Viser alle 16 resultater

Anal creme er en fælles betegnelse for en lang række forskellige smøremidler til brug i, og omkring, anus. Det inkluderes forskellige former for glide creme, fisting gel og ikke mindst den anal legens bedste lille hjælper, afslapnings spray. Den kan bruges til forskellige formål – uanset om der er tale om lidt forsigtigt anal leg eller hardcore fisting. Uanset hvad, så er analsex og -leg en yderst dejlig sexoplevelse for dem der prøver det. Det er en af de seksuelle oplevelser, hvor man ville ønske, at man havde den til gode!

Når du køber en anal creme, er det vigtigt at du tjekker, om den er silikone- eller vandbaseret. Det har nemlig betydning for, om du bruger det med sexlegetøj og kondomer. Husk at tænke over, hvad du skal bruge den til inden du køber en anal creme. Vidste du, at de fleste anal cremer kan bruges i andre sammenhænge end sex? At det kan bruges på andre steder på kroppen end i, og omkring, anus? Anal creme er en alsidig creme at have hånden. Fx. kan en silikonebaseret anal creme bruges til massage eller til at smøre på huden efter en intimbarbering. Her finder du anal cremen til enhver brug. Læs mere


Silikonebaseret anal creme

Silikone baseret anal creme er toppen af poppen, når du skal bruge en anal creme der holder lang tid under anal sex uden at tørre ud. Der skal sjældent mere end en dråbe eller to til, før du har anal creme på til resten af aftenen. Silikone baseret anal creme er i det hele taget en anal creme at gå efter ved mange typer af sex.

Det er klart, at den er velegnet til anal sex, men vidste du, at den er så alsidig, at den kan bruges som erstatning for massage olie? Eller som beskytter af den fine hud omkring vagina ved intim barbering? Det eneste du faktisk ikke må bruge den til, er sexlegetøj og kondomer.

Vandbaseret anal creme – kun ved brug af sexlegetøj

Er du typen, der synes at et dejligt butt plug lige er sagen for dit sex drive? Eller hygger du dig bedst med en anal dildo under sololeg eller sammen med din partner? Så er det frem med den vandbaserede anal creme! Dit sexlegetøj er nemlig ikke begejstret for en silikone baseret anal creme, da silikonen ødelægger dit sexlegetøj

Det samme gør sig faktisk også gældende ved kondomer. Skal du bruge et kondom og det kræver en anal creme, så brug en vandbaseret. Det er bare det bedste valg til sex med kondom. Vandet nedbryder ikke det naturgummi kondomet er lavet af, så på denne måde bliver kondomet ganske enkelt mere sikkert at bruge.

Anal cremen kan faktisk bruges på hele kroppen

Anal creme baseret på silikone kan bruges på hele kroppen. Der behøver ikke bruges ret meget, da en silikonebaseret glidecreme kigger sig som et tyndt lag på hele kroppen. Som en vandbaseret anal creme eller almindelig massage olie, optages en silikonebaseret glidecreme ikke i kroppen. Den er nem at fjerne igen med varmt vand og sæbe

Et godt bad efter anal sex er heller ikke at kimse ad. Det er både dejligt at blive ren, men et varmt bad er også med til at gøres musklerne i kroppen mere afslappet. Man kan godt være afslappet efter en orgasme, men vi jo alle sammen godt, at hele kroppen kan spænde op under opbygningen af en orgasme. Så, ind i bad! 

Vis barmhjertighed til din anus med anal creme

Det er virkelig, virkelig vigtigt at vise din anus barmhjertighed, når du leger med den. Uanset om du bruger finger, sexlegetøj eller en penis til at stimulere bag indgangen. Derfor er det altid essentielt med en anal creme, når du leger i og med, anus.

Det kan tage lidt tid for anus at åbne op til dit uventede besøg, men det kan godt lade sig gøre med en god portion tålmodighed og anal creme. Så er vi sikre på, at din anus hellere end gerne åbner døren for dig. Bare vær bevidst om, at anus godt kan være lidt genert og skal have hjælp til at åbne op. Læs evt. vores guide til anal stimulering og bliv klogere.

Slap af i kroppen med anal creme

Det vigtigste der skal til, for at din anus overkommer genertheden, er tålmodighed og en afslappet krop. Det handler i høj grad om at sætte en stemning og et miljø, der får kroppen til at slappe af. Måske er det et dejligt varmt bad, hvor du bliver lækker ren og klar til anal sex. Eller det er de levende lys, den buldrende pejs og en sund forventningsafstemning med din potentielle partner.

For at få anus til at slappe af, så den kan modtage dejlig anal sex, skal man massere det stille og roligt og med stor tålmodighed. Er du begynder,har vi her et lille tip. Du starter først med en finger, så spidsen af det lille butt plug, der næste hele butt plugget og så spidsen af et større butt plug og så fremdeles. Husk at bruge anal creme under hele processen.

Handjob og anal creme

Et handjob er nok det den mest uskyldige seksuelle handling, som du kan begå. Men får du hevet lidt for hårdt i kalorius, kan det efterlade huden på din stakkels mand øm og rød. Måske er huden på din hånd hård og tør? Du har måske ikke været så flittigt med håndcremen i vintermånederne? Så på med en silikone baseret anal cremen!

Den silikone baserede anal creme er genial til at sikre, at der er smørelse nok på penis undervejs. Det kan være du synes, at det da alt sammen er simpelt og lige til. Faktisk er smørelse til et handjob noget mange ikke tænker på. Så, gør noget godt for din mand og smør lidt anal creme på hænderne inden du forkæler ham.

Intimbarbering og anal creme

Når du nu har læst så langt, er du jo sikkert allerede klar over, at anal creme kan blive brugt på mange måder og på andre steder på kroppen. På den måde er det et meget alsidigt produkt. Her kommer et lille fif: Prøv at smøre anal creme på huden efter intim barbering! Husk, at silikonebaseret anal creme ikke må komme ind i skeden, da den forstyrrer miljøet.

Anal creme smurt på huden efter intimbarbering, efterlader huden lækker og uendeligt blød. Er du træt af røde, kløende knopper efter intimbarbering? Er du træt af, at det svier? Så smør noget anal creme på. Det beskytter også huden efter barberingen, så du undgår de drilske, røde knopper.

Relax spray – anal cremen der får det hele til at slappe af

En god ressource at have ved hånden når det gælder anal sexleg, er en afslapningsspray. Uanset om du er begynder eller øvet, så er en relax spray en klar nødvendighed, hvis du som folk er flest, frygter smerter under anal sex eller, hvis du skal udvide din anus. Særligt ved fisting, kan denne anal creme være behjælpelig.

Du bruger en relax spray ved at sprøjte et til to pump ud på anus. Hvis du skal have anal sex med din mand, og ikke et sexlegetøj, er det betydeligt for hans sex oplevelse, at afslapningssprayen får lov at tørre først, inde han trænger ind. Det en relax spray gør er at få ringmusklen til at slappe af. Den har også en smule bedøvende middel i sig. Derfor kan I risikere at den tager lidt af følelsen fra manden, hvis den ikke tørrer først.

Fisting

Fisting er for de hardcore, øvede anal sex-udøvere. Helt basalt handler fisting om, at giveren stikker hånden op i anus eller vagina på modtageren, så hele hånden forsvinder ind. Det en sexøvelse der i den grad kræver tålmodighed, træning og teknik. Fist betyder nævn på engelsk, deraf navnet.

Anal fisting er en af de sværere anal sex-teknikker der eksisterer og det er altså ikke uden risiko for skade på ringmusklen. Til de af jer kvinder der ønsker at prøve det, er vaginal fisting nok et godt sted at starte før I prøver anal fisting. Kan en baby komme ud af skeden, kan en næve også godt komme ind.

Risiko ved fisting – hjælp til med anal creme

Vi kommer ikke uden om at tale om risikoen ved fisting, nu vi er ved emnet, for det er ikke sjovt, når ringmusklen springer. Sæt dig ind i kroppens anatomi, så du er bedre udstyret til at forstå, hvordan fisting fungerer. Lige som med ekstremsport er fisting ikke noget man lige hopper ud i. Det tager tid og tålmodighed.

Det er helt okay at være skræmt over sit kink og samtidig have lyst til den. Find en partner, der har prøvet det før og som kender teknikken for, hvad den er værd. Når du øver dig, så tag mange pauser undervejs og husk altid at være i kontakt med din krop og mærk efter. For at hjælpe dig med oplevelsen, findes der både en fisting handske og fisting gel.

Fisting gel- anal cremen til fisting

Fisting gel sikrer, at det hele glider meget nemmere både under anal og vaginal fisting. Det kan være meget voldsomt at blive penetreret af en hånd, særligt hvis man ikke er vant til det. Det kræver god kommunikation mellem giver og modtager.

Efter-omsorg er en vigtig del, når du er færdig efter fisting. Selvom det er dejligt, kan det også være enormt overvældende. Som modtager skal du give slip kropsligt ved at bearbejde de anale muskler, men du skal også slappe af i hovedet. Og vigtigst af alt: du skal slippe kontrollen og stole på din partner.

Fistinghandske – husk godt med anal creme

Til dem er er bekymrede omkring hygiejnen, findes der fistinghandsker til at hjælpe. En fisting handske er som regel lavet i latex, så man får en mere glidende oplevelsen. Ofte er latexhandskerne lavet så tyndt at det ikke går på kompromis med oplevelsen.

Der hvor en fisting handske har den største fordel er, at den hjælper med hygiejnen. Ved fisting kan der komme rifter, bakterier og evt. kønssygdomme, hvis man ikke er yderst forsigtig. Og som tidligere nævnt, skal man passe på miljøet og sig selv. Vask hænderne med en kirurgs grundig, tag handsken på, smør godt med fisting gel og kom godt i gang.

X