KONDOMER

Sex er sjovest, når det også er sikkert. Om du bruger kondomer med smag, kondomer med riller eller de helt klassiske er op til dig. Så længe du bruger et, er alt godt. Læs vores kondom guide og find det helt rette, der kan leve op til dine ønsker og behov. Læs mere

Viser 41–47 af 47 resultater


Hvornår skal der bruges kondom?

Som hovedregel skal du bruge prævention, hver gang du dyrker sex. Det kan både være almindelige kondomer såvel som latexfrie kondomer. Er du sammen med en partner fast, og bruger I andre former for præventioner der beskytter mod graviditet samt er begge testet, så kan I naturligvis sagtens bruge andre former for prævention end kondom. 

Det forhindrer nemlig, at du bliver smittet med sexsygdomme, og det kan også gøre, at du undgår uønsket graviditet. Måske du undrer dig over, hvorfor du skal bruge prævention, når du skal dyrke analsex? Men det er faktisk særlig vigtigt ved analsex, da huden i anus er langt tyndere og mere udsat for sygdomme. Brug kondomet så du kan nyde sex.

Rul kondomet på ved anal og oralsex

Mange tror, at kondomer kun er nødvendige, når det kommer til vaginalt samleje. Men det er altså langt fra sandheden. Den effektive prævention skal også bruges ved anal sex og oralsex. Er det første gang, du er sammen med din partner, er det særlig vigtigt. Rul kondomet på og du kan være uden bekymringer. Og det kan være rart!

Skal I være sammen mere fast, og er I kun sammen med hinanden, kan I blive testet for sygdomme og herefter bruge P-piller eller anden form for prævention for at beskytte mod graviditet. Men indtil da er det vigtigt, at der kan benyttes kondom hver gang - både ved vaginal og anal samleje såvel som ved blowjob. 

Beskyt dig selv og din partner med kondom

Dyrker du vaginal sex, så skal du stadig beskytte dig mod sexoverførte sygdomme, men du bør også beskytte dig mod uønsket graviditet. Det er ærgerligt at stå overfor en potentiel graviditet, hvis det ikke er det, du ønsker. Bruges kondom er der altså mange bekymringer, der kan undgås. 

Særligt ved anal sex er det ekstra vigtigt at der bruges kondom. Der kan nemlig hurtigere opstå små rifter, og du kan risikere at få en sexoverført sygdom, hvis der ikke bruges kondom. Visse sygdomme smitter nemlig både gennem sæd og blod, hvorfor du er ekstra udsat ved analsex, hvis kondomet revner.

Præventioner der kan bruges til oralsex

Giver du eller modtager du et blow job, er der godt nok ikke risiko for en graviditet. Men når du er sammen med nogen for første gang, er der altid en risiko for sexsygdomme. Det kan kondomet beskytte dig mod. Måske synes du det kan lyde lidt utiltalende at bruge kondom ved oralsex, men det er her kondomer med smag kommer ind i billedet.

For der findes nemlig en masse frække og sjove former for beskyttelse med smag der kan gøre oplevelsen særdeles pirrende. Det kan derfor sagtens være nydelsesfuldt at dyrke sikker oralsex. Det kan blandt andet smage af jordbær, chokolade eller banan.

Det kan beskytte mod uønsket graviditet

Når du bruger prævention, som for eksempel kondomer, så føler du dig mere sikker og du ved, at du er beskyttet mod graviditet og sexoverførte sygdomme. Derfor kan du uden bekymringer slå dig løs i dobbeltsengen sammen med en partner.

Det betyder også, at du ikke skal ligge og tænke på hverken det ene eller det andet – du kan bare være i nuet og nyde at dyrke lækker sex. Om du dyrker vaginal eller anal sex, eller giver et blow job, så kan du gøre det med god samvittighed. 

Kun sikker hvis størrelsen passer

Det er helt afgørende, at dit gummi passer fuldstændigt for, at det kan beskytte som det skal. For ét er at komme til den erkendelse, at det er vigtigt at bruge prævention. Næste skridt er at finde det helt rette, der kan passe til din penis. Men bare rolig for det er slet ikke så svært, som det lyder.

Du har måske prøvet det før. Komme hjem med kondomer, der enten er for lille eller for stor. Uanset om det er det ene eller andet, skal det passe for, at det kan beskytte. Er det for stort, kan det risikere at glide af. Er det for lille, kan du risikere, at det strammer og revner. Derudover kan det også være vigtigt at finde latexfrie kondomer, hvis du eller din partner har allergi.


Find det perfekte kondom til dit behov

Når du skal finde den bedste pasform, så tag det helt roligt. Det kan sagtens gøres hjemme fra sofaen. Det skal blot finde et målebånd frem og måle omkredsen af din penis i stiv tilstand. Omkredsen bruges til at finde ud af, hvilket kondom der kan passe dig.

Med den bedste pasform på dit kondom vil du få den bedste oplevelse, når du er sammen med en partner. Det kan samtidig beskytte dig bedre mod uønsket graviditet, idet risikoen for at det går i stykker mindskes. Rul kondomet på og mærk forskellen.

Det er omkredsen, det handler om

Vidste du, at det udelukkende handler om omkredsen af penis, når du skal finde den bedste og rigtige størrelse? Der kan være mange, som tror, at de skal måle længden. Det er dog ikke nødvendigt medmindre, at du har en meget lang penis. Rul kondomet på og du vil se, at der stadig er god plads. 

Det kan naturligvis også være, at du rent faktisk har brug for et ekstra langt kondom, og det kan du naturligvis også finde i vores udvalg af kondomer. Når du sikrer dig, at omkredsen passer til dit lem, bruges kondomet korrekt. Dermed er der mindsket risiko for, at det går i stykker, og du får den bedste beskyttelse.

Sådan finder du dit kondom

Størrelserne hos os er inddelt på følgende måde: Diameter på 41-49 mm = Størrelse XS og S - Diameter på 50-53 mm = Størrelse M - Diameter på 54-69 mm = Størrelse L og XL. Under produktdetaljer kan du læse, hvilken størrelse kondomet er, og hvor mange diameter det er. Der kan du se, om det kan bruges af dig.

Det er derfor let at gå til, når du først kender til din kondomstørrelse. Du må ikke hænge dig i, om du skal bruge en størrelse XS eller en størrelse L, for det har absolut intet at sige i forhold til din formåen, når du er sammen med en partner. Det vigtigste er, at dit kondom har den bedste pasform, og at det kan bruges af dig.

Kun den rette størrelse kondomer beskytter

Dit kondom må ikke være i den forkerte størrelse. Derfor har vi et stort udvalg af kondomer i mange forskellige størrelser. Fra de lidt mindre til de helt store. Vores kondomer er billige og i højeste kvalitet. Alle er godkendte og testede, så du ikke skal bekymre dig om at det går i stykker eller ikke bruges optimalt.

Det kan være både for stort eller for småt. Bruges kondom, der er for småt, så risikerer du, at det går i stykker. Selvom kondomet er lavet i latex, som er et meget fleksibelt og elastisk materiale, kan det ikke holde til at blive hevet alt for meget i. Find derfor præventioner der kan bruges til dit behov. 

Sex skal være en god oplevelse

Hvis dit kondom sidder for løst eller for stramt, får du ikke den optimale oplevelse, når der bruges kondom. Det er ærgerligt, for denne type prævention behøver faktisk ikke at betyde en forringelse af din seksuelle oplevelse når du har samleje. Det er derfor en god ide at bruge lidt ekstra tid på at finde den rette størrelse og type. 

Kondomet kan både være for lille og for stort. Sidder dit kondom for stramt er der større risiko for, at det går i stykker. Kondomet er lavet til at sidde tæt, men ikke for tæt. Dit kondom må ikke sidde for stramt. Det vil nemlig også forringe beskyttelsen mod graviditet og sexsygdomme. 

Hvilke kondomer findes der?

Der kan udover de forskellige størrelser findes forskellige tykkelser. Med et tyndere kondom opnår du øget følsomhed. Et tykkere ét af slagsen vil derimod hjælpe dig med at opretholde din stamina under sex og give en meget længere sexoplevelse. Uanset tykkelsen kan du være sikker på, at kondomet er lavet til ikke at gå i stykker.

Du kan selvfølgelig også finde latexfrie kondomer såvel som kondom med smag. Vores udvalg af kondomer gør, at dit kondom kan bruges på den bedste måde for dig, når du er sammen med en partner. Du må ikke vælge et kondom uden at være sikker på, at det passer i størrelsen og, at kondomet kan det, du ønsker. 


Femidom og ekstra sikre kondomer

Udover det traditionelle beskyttelse til mænd, har vi også et til kvinden, der ønsker at prøve det kvindelige kondom. Det består af et lidt større hylster med to ringe. Den lille ring sættes op i skeden, imens den store med den åbne ende skal sidde lige udenfor skedeåbningen. Det kan bruges som det almindelige kondom til at beskytte mod uønsket graviditet og sexsygdomme.

Har du lyst til gummi af endnu højere kvalitet, har vi også det populære mærke EXS. Deres udvalg af kondomer er varieret og kan bruges af de fleste. De er lavet af naturlig latex (uden latex lugt) og giver selvfølgelig samme beskyttelse.

Latexfrie kondomer 

Til dig som er allergisk overfor latex, er der ingen grund til bekymring, da vi også har latexfrie kondomer. Det skal være en god oplevelse at have sex med en partner, og alle skal kunne dyrke sex uanset størrelse, allergier eller andet. Det er vigtigt for os, at dit kondom passer til dine behov.

Derfor har vi naturligvis også sørget for et varieret udvalg af kondomer, der ikke bare indeholder latexfrie kondomer, men også en lang række produkter i forskellige størrelser, former og farver. Dertil kommer der også dem med smag, der bruges for en ekstra kinky oplevelse. 

Et udvalg af kondomer der er sjovt

Et kondom behøver altså ikke at være en kedelig og irriterende ting. Det kan lige så godt være en sjov tilføjelse til jeres intime stund sammen. Derfor findes der også mange kondomer med ekstra egenskaber til dit sexliv. Det kan variere i form af farve, uden eller med smag samt i struktur.

Disse ekstra funktioner kan forvandle den sure pligt, som mange føler et kondom er, om til en særlig pirrende del af samlejet. Vi vil naturligvis rigtig gerne have, at du bruger kondom, når du er sammen med nogen. Derfor har vi også givet dig et bredt udvalg af kondomer, for eksempel med smag, der helt sikkert kan sætte gang i legen i soveværelset. 

Et kondom der kan holde til det meste

Der er jo et stort udvalg af kondomer på markedet, og det kan derfor være lidt udfordrende selv at skulle finde hoved og hale i det hele. Der kan vores udvalg af kondomer af højeste kvalitet være en god hjælp. Du får nemlig de bedste præventioner der findes. Bruges kondom købt hos os, kan du være helt sikker. 

Kondomer findes i alle prisklasser, så det kan købes af alle. Derfor finder du også latexfrie kondomer, der bruges hvis du har latexallergi. Vi vægter sikker sex højt, hvorfor vi er en del Aidsfondet. Dit kondom skal passe til dine behov, og du får derfor et varieret udvalg af kondomer, der blandt andet indeholder dem med smag såvel som de klassiske.

Brug kondomet så du kan slappe af

Som de fleste nok ved er et kondom en af de sikreste former for præventioner der findes. Kondomet kan, hvis det bruges korrekt, være 97% sikkert. De sidste 3% udgør den lille risiko der er for, at det kan sprænge. Dog vil det ikke sprænge, hvis størrelsen er rigtig, som vi kom ind på i de tidligere afsnit. 

Trods den høje sikkerhed kondomer har, er det kun ca. 17% af den danske befolkning, der benytter et kondom under sex. Den lave procentsats kan skyldes mange ting, f.eks. er der mange mænd, der synes, det tager en for stor del af følsomheden under sex, som det kan være ubehageligt for. Vi vil dog altid sige rul kondomet på!

Hvad er et kondom?

Selvom de fleste af os nok har været i kontakt med beskyttelse eller de præventioner der findes, så lad os lige ridse op her, for en god ordens skyld, hvad det er. Ifølge Netdoktor er et kondom et tyndt hylster, som manden tager over penis for at beskytte sig mod uønsket graviditet og overførte kønssygdomme. Det er desuden mandens eneste måde at beskytte sig på, hvor kvinden har flere forskellige former for prævention til rådighed - hvert fald når det kommer til at undgå graviditet.

Kondomet er lavet af gummi eller latex, hvilket gør, at det er elastisk, og det kan holde til at blive rusket og rykket i. Det kan holde til meget, men der er selvfølgelig noget, der kan gøre, at det sprænger. Rul kondomet forsigtigt på og sørg for at tage det korrekt af igen. Der findes kondomer med latex såvel som latexfrie kondomer samt kondomer med smag.