Viser alle 7 resultater


Er du som de fleste andre kvinder, så finder du anal sex og anal leg rigtig frækt. Vil du udforske denne verden yderligere, så er anal kæder næsten ikke til at komme udenom. Anal kæder er både til dig som kvinde, der er nybegynder. Men det bør helt sikkert også være en fast del af dit sexlegetøj i natbordsskuffen hos dig, der er mere erfaren. Kig nærmere her nedenfor og bliv fristet til dit næste køb af et stykke anal sexlegetøj. Læs mere

-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde med 10 perler

DKK 185,00 DKK 95,00
-22%
DKK 250,00 DKK 195,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde i lilla

DKK 185,00 DKK 95,00
-44%
DKK 195,00 DKK 110,00

Anal Kæder

Rød anal beads

DKK 70,00

Anal kugler, anal kæde – hvad er hvad?

I bund og grund så er der i store træk tale om det samme stykke sexlegetøj. Anal kugler er én eller flere kugler der sidder på en snor. Anal kugler minder derfor rigtig meget om anal kæder. Det er nemlig en kæde eller en snor, der kan være i forskelligt materiale, hvor der sidder en række analkugler på.

Anal kæder er næsten ikke til at komme udenom, hvis man er til analsex. Og anal sex er jo så fantastisk. Grunden er den, at der anus er fyldt med en masse nerveender.

Kuglerne findes i både store og helt små og antallet af kugler på kæden eller snoren kan også variere meget. Snoren eller kæden kan enten være meget bøjelig eller mere stiv i det. Ofte er de lavet i blød gummi eller et plastikmateriale med en medicinsk belægning. Du finder dem dog også i stål eller andre materialer – kun fantasien sætter grænser, som ved så meget andet sexlegetøj.

Anal kæder minder også om en anal plug, hvis du kender den? Hvis du allerede har en anal plug, så vil du helt sikkert også blive glad for en anal kæde. Som ved en anal plug, så findes der en form for ”stopper” for enden, så den ikke forsvinder op i dig eller din partner. Forskellen er dog den, at ved anal kæden, sidder der en form for løkke i enden, som du selv eller din partner kan holde fast i under hele legen.

Hvorfor vælge anal kæder?

Hvorfor vælge en anal kæder? Spørgsmålet er hvorfor ikke have en anal kæde, hvis man kan lide at blive tilfredsstillet og stimuleret analt? Du kan nemlig både lege med anal kæder alene med onani eller sammen med en partner. Anal kæden egner sig rigtig godt til begge dele.

Som nybegynder oplever vi, at mange vælger en bøjelige kæde, hvor der er en række mindre kugler på. Fordelen ved at der er mange kugler på en anal kæde, er den, at du selv bestemmer hvor mange du ønsker at indføre i anus af gangen. I begyndelsen er det måske nok at indføre en enkelt kugle eller to. Når du bliver mere erfaren kan du vælge flere og større kugler og dermed bliver sex legen aldrig kedelig.

Leg med anal kæder

Leger du med anal kæder alene, så brug den fx sammen med en vibrator. Start med at bruge en god vandbaseret glidecreme til både din vibrator og til dine anal kæder. Indfør og leg med kuglerne og brug så mange kugler, som du føler for.

Når kuglerne ligger dejligt oppe i dig, så brug din vibrator samtidig for at give dig en ekstra skøn orgasme. Lige før du får orgasme kan du få ekstra tilfredsstillelse ved at trække din anal kæde ud lige så stille. Du vil opleve din orgasme på en helt ny og fantastisk måde.

Leg med dine anal kæder med din partner

Hvis du i stedet leger med anal kæder sammen med en partner, så er der endnu flere muligheder for at opnå den ultimative anale oplevelse. Lad dine anal kæder være en fast del af forspillet. Brug en anal kæde på jer begge, hvis I begge har lyst til anal stimuli. Under selve samlejet lad da kæden sidde i anus og oplev hvor fantastisk det er, når kuglerne bevæger sig rundt derinde. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit køb.

Om du er mand eller kvinde, så er anal kæder helt sikkert noget for dig. Der findes ikke decideret bestemte kæder for kvinder og for mænd. Generelt har vi dog erfaret, at mænd ofte får en større tilfredsstillelse af lidt større anal kugler end kvinder.

Ønsker I at investere i flere anal kæder; én til jer begge, så er den type af anal kæde, hvor kuglerne er små i begyndelsen og så bliver større, helt optimal til både dig og en eventuel mandlig partner.

Et andet sjovere alternativ er naturligvis at erhverve sig to forskellige stykker legetøj. Så er der anal kæder til hver. Har de forskellige størrelser og former, så er der noget til ethvert humør. Endnu en sjov leg er, at I kan have en anal kæde i på samme tid, hvilket helt sikkert vil gøre jeres sexleg dét vildere.

Hygiejnen er den bedste forberedelse

Når du bevæger dig ud i en sexleg, hvor du bruger anal sex legetøj som fx anal kæder, så er det helt afgørende, at hygiejnen er helt i top. Her hos os finder du også produkter til anal rengøring.

Når du benytter anal rengøring undgår du nogen ubehagelige overraskelser og du behøver ikke koncentrere dig om hvorvidt du er ren dernede. Det er let og det vil gøre en stor forskel for dig og din anal leg.

Udover forberedelserne med anal rens, så er glidecreme helt essentielt. Anus producerer ikke selv noget naturligt glidemiddel, hvorfor du behøver en vandbaseret glidecreme med din anal kæde til anal brug.

Det er vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret vil ødelægge overfladen på dine anal kæder. Ved at bruge glidecreme så undgår du sår og rifter i og ved anus og hele oplevelsen bliver en helt anden.

Hvorfor dyrke anal sex?

For både kvinder og mænd kan anal sex noget noget helt specielt. Anus er enormt følsom og tanken om, at det er lidt forbudt kan virke pirrende. har du ikke tidligere prøvet anal stimulering, så kast dig ud i det. Start stille ud og mærk hvordan du kan opnå en orgasme, der er mere intens end normalt.

Brug gerne et stykke sex legetøj for at blive fortrolig med din krop. Start ud med en lille anal dildo eller en lille anal kæde og mærk hvordan din krop tager imod det.  

Tilføjet til indkøbskurven