Viser 1–12 af 155 resultater


Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder. Men det er også et nøje udvalgt sortiment. Med mere end 50 års erfaring har vi udvalgt det bedste af det bedste sexlegetøj i høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi har en masse forskelligt sexlegetøj at vælge mellem. Og én ting er sikkert – orgasmer kommer du ikke til at gå ned på. 

Er det en vibrator, du søger? Så kan du finde et stort udvalg af vibratorer til klitoris, g-punkt, begge dele og mange flere varianter. Vi har også et stort udvalg af forskellige dildoer, så du kan finde den perfekte dildo til dig og dine præferencer. Ellers kan det være, at du har lyst til at træne og stimulere din bækkenbund med bækkenbundskuglerDu kan også overraske din partner eller forkæle dig selv med frækt og forførende lingeri. Læs mere

-20%
DKK 395,00 DKK 315,00
-20%

Fjernbetjent vibrator

Trådløs klitoris vibrator

DKK 395,00 DKK 315,00
-20%
-37%
-34%
DKK 595,00 DKK 395,00
-53%
-31%

Rabbit Vibrator

Rabbit vibrator i sølv

DKK 499,00 DKK 345,00


Sexlegetøj til kvinder gør hverdagen sjovere

Som kvinde er alle muligheder åbne! Ja, det er lige før du ikke behøver en mand. Hos AltErTysTys.dk er det vores fornemmeste opgave at have alt i sexlegetøj til kvinder – Når lysten melder sig, har vi svaret! Så har du Googlet ’sexlegetøj kvinder’, så er du landet på den rette side.

Det kan være svært at beslutte sig med alle de muligheder, der er indenfor sexlegetøj til kvinder. Men bare rolig, vi har gjort det nemt for dig! Alt er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde frem til, hvilket sexlegetøj du skal have.

Sexlegetøj til kvinder er et must have – og nu skal vi fortælle dig hvorfor!

  • Du opnår mere tilfredsstillende og nydelsesfulde orgasmer
  • Du får et langt bedre sexliv med sexlegetøj som kvinde
  • Du lærer din krop bedre at kende 
  • Onani og orgasmer giver mere energi, glæde, søvn og mange andre sunde fordele

Der er altså mange gode grunde til at onanere med sexlegetøj. Det har mange positive virkninger og er med til at forøge din livskvalitet på flere fronter. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket sexlegetøj du skal vælge eller har andre spørgsmål om sexlegetøj til kvinder, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan altid online chatte med os eller sende en mail, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Sexlegetøj til kvinder – hvad skal du vælge? 

Markedet for sexlegetøj er stort, og der er mange spændende ting at vælge mellem. Derfor kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Især hvis man ikke har den store erfaring i sexlegetøj. Derfor vil vi gerne hjælpe dig så godt som muligt, så vi kan hjælpe dig på vej til et bedre og mere aktivt sexliv. 

Sexlegetøj til begynderen

Er du nybegynder, og ved du ikke helt, hvor du skal starte, er en dildo altid et godt sted at starte. Men en dildo er ikke bare en dildo. Der findes mange forskellige dildoer, dog alle med samme formål om at give dig de mest pirrende orgasmer.

Vil du gå lidt forsigtigt frem er et godt sted at starte en klassisk glat dildo. En klassisk dildo er egentlig en blanding mellem en dildo og en vibrator, der med vibrationer både kan stimulere dig indvendigt og udvendigt. Det vil sige, at du altså også kan bruge denne slags dildo til stimulering af klitoris. Det lyder jo ikke helt dårligt, vel? 

Skal det være lidt større, har vi en realistisk dildo med vibrator, der styres via multi-speed funktionen. G-punkt dildoen der både findes i medicinsk silikone og plast er altid et hit og hjælper dig lynhurtigt med at finde dit G-punkt og stimulerer dig indefra.

Rabbit dildoen, som mange kender, er et populært stykke sexlegetøj til kvinder, fordi rabbit-dildoen stimulerer dit g-punkt og klitoris på samme tid!

JA - dildoer er et godt sted at starte, når vi snakker sexlegetøj til kvinder.

Derudover er en vibrator også et must i natskuffen. Man går aldrig galt i byen med en vibrerende ven ved hånden. 

Sexlegetøj til den erfarne

Er du allerede en stolt ejer af sexlegetøj? Jamen så kan det jo være, at du skal udforske sexlegetøj til de lidt mere erfarne. Hvis vi skal blive i dildo-hjørnet, har vi nogle gode forslag til den mere erfarne dildo-bruger. Har du f.eks. overvejet en glas dildo? Det er det elegante og sofistikerede valg. Men lad dig ikke narre af det smukke skrøbelige ydre. En glas dildo giver nemlig en helt vildt dejlig stimulation og føles glat og lækker at bruge. Derudover har vi også den smart sugekop dildo, som kan fastsættes på glatte overflader eller et strap-on harness. Vi anbefaler også varmt en dobbelt dildo, som kan bruges på mange måder, bl.a. til dobbelt penetrering, analt og vaginalt. 

Derudover anbefaler vi Anal sexlegetøj, f.eks. en butt plug, som kan være med til at gøre sex mere stimulerende og fræk. 

Det sexlegetøj kvinder køber mest af…

…er en vibrator! Alle kvinder har en meget følsom klitoris og alle kvinder elsker at blive stimuleret på klitoris. Mange kvinder oplever endda, at de har nemmere ved at opnå en klitorisorgasme end en g-punktsorgasme. 

En vibrator er sexlegetøjet til kvinder, der kan give de vildeste klitorisorgasmer. Særligt er vores Magic Wand meget populær, når vi snakker sexlegetøj til kvinder. Wand vibratoren med sit store bløde hoved glider skånsomt henover din klitoris og skuffer aldrig.

Skal det gå stærkt, er vores klitoris stimulator et hit blandt sexlegetøj til kvinder. Det lille bløde hoved suger sig fast til klitoris og giver dig orgasmer via vibrerende bølger.

Vores mini bullet vibrator er blandt vores top sælgere af sexlegetøj til kvinder – Den er lille, prisen er til at betale og med et tryk mærker du straks de kraftige vibrationer.

Vi er også store fortalere af den populære Rabbit Vibrator, som igennem mere en 20 år har været og er stadig den allermest solgte vibrator til kvinder. Denne spændende sag giver dig det bedste af to verdner, da det nemlig både er en dildo og vibrator. 

En vibrator er ikke bare et stykke sexlegetøj til kvinder alene. Bring vibratoren i spil sammen med din partner og nyd en fræk aften med garanti for et hav af pirrende orgasmer. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at mænd nyder at se deres kvinder blive opstemt og tilfredsstillet. Bulletvibratoren er især god sammen med din partner som ekstra krydderi, da den ikke fylder så meget, og er hurtig lige at hive frem.

Bliv en bedre sexpartner med sexlegetøj til kvinder

Der er noget om snakken! Du bliver en langt bedre sexpartner ved hyppigt brug af sexlegetøj. Og det er der flere forskellige grunde til. 

Træn din bækkenbund

Særligt bækkenbundskugler er gode, hvis du er på jagt efter sexlegetøj, der øger nydelsen under sex med din partner.

Bækkenbundskugler bruges til træning, bedre kendt som knibeøvelser. Men bækkenbundskugler øver du dig langsomt i at have tungere og tungere kugler oppe i skeden, for at skeden holdes stram og dermed øger følsomheden under sex. Bækkenbundskugler er sexlegetøjet alle kvinder burde have!

Onani gør dig bedre i sengen

Undersøgelser har også vist, at kvinder der onanerer, er langt bedre sexpartnere grundet de kender deres krop mere og kan få større nydelse. På en måde træner man også sin krop i at opnå nydelse. Derfor er kvinder der onanerer mere tilbøjelig til at opnå orgasmer og mere nydelse under sex. 

Sexlegetøj til kvinder kan bruges på mange måder. Mange mænd tror bare kvinder tænker på sin egen nydelse, men ved at bringe sexlegetøj med i soveværelset, får din partner også gavn af det. De fleste mænd synes, det er frækt, når kvinder bruger sexlegetøj under sex. Samtidig viser forskning, at jævnlig onani øger din sexlyst og energi – blandt andre ting. 

Samtidig lærer du dig selv bedre at kende seksuelt. Det er altid frækkere, når en kvinde ved, hvordan hun vil tilfredsstilles og hvordan hun bliver tændt. Ligeledes gør det også oplevelsen langt bedre for dig. 

Forkæl og udforsk dig selv – det er sundt!

Vær’ ikke bange for at udforske dig selv med sexlegetøj – Naboen gør det også! Om det er vaginalt, på klitoris eller analt, har vi hos AltErTysTys.dk det sexlegetøj du står og mangler. 

Brug gerne flere salgs sexlegetøj på engang! Flere slags tænker du nok? Ja, den er god nok – Brug en dildo eller vibrator samtidig med du stimuleres analt med en plug.

Husk altid at brug en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj for ikke at ødelægge det og undgå det danner en klistrede overflade.

En anal plug er altid et godt stykke sexlegetøj inden du som kvinde prøver kræfter med analsex. Mange kvinder springer alt for hurtigt over ’anal’ snakken, hvilket er synd.

Kvinder har også et g-punkt i anus, såvel som mænd. Vi har et bredt udvalg i forskellige plugs der kan benyttes af begyndere såvel som øvede.

Du vil hurtigt finde ud af at vi hos AltErTysTys.dk har sexlegetøj du som kvinde leder efter.

Vi er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål og vær’ aldrig bange for at stille spørgsmål, det er det vi er her for. Husk der findes ingen dumme spørgsmål. Vi glæder os til at kunne bidrage til din tilfredsstillelse.

Tilføjet til indkøbskurven