Viser alle 17 resultater


Anal plug, buttplugs, anal-plugs og butplugs – ja, kært barn har mange navne. Uanset hvordan du udtaler eller staver det, så er en anal plug ikke til at komme uden om, hvis du ønsker at blive stimuleret analt.

En anal plug er for alle, modsat hvad man måske kunne tro. De findes nemlig i mange forskellige farver, former og størrelser. Og der findes også en der lige passer til dig. Læs mere

-46%

Anal Plug

Mini anal plug

DKK 120,00 DKK 65,00
-24%
DKK 135,00DKK 195,00
-43%
DKK 135,00DKK 195,00
-27%
DKK 225,00 DKK 165,00
-25%

Anal Sexlegetøj

Oppustelig anal plug

DKK 395,00 DKK 295,00

Anal Sexlegetøj

Sort pleasure anal plug

DKK 75,00
-39%
DKK 125,00DKK 155,00

Anal Sexlegetøj

Glas butt plug

DKK 225,00
DKK 135,00DKK 195,00

Anal Sexlegetøj

Butt plug basic

DKK 125,00
DKK 95,00DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Rød butt plug øvede

DKK 155,00

Men, hvad er det en anal plug kan?

Vi kvinder kan oftest opnå en endnu mere intens vaginal orgasme, hvis vi også bliver stimuleret analt. Her er en anal-plug helt fantastisk.

Anus er på mange måder følsom som klitoris. Anus er også udstyret med en masse nerveender, hvilket gør det ekstremr følsom og modtagelig for at blive stimuleret. Derfor er sexlegetøj, der stimulerer anus en virkelig god og tilfredsstillende ting at købe og gøre brug af.

En anal plug kan både bruges, hvis man ønsker at lege alene, ved onani eller sammen med en partner. Det kan både være i forspillet, at man har lyst til at blive stimuleret analt, men også under selve samlejet fungerer en anal plug rigtig godt.

Stødene som parteren giver under samleje bliver forstærket kraftigt. Og en orgasme, hvor man både bliver stimuleret vaginalt og analt er fuldstændig uforglemmelig.

En anal plug kan derfor ikke bare spice sexlivet op, den kan give det en ekstra dimension, så du kan høre fuglene synge.

En anal plug er et populært stykke sexlegetøj. Oftest er det først når man bliver lidt mere erfaren, at man begiver sig ud i den anale verden, men sådan bør det absolut ikke være.

Nye sexlegetøjsbrugere eller begyndere vil også få stor tilfredsstillelse af at bruge en anal plug. De fås nemlig i mange forskellige varianter til ethvert formål og til enhver krop.

Dråbeformet eller som perler på en snor

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor mange forskellige typer for anale butt plugs der findes. Og netop derfor findes der helt sikkert også en til dig!

Farven er naturligvis udelukkende en smagssag. Men formen derimod varierer meget, og afhænger af hvilken form for stimuli og nydelse som du ønsker at opnå.

Der findes en traditionel dråbeform, hvor spidsen er meget lille, så den er blid i begyndelsen ved indføring. Nederst er den større og ender naturligvis med en bagstopper. Denne ”stopper” gør, at anal pluggen ikke forsvinder op i dag, og sådan en har alle professionelle but-plugs. Sexlegen skulle jo nødig ødelægges af en tur på skadestuen.

Derudover findes der også kæder, hvor der sidder små kugler på. Med denne form for anal plug kan man indføre det antal kugler i anus som man ønsker. Og både ved indføring og når den tages ud, bliver anus stimuleret.

Forestil dig, at du ligger med enden i vejret og din partner først indfører en anal plug og derefter trækker den lige så stille ud igen. Det er helt sikkert et stykke sexlegetøj, der hurtigt bliver en favorit, når man ønsker anal stimuli og leg.

Stimuler G-punktet med en anal plug

Der findes også andre typer af anale plugs. Der findes blandt andet en slags, der har en form, hvor spidsen især stimulerer g-punktet i anus. Sådan en form kan være helt fantastisk, hvis man har svært ved at finde og ramme g-punktet på anden vis.

Prostata massage er enormt frækt og man kan som mand opnå de mest fantastiske orgasmer.

Der er selvfølgelig også mange forskellige muligheder for at finde netop den størrelse, som du ønsker. Er du ny i den store sexlegetøjsverden, og ønsker du at komme godt i gang med et stykke analt legetøj, så er en anal plug et godt sted at starte. Vi kan anbefale, at man som helt ny starter ud med en ikke alt for stor plug, medmindre du naturligvis gerne vil det. Det kan nemlig være en god ide, at du og en eventuel partner starter blidt ud indtil i får mere mod på at gå en størrelse op.

Ligesom der findes forskellige former, størrelser og udseende, så findes der også forskellige former for materiale, som de er lavet i. Mange plugs er lavet i en form for blød gummi eller plastik (ftalatfrie naturligvis). Og de er ofte lavet med en overflade af medicinsk silikone.

De findes dog også i mange andre materialer, som glas og stål og andet, her er det stort set også kun fantasien, der sætter grænser.

Bær det som et smykke eller accessorie

En butt plug kan mere end blot være et stykke sexlegetøj hvor du kan opnå en orgasme. Det kan være med til at sætte den helt rigtige frække stemning. Og det kan ofte være næsten mere tilfredsstillende end selve samlejet. En del anale plugs findes nemlig med enten simili sten eller perler. Det giver det ekstra frække, når den anale plug sidder i anus og man kan se en perle eller en skinnende sten der glimter.

Går du i stedet efter noget endnu vildere, så findes der også nogle anal plugs med hale. Det kan både være læder stropper, pels eller et andet materiale. Prøv en sådan butt plug, når den skal have ekstra gas i soveværelset eller der hvor din næste sexleg foregår.

Husk på at sex skal være sjovt. Det er derfor vigtigt at huske at bevare en sin humoristiske sans. Når man bruger en anal plug med en rævehale, kan det både være enormt stimulerende og frækt, men også sjovt på en fræk måde.

Derfor er glidecremen så vigtig sammen med en anal plug

Som ved alle andre typer af sexlegetøj, så gør glidecreme en kæmpe forskel for nydelsen og legen. Når man stimulerer anus og indfører en dildo eller en anal plug i anus, så er det nødvendigt med glidecreme. Anus producerer nemlig ikke selv noget naturligt glidemiddel.

Brug altid en vandbaseret glidecreme med dit sexlegetøj, da overfladen ellers bliver ødelagt. Ønsker du at benytte en silikonebaseret glidecreme, så kan den bruge den som massageolie, hvilket den egner sig rigtig godt til.

Tilføjet til indkøbskurven