du kan sætte dig ind i ovenstående situation, så bør du læse videre.

For det er faktisk ret enkelt og kræver ikke meget tid eller træning. Og når du først har prøvet det, så vil du helt sikkert se anal rengøring som en naturlig del af det at dyrke analsex eller lege med anal legetøj. 

Og så kan en omgang anal rengøring være en stor og god del af forspillet, hvis man gør det rigtigt. Under alle omstændigheder, så bør det være en naturlig del af anale sexlege.

Fremgangsmåde til anal rengøring

Der er flere steps til en god og grundig anal rengøring, og det kan gøres med forskellige produkter. Her hos Alt Er Tys Tys foretrækker vi en anal douche. Læs med her. 

Gør klar på toilettet

En anal skylning starter ud med at du gå på toilettet. Forhast dig ikke, lad det tage den tid som det tager. Jo mere, der kan komme naturligt ud, jo lettere bliver en anal rengøring. Rengør dig derefter udenpå, som normalt.

Stil dig i brusekabinen

Det næste skridt fungerer bare bedst i badet. For sker der så et uheld, hvor noget brunligt ryger ud, så er det altså bare lettest, at det sker i badet. Stil dig ellers som du normalt står, med let spredte ben og fyld anal renseren med vand. Indfør den derefter i anus og tryk på pumpen.

Tryk blidt på pumpen

Er du nybegynder brug da kun lidt vand ad gangen. Det gør du ved, at du kun trykker blidt på pumpen. Det er ofte rarere som nybegynder, at man skyller lidt mindre ad gangen, og i stedet gør det flere gange. Du skal som oftest bruge hvert fald tre tryk, inden du presser vandt ud igen, men mærk efter, da det er vigtigt at du ikke overfylder tarmen ved en anal rengøring. Brug gerne lunkent vand, da koldt vand kan give mavekramper.

Pres vandet ud igen

Næste og nok sidste trin er at du presser vandet ud igen (her er det igen en klar fordel, at selve seancen foregår i badet). 

Gentag trin 3 og 4

Trin to og tre gentager du indtil du føler dig renset. Når der kommer klart vand ud uden lugt, bør du være helt renset og ren.

Du er nu i mål med din anal rengøring og du er klar til at dyrke fræk anal sex.

Vælg den rigtige anal skyller

Der findes naturligvis forskellige former for produkter til anal rengøring. Hvilken anal renser der passer til dig afhænger af, hvad du er tryg ved.

Det er også ofte et spørgsmål om smag og behag. Har du nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om anal rengøring eller noget andet.

En anal douche, som pumpen til anal rengøring hedder, er en form for pumpe på en lille pind. Den virker på den måde, at den spidse ende indføres i anus. Ved hjælp af pumpefunktionen så sprøjter man vand op i anus, og derefter presser man selv vandet og affaldsstofferne ud.

En anal douche der blender ind

En anal douche er en anal skyller, som ligner små pumper, hvor der er en spids og en pumpe for enden. Anal rengøring med en anal douche er nok den mest populære.

Men der findes der også anal rensere, der kan monteres direkte på brusehovedet. Det kan være en fordel, hvis man ofte dyrker analsex.

En anal douche udseende er ofte ret diskret og kan nemt blende ind på badeværelset mellem fancy shampooflasker og skrabere.

Gør dig klar med en anal skylning

En anal skyller er god at bruge, både hvis du skal have anal sex eller lege med anal legetøj, med eller uden partner. Ofte kan bekymringerne for uhygiejniske uheld ødelægge oplevelsen, fordi man bare ikke kan tænke på andet.

Vi kvinder kan jo ikke rigtig selv se, hvad der foregår deromme, når ens partner er ved at stimulere os analt. Derfor gør det bare oplevelsen meget mere intim, afslappende og dejlig, når man med sikkerhed ved, at man er ren og indbydende i bagenden. 

Mange kvinder går med et ønske om at prøve anal stimulering og anal sex, men frygten for ubehagelig overraskelser afholder dem fra det. Og det er selvfølgelig super ærgerligt! Fordi anal sex og anal stimulering kan være en noget så fræk og stimulerende oplevelse. Derfor anbefaler vi kraftigt en anal douche eller anal skyller til jer kvinder, der ønsker at springe ud i anal leg. 

 

X