Viser 1–16 af 44 resultater

Anal plug, butt plug, anal-plug og but plug – ja, kært barn har mange navne. Uanset hvordan du udtaler eller staver det, så er en anal plug ikke til at komme uden om, hvis du ønsker at blive stimuleret analt. En anal plug er for alle, modsat hvad man måske kunne tro. De findes nemlig i mange forskellige farver, former og størrelser. Og der findes også en der lige passer til dig. En anal plug til kvinder er et utrolig populært stykke sexlegetøj.

Det er frækt og forførende og så kan du både lege med den solo og sammen med en partner. Et stykke anal legetøj som pluggen er oplagt at bruge til frække anal lege og de fås både i små og fine med diament i bunden til de helt store modeller. Der findes også mange andre former for sexlegetøj til anal brug. Her er en anal kæde også populær, da den kan bruges på forskellige måde.Læs mere

-49%
Ikke på lager
DKK 135,00 DKK 69,00
-40%

Anal Sexlegetøj

Guld Metal Plug – Medium

DKK 165,00 DKK 99,00
-61%
DKK 129,00 DKK 50,00
-34%
DKK 195,00 DKK 129,00
-65%
DKK 100,00 DKK 35,00
-49%
DKK 135,00 DKK 69,00
-27%
-32%
DKK 95,00 DKK 65,00
-50%
DKK 100,00 DKK 50,00
-34%
DKK 195,00 DKK 129,00


Anal plug - Få en mere intens orgasme

Vi kvinder kan oftest opnå en endnu mere intens vaginal orgasme, hvis vi også bliver stimuleret på en anden måde enten før eller imens. Du kender det måske - dig og din partner har leget, og han eller hun har givet dig en vanvittig klitoris orgasme, og pludselig er det som om, at du er ved at eksplodere, når I begynder at dyrke vaginal sex.

For når du først er blevet stimuleret på en anden måde, så bliver hele dit underliv straks mere følsomt. På samme måde sker det, hvis du først eller imens bliver stimuleret analt. Og her er en anal-plug helt fantastisk. Anus er på mange måder følsom som klitoris.

Anus og endetarmen er også sammensat af en masse nerveender, hvilket gør det ekstremt følsom og modtagelig for at blive stimuleret. Derfor er sexlegetøj, der stimulerer anus en virkelig god og tilfredsstillende ting at købe og gøre brug af. Hos kvinder er det den indirekte stimulering af skedevæggen, der gør at det føles så dejligt. Hvor mændene får så stor glæde af anal sex, fordi de får stimuleret prostata. 

Brug en anal plug under samleje

En plug til anal brug kan både bruges, hvis man ønsker at lege alene, ved onani eller sammen med en partner. Det kan både være i forspillet, at man har lyst til at blive stimuleret analt, men også under selve samlejet og her fungerer en plug rigtig godt. Stødene som partneren giver under samleje bliver forstærket kraftigt.

 Og en orgasme, hvor man både bliver stimuleret vaginalt og analt er fuldstændig uforglemmelig. En anal plug kan derfor ikke bare spice sexlivet op, den kan give det en ekstra dimension, så du kan høre fuglene synge. En anal plug er et populært stykke sexlegetøj.

Oftest er det først når man bliver lidt mere erfaren, at man begiver sig ud i den anale verden, men sådan bør det absolut ikke være. Nye sexlegetøjsbrugere eller begyndere vil også få stor tilfredsstillelse af at bruge en plug. De fås nemlig i mange forskellige varianter til ethvert formål og til enhver krop.

Vælg den anal plug der passer til dig 

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor mange forskellige typer for anal butt plugs der findes. Og netop derfor findes der helt sikkert også en til dig! Farven er naturligvis udelukkende en smagssag.

Men formen derimod varierer meget og afhænger af hvilken form for stimuli og nydelse, som du ønsker at opnå. Der findes en traditionel dråbeform, hvor spidsen er meget lille, så den er blid i begyndelsen ved indføring.

Nederst er den større og ender naturligvis med en bagstopper. Denne stopper gør, at anal pluggen ikke forsvinder op i dag, og sådan en har alle professionelle plugs. Sexlegen skulle jo nødig ødelægges af en tur på skadestuen.

Kæder med kugler

Derudover findes der også kæder, hvor der sidder små kugler på. Med denne form for plug kan man indføre det antal kugler i anus som man ønsker. Og både ved indføring og når den tages ud, bliver anus stimuleret.

Forestil dig, at du ligger med enden i vejret og din partner først indfører en anal plug og derefter trækker den lige så stille ud igen. Det er helt sikkert et stykke sexlegetøj, der hurtigt bliver en favorit, når man ønsker anal stimuli og leg.

Det er faktisk kun jeres fantasi og naturligvis jeres personlige grænser, som er afgørende for, at I får en pirrende og stimulerende oplevelse med jeres anal plug.

Stimuler G-punktet med en anal plug 

Der findes også andre typer af anal plugs. Der findes blandt andet en slags der har en form, hvor spidsen især stimulerer g-punktet i anus. Sådan en form kan være helt fantastisk, hvis man har svært ved at finde og ramme g-punktet på anden vis.

Der er selvfølgelig også mange forskellige muligheder for at finde netop den størrelse, som du ønsker. Er du ny i den store sexlegetøjsverden, og ønsker du at komme godt i gang med et stykke anal legetøj, så er en plug et godt sted at starte. Vi kan anbefale, at man som helt ny starter ud med en ikke alt for stor plug, medmindre du naturligvis gerne vil det.

Det kan nemlig være en god ide, at du og en eventuel partner starter blidt ud indtil I får mere mod på at gå en størrelse op. Ligesom der findes forskellige former, størrelser og udseende, så findes der også forskellige former for materiale, som de er lavet i. Mange plugs er lavet i en form for blød gummi eller plastik (ftalatfrie naturligvis). Og de er ofte lavet med en overflade af medicinsk silikone.

Prøv en plug i metal

De findes dog også i mange andre materialer end de traditionelle. Prøv derfor én i glas, metal eller noget andet. Her er det stort set også kun fantasien, der sætter grænser. Med en metal eller glas plug kan du især spice dit sexgame lidt op. Du kan nemlig køle eller varme den. JA, du hørte rigtigt.

Du kan nemlig varme eller køle din metal plug op, så det giver en helt anden form for stimulering. Du tænder bare for den kolde eller varme hane. Så holder du din anal plug under vandet i noget tid, indtil den har den rette temperatur. Mærk så efter et sted på kroppen, som har tynd hud, så du ikke risikerer hverken at brænde dig eller få andre kulde skader.

Lyder det som om, at det er noget for dig, så tøv endelig ikke med at prøv det. Hvis du kender den klassiske ungdomsleg, hvor man tager en isterning ind i munden og derefter kysser sidemanden, så ved du også, at det giver en helt anden følelse. Det er lidt samme effekt som det har, når du køler eller varmer din plug.

Bær det som et smykke eller accessorie 

En butt plug kan mere end blot være et stykke sexlegetøj hvor du kan opnå en orgasme. Det kan være med til at sætte den helt rigtige frække stemning. Og det kan ofte være næsten mere tilfredsstillende end selve samlejet. En del plugs findes nemlig med enten simili sten eller perler.

Det giver det ekstra frække, når din plug sidder i anus og man kan se en perle eller en skinnende sten der glimter. Går du i stedet efter noget endnu vildere, så findes der også nogle anal plugs med hale. Det kan både være læder stropper, pels eller et andet materiale. Prøv en sådan plug, når den skal have ekstra gas i soveværelset eller der hvor din næste sexleg foregår.

Husk på at sex skal være sjovt. Det er derfor vigtigt at huske at bevare en sin humoristiske sans. Når man bruger en anal plug med en rævehale, kan det både være enormt stimulerende og frækt, men også sjovt på en fræk måde.

Derfor er glidecremen så vigtig sammen med en anal plug

Præcis som ved alle andre typer af sexlegetøj, så gør glidecreme en kæmpe forskel for nydelsen og legen. Når man stimulerer anus og indfører en dildo eller en anal plug i anus, så er det nødvendigt med glidecreme.

Anus producerer nemlig ikke selv noget naturligt glidemiddel. Det betyder, at du må hjælpe naturen lidt på vej. Og du vil helt sikkert ikke fortryde. Skal du lege frække anal lege med sexlegetøj, så afhænger valget af glidecreme af, hvilket materiale sexlegetøjet er lavet af.

Har du at gøre med en plug, der har en medicinsk silikone overflade, så er det vigtigt at du bruger en vandbaseret glidecreme. Hvis du bruger en glidecreme der indeholder samme materiale som dit sexlegetøj er lavet af, så ødelægges overfladen.

Vandbaseret glidecreme altid. Eller næsten altid

Det er ærgerligt at ødelægge sit dyrt indkøbte legetøj, hvorfor det kan være en god tommelfingerregel bare altid at bruge en vandbaseret med sexlegetøj. Men der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser.

Bruger du sexlegetøj som en metal plug, så kan du godt buge en silikonebaseret glidecreme. Her vil overfladen nemlig ikke blive beskadiget. Dyrker du i stedet analsex med en partner, så kan du roligt slå dig løs med en silikonebaseret glidecreme.  

Kommer du i tvivl om, hvilken glidecreme, du skal bruge, så skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi er altid klar på at vejlede dig, da vi ved, at det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i analt sexlegetøj.

 

X