Komplet lingeri guide – vælg det rette look

lingeri guide bh og trusser

Forførende lingeri til kvinder er populært som aldrig før. Det er da også en både simpel og effektiv måde at skabe lidt ekstra passion i soveværelset. Der er også nok at vælge i mellem, når det kommer til frækt undertøj til kvinder – der er noget for enhver. Derfor kan det også være svært at vide hvad man skal vælge.

I denne komplette lingeri guide hjælper vi dig til at finde det helt rette look, der passer til dine former, din smag og dit humør. Du kan lære mere om hvilke forskellige typer af lingeri, der findes, og hvilke der vil passe bedst til dig. Læs med og bliv inspireret til dit næste lingeri køb og lær mere om de snit, der flatterer dine former bedst.

Find det lingeri der passer til dig

Det kan være udfordrende at finde lingeri, der passer. Det skal både passe til hvem du er og din personlige stil, men det skal naturligvis også passe i størrelsen. Heldigvis er der mange forskellige designs og typer af lingeri at vælge i mellem, så du kan finde det look, der matcher dig bedst. Derudover kommer de forskellige designs også i varierende størrelser, strækbare materialer og er lavet med justerbare detaljer, så du kan opnå den bedste pasform.

Sexet lingeri er den perfekte mulighed for at prøve noget nyt og vælge undertøj du måske normalt ikke ville gå i. Samtidig er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Du er nemlig allermest sexet, når du også føler dig sexet. I denne lingeri guide kan du få finde inspiration og vejledning til, hvordan du finder det helt rigtige frække undertøj til dig.

kvinde i lingeri

Lingeri til kvinder – størrelsesguide

Noget af det der volder de fleste besvær, når det kommer til at bestille lingeri online, er selvfølgelig størrelsen. Det skulle jo gerne passe og sidde godt på netop din krop. Derfor har vi også beskrivelser af størrelsen under alle vores produkter. Her kan du se hvilken størrelse mærkets størrelsesangivelse svarer til såvel som relevante mål for talje, hofte og omkreds. Det kan altså hjælpe dig med at blive klogere på, om det enkelte produkt er den rette størrelse for dig. En af fordelene ved at handle ved Tys Tys er, at vi også har en sexshop i Aarhus. Her er du altid velkommen til at komme og kigge nærmere på vores frække lingeri og vi har også et prøverum, så du kan prøve flere af de lækre modeller, inden du vælger.

Forskellige mærker, forskellige størrelser

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en small hos et mærke kan være én ting og noget helt andet hos et andet mærke. Det er netop derfor, vi skriver mere detaljeret omkring hvilke mål, størrelsen svarer til. Det kan nemlig variere en del, og du kan derfor godt være en small hos et mærke, men et medium hos et andet. Det er for eksempel vist nedenfor i de to tabeller over størrelser hos henholdsvis Obsessive og Baci. De to mærker er nogle af vores mest populære brands, når det kommer til sexet undertøj til kvinder. Men de bruger både forskellige størrelsesanvisninger og en størrelse XXL kan være to forskellige ting, hos de to mærker.

baci størrelsesguide
obsessive størrelsesguide

Mål dig selv og find din størrelse

Det kan være en god idé at måle dig selv, når du skal finde den rigtige størrelse. Et lingerisæt i M/L er måske noget andet end en lingerikjole i samme størrelse fra samme mærke. Under vores produkter kan du finde talje, hofte og omkreds mål, som du kan bruge til at se, om størrelsen er rigtig for dig. Husk på at det meste sexet lingeri er lavet i et meget strækbart materiale. Derfor bruger mange af dem også størrelsesangivelser som S/M eller onesize. Materialet er nemlig så elastisk, at det dækker flere størrelser. Derfor vi målene til en størrelse også have et bredt interval. Det elastiske materiale skal sikre en behagelig og flatterende pasform – også når snittet er tætsiddende og designet afslørende.

Lingeri til kvinder i alle størrelser

Hos Tys Tys kan du finde lingeri til alle kvinder. Vores sortiment byder på mange forskellige designs såvel som lingeri i alle størrelser. Derfor finder du også plus size lingeri til kvinder, når du shopper hos os. Igen er det forskelligt, hvad en plus size betyder hos de forskellige mærker. Det er derfor igen vigtigt, at du bruger målene til at se, om plus size er den rette størrelse for dig. Mange mærker bruger en one size i deres plus size modeller. Dette er igen på grund af materialets strækbare kvalitet, der gør, at den ofte dækker flere størrelser fra XL og opefter. Du kan finde mange lækre designs, der omfavner dine former og fremhæver dine fordele, så du føler dig sexet, forførende og fræk.

Find lingeri med det rette snit

Størrelsen er selvfølgelig vigtig, når det kommer til at finde det rette lingeri, men snittet har altså også noget skulle have sagt. Måske er der et bestemt snit, du bare elsker – eller måske er der et, der er ekstra flatterende til lige netop dine former. Med det rette snit og design kan du fremhæve, lige præcis det du ønsker at fremhæve, og skjule eventuelle usikkerheder du måtte have omkring din krop. Det gør nemlig, at du kan føle dig godt tilpas i dit frække outfit og udstråle sex og forførelse.

Chemise – tætsiddende snit der fremhæver formerne

Baci sort blonde Chemise
Obsessive Secret chemise kjole i rød
Obsessive chemise og string
En chemise er en ret klassisk lingerimodel. Det er en lingerikjole, der har en tætsiddende pasform og som derfor er perfekt til at fremhæve dine feminine former. Den sidder tæt omkring brystet og har ligeledes en tætsiddende pasform nede omkring hofterne. En chemise er kendetegnet ved at være kort og ofte elegant og delikat i designet. Den kommer naturligvis i mange varianter med forskellige detaljer af blonder, sløjfer og stropper. Du kan vælge den farve og det stof, som du bedst kan lide. Det er et godt valg, hvis du skal prøve sexet lingeri for første gang, da den er meget enkel og klassisk i designet. Brug den med eller uden trusser under eller sæt den sammen med et par selvsiddende strømper – det er helt op til dig.

Babydoll – A-formet snit med løs pasform

Baci Plus Size Open Cup Babydoll
Baci mørke rød babydoll med blonder
Obsessive Babydoll og string plus size i sort
Babydoll kjolen er en storfavorit blandt mange forskellige kvinder. Den er kendetegnet ved sit A-formet skørt kombineret med en tætsiddende pasform ved brystet. Den fremhæver altså dit bryst, mens den sidder løst ned over maven og hofterne. Den har ofte et uskyldigt look over sig på grund af det løse skørt, der selvfølgelig ofte kommer med blondedetaljer og i en gennemsigtig kvalitet. Der er rig mulighed for at finde en babydoll lingerikjole, der matcher din stil. Den kommer i mange forskellige designs, der er mere eller mindre vovet. Du kan naturligvis selv skrue op eller ned for frækheden, alt efter om du bruger den med trusser eller ej – husk på at bundløse trusser også altid er en stor succes.

Corsage eller korset – Snit der understreger bryst og talje

Obsessive Lovica Korset og G-streng i Rød
Obsessive Heartina Korset og G-streng
OBSESSIVE Korset og string i rød
Du kan med en enkel corsage og et par strømper skabe et uimodståeligt look. Et korset eller en corsage er en tætsiddende top, der er skabt til at fremhæve og understrege bryst og talje. Den har ofte et par strømpeholder forneden. Du kan få korset-toppe, der både er bløde og faste i materialet. En corsage i et fast materiale vil ofte give et ekstra løft til dine bryster. Du finder både bløde og faste toppe med snøredetaljer både foran og bagpå. Det er en fræk detalje, der gør, at du kan tilpasse pasformen, så den sidder, som du kan lide det. Sæt din korset-top sammen med et par matchende strømper og eventuelt et par trusser. Du kan naturligvis også lade looket være ekstra frækt ved at droppe trusserne.

Bodystockings og catsuit – Snit med wow-effekt og flatterende detaljer

Baci Plus Size Langærmet Catsuit
Obsessive Firella bundløs bodystocking i blonde
Baci Plus Size sort Catsuit med Hofteholder
Skal dit look være ekstra frækt og skabe en wow-effekt? Så er det bodystockings og catsuits, du skal gå efter. De er begge to eksempler på tætsiddende og ekstra afslørende snit, der skriger sex. En bodystocking er en tætsiddende dragt uden ben og ærmer. Et catsuit er ligeledes tætsiddende men har lange ben og kan også have lange ærmer. De er dog begge ofte lavet af gennemsigtigt materiale, så der altså ikke er noget, der er overladt til fantasien. Begge modeller fås også i mange varianter, der er bundløse, så der er nem adgang. Mange catsuits og bodystocking er pyntet med blondemønstre, der naturligvis er strategisk placeret, så bryst og talje fremhæves. Du kan derfor finde mange designs, der skaber en flatterende silhuet, som du kan føle dig godt tilpas og sexet i.

Strømper med hofteholder – Snit der fremhæver hofter og bagdel

Baci Plus Size Bundløse Strømper med Hofteholder
Obsessive netstrømper med hofteholder
Cottelli Collection Hofteholdestrømper med sløjfe
Nogle gange skal der ikke meget til for at skabe et uimodståeligt og forførende look. Du kan sagtens nøjes med strømper kombineret med hofteholder, når det kommer til frækt lingeri. De smarte strømper består af en hofteholder, der med elastiske bånd er sat sammen med strømperne. Det er altså et one-piece som du nemt kan komme i. Du kan med fordel bruge strømperne uden trusser under og intet andet. Men du kan også skabe et komplet look med trusser og BH – eller hvad med at pynte med et par nipple covers. Der er rig mulighed for at gøre looket til dit eget, og du vil med garanti føle dig komfortabel, takket være det ekstra elastiske materiale som strømper og hofteholder er lavet af.

Lingerisæt – Snit der understreger bryst og bagdel

Baci Open cup BH sæt i sort
Obsessive Rødt BH sæt i 3 dele
Baci Plus Size BH Sæt med Corsage
Når de fleste tænker på lingeri, tænker de på et lingerisæt. Et sæt består enten af trusser og BH eller af trusser, BH og hofteholder. Sidstnævnte skal naturligvis sættes sammen med et par matchende strømper. Med hofteholder får du sat ekstra fokus på bagdel og hofter, hvilket helt sikkert vil gøre dit look ekstra frækt og sexet. Du kan få lingerisæt i mange forskellige designs, der varierer i både farve og detaljer. Nogle er meget klassiske og enkle med få blondedetaljer, mens andre har et mere kinky og afslørende design. Du kan naturligvis også sammensætte dit eget sæt. Prøv for eksempel at sætte en halvåben BH sammen med en bundløs trusse – så vil der ikke være tvivl om, hvad du har af planer.

Vælg lingeri du føler dig sexet i

Du har forhåbentlig fået lidt inspiration, når det kommer til at vælge dit næste lingeri. Men uanset hvad du ender med, er det vigtigste, at det er noget, du føler dig sexet i. Det nytter ikke noget, hvis du føler dig utilpas, hvis det strammer de forkerte steder, eller at du føler dig for nøgen. Dit lingeri skal matche, hvem du er samt passe til din krop og dine former – for uanset hvad findes der lingeri til dig. Du kan med fordel kigge videre i vores fulde sortiment af lingeri til kvinder og finde det look, der vil skabe en uforglemmelig aften. Brug det frække lingeri til en særlig anledning eller brug det for din egen skyld – det vil uden tvivl give dig en helt ny fornemmelse af frækhed, der med garanti vil kunne mærkes på din udstråling og dit humør.

Billigst på PriceRunner
-16%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *