Kødben gag

DKK 295,00 DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Super kinky kødben gag
  • Rødt kødben i behagelig silikone
  • Sort PU læder strop
  • Perfekt til udmygelse og BDSM

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Y08067 Kategorier: , , , , GTIN: Y08067

Kødben gag i rød silikone

Er du og din partner til dominans, underkastelse, BDSM og udmygelse? Så er denne kødben gag lige i jeres boldgade. Denne gag har en justerbar PU rem og en gag formet som et kødben i rød silikone. Denne gag er til den øvede bruger, da der ikke er huller i gag’en, og den kan være lidt sværere at trække vejret igennem, end vores begynder gag balls af plastik med huller i. Vil du gerne dominere din partner, så kan du bestemt sætte dem på plads ved at tage denne kødben gag frem.

Hvorfor en kødben gag?

Sagen er den at mange tænder på dominans, underkastelse og BDSM, herunder hører ofte at man også tænder på ydmygelse, simpelthen at lade sig underkaste og ydmyge af sin partner. Her er en kødben gag sagen, fordi kødbenet, som jo normalt er til en hund, symboliserer at man er underkastet, og ejet af sin partner, der er ens herre, ligesom en hund er det. Har man denne gag i munden er der ikke andet for end at adlyde sin partner, og gøre hvad der bliver sagt.

Hvordan bruger man en gag?

Er du interesseret i denne gag, så er du sikkert ikke helt ny i det med gags enten som en del af bondage eller BDSM. Denne gag fungerer ligesom de fleste, kødbenet sættes i munden, og så strammes remmen om hovedet. Denne rem er justerbar, og kan passe langt de fleste. Denne gag har ikke huller i gag ball’en, og den kan altså være lidt sværere at trække vejret med, end vores begynder gags. Kødbenet er lavet i silikone, som er et behageligt materiale. Du kan rense kødbenet med varmt vand efter brug.

Vægt 110 g
Farve

Rød, Sort

Materiale

Silikone og PU

Størrelse

One size

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Super kinky kødben gag
  • Rødt kødben i behagelig silikone
  • Sort PU læder strop
  • Perfekt til udmygelse og BDSM

Læs Mere.

X