Viser alle 29 resultater


Er du til frække sexlege med anal stimulering og anal sex, så skal du helt sikkert kigge nærmere. Der findes nemlig et hav af forskellige stykker anal sexlegetøj til kvinder. Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med anal sexlegetøj eller anal sex, så kan det virke som om, det udelukkende er til lidt mere hardcore folk.

Men anal sex er simpelthen skønt for enhver kvinde, som mand. Eksperimenter derfor med anal sexlegetøj og bliv fortrolig med dig selv og find så det legetøj, der passer lige til dig. Læs mere

Mest populære kategorier


-46%

Anal Plug

Mini anal plug

DKK 120,00 DKK 65,00

Anal Sexlegetøj

Anal douche

DKK 125,00
-24%
DKK 135,00DKK 195,00
-43%
-36%
DKK 195,00 DKK 125,00
-44%
DKK 195,00 DKK 110,00
DKK 135,00DKK 195,00
-27%
DKK 225,00 DKK 165,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde med 10 perler

DKK 185,00 DKK 95,00
-25%

Anal Sexlegetøj

Oppustelig anal plug

DKK 395,00 DKK 295,00
-22%
DKK 250,00 DKK 195,00
DKK 135,00DKK 195,00

Anal Sexlegetøj

Douche analrenser

DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Sort pleasure anal plug

DKK 75,00
-39%
DKK 125,00DKK 155,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde i lilla

DKK 185,00 DKK 95,00

Anal Sexlegetøj

Glas butt plug

DKK 225,00

Anal Sexlegetøj

Butt plug basic

DKK 125,00
DKK 95,00DKK 125,00

Anal Sexlegetøj

Rød butt plug øvede

DKK 155,00

Anal Sexlegetøj

Blå anal douche renser

DKK 175,00

Udforsk dig selv med anal sexlegetøj

Mange kvinder har en forestilling om hvordan anal sexlegetøj ser ud og hvordan det skal bruges. Ofte er det forestillinger ikke helt korrekte. Ofte handler det om, at det er noget beskidt og lidt forbudt, når det handler om anal sex.

Sådan er det dog slet ikke. Anal sexlegetøj er for alle, både nybegyndere og mere erfarne. Fælles for alt legetøjet er, at det e raf høj kvalitet og godkendte materialer. Derudover findes der både hardcore og mere elegante stykker legetøj. Med andre ord, der er altså noget for enhver smag.

Uanset om du tidligere har dyrket anal sex eller om du allerede er tilhænger af det, så kan anal sexlegetøj være med til at udvide din horisont. Og så kan det med garanti give dig nogle af de vildeste orgasmer.

Hvad kan anal sex?

Stimulering i anus er en helt anden form for stimulering end du kender fra klitoris eller vaginalt. Dine nerver i anus er meget mere følsomme end vaginalt og du vil hurtigt opleve en meget mere intens orgasme. Hvorfor ikke udnytte det, når du alligevel dyrker sex eller onanerer?

For både mænd og kvinder gælder det at, anus er en samling af nerveender. For at gøre det mere forståeligt, så er anus lige så følsom som klitoris og penishovedet. Det er altså på ingen måde forbeholdt kvinder, at nyde anal sex. Det er mindst lige så skønt for mænd.

Hvad findes der af anal sexlegetøj?

Hos os har vi samlet et bredt udvalg af forskelligt sexlegetøj til anal brug. Udvalget er stort og vi har noget for enhver smag. Anal sexlegetøj er, som navnet antyder, er sexlegetøj til anal brug. Legetøjet kan enten bruges til indvendig anal stimulering eller omkring anus.

Noget af det mest populære anal sexlegetøj er nok en anal plug eller anal kæde. Derudover er vores dildoer også virkelig populære. 

Generelt er sexlegetøj til anal brug i et blødere plast materiale. Det har oftest en blød og lækker medicinsk silikone overflade, hvilket gør, at det glider rigtig godt (sammen med glidecreme, naturligvis).

Anal plug eller anal kæde

Er du ny i forhold til anal stimulering og ønsker du at udforske mulighederne, vil vi anbefale at du starter med en mindre plug i f.eks. PVC eller silikone. Du kan få en anal plug helt ned til 7 cm. Med den kan du øve og træne, om man vil, så du langsomt kan gå en størrelse op, hvis det er det som du har lyst til. 

Vil du lege lidt videre og finder du dig tilpas med en mindre plug, findes der analkæder, som giver dig en mere pirrende form for anal stimulering. Anal kæder stimulerer dig på en mere intens måde ved hjælp af perler i forskellige størrelser. Du kan tage det nogle niveauer op, og jo mere øvet du er, jo længere op i anus kan du føre kæden. Og jo flere kugler kan du indeholde.

Anal plug i metal

Føler du dig helt tryg ved anal plugs, kan du prøve at lege videre med en større plug evt. med vibration eller en plug i metal. Anal plugs i metal findes i flere størrelser og giver en kraftigere anal stimulering grundet det tunge materiale.

Ønsker du at lege lidt videre, kan du enten varme eller køle din metal plug, og du vil opleve en anderledes og mere intens stimulering. Det er naturligvis vigtigt, at du enten varmer eller køler din plug ganske forsigtigt, så du ikke ender med at komme til skade. En god tommelfingerregel er, at du kan lægge din plug i enten varm eller kold vand i ca. 10 minutters tid. Herefter mærker du temperaturen på den tynde hud på underarmen. Er den tilpas, så burde den være klar til brug.

Anal sexlegetøj er for alle kvinder

Start stille og roligt ud – se om det er noget for dig.

Mange kvinder er vilde med en anal plug med vibration. Vibrerende anal plugs findes i forskellige størrelser og stimulerer dig med vibrationer i anus enten under onani eller under sex med din partner.

Påfør en smule vandbaseret glidecreme på din plug og nyd stimuleringen med den plug, der matcher dit behov.

Vælger du en analplug med vibrator, er mange glade for vores plugs i medicinsk silikone. Det skyldes den lækre bløde overflade og det mere fleksible materiale, der ikke irriterer huden.

Skal der lidt glamour over legen i soveværelset findes der også anal plugs i metal med en diamant sten i enden. Du får også en metal plug med diamant. Den findes i tre størrelser og med forskellig farve sten både i guld og sølv.

Anal rengøring

Renlighed er selvfølgelig vigtigt, og derfor foretrækker mange kvinder en Anal Douche, når den står på anal rengøring. Men hvad er en Anal Douche og hvad mener I med en anal rengøring?

En Anal douche er en rengørings pumpe, du kan benytte før anal sex. Pumpen fyldes med vand og lidt glidecreme kan smøres på skyllerøret. Dernæst sprøjtes vandet forsigtigt op i anus og derefter lader du vandet løbe ud i toilettet eller badet.

Anal rengøring er måske ikke det mest ophidsende, men lad det blot blive en god rutine, når du skal dyrke anal sex. Det er let og tager ikk e lang tid. Og til gengæld, så slipper du for nogle uheld.

Anal sexlegetøj – opvarmning før anal sex

Har du endnu ikke prøvet kræfter med anal sex, men er er i tvivl om hvorvidt du har modet til det, så er anal sexlegetøj bare en rigtig god opvarmning.

Mange kvinder finder det behageligt at lege med anal sexlegetøj før de prøver kræfter med anal sex. Her kan man selv styre tempoet og størrelsen.

Husker I at være tålmodige og bruge masser af glidecreme, så kan I dog roligt prøve anal sex af. Lyt til jer selv og kroppen og undgå dermed smerter og rifter.

Tilføjet til indkøbskurven