Klitoris stimulator og vibrator i én

DKK 400,00 DKK 200,00

KAMPAGNE 3 FOR 2

  • 3-i-en stimulator: Sugefunktion, klitoris vibrator og dildo
  • Genopladelig
  • Silkeblødt silikonemateriale
  • Vandtæt
  • 8 forskellige vibrations-hastigheder

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): XL031 Kategorier: , , , , GTIN: XL031

Klitoris stimulator og vibrator i én

Med dette fine stykke sexlegetøj får du en klitoris stimulator og vibrator i én samlet løsning. Faktisk får du 3 i 1, for denne stimulator kan bruges både med sugefunktionen til stimulering af klitoris, eller som en vibrerende dildo eller som en vibrerende klitoris stimulator. Den har en tænd-og-sluk knap, og seperate knapper til suge-funktionen og vibrationerne, og så er den selvfølgelig vandtæt. Leder du efter et godt stykke sexlegetøj, som er let at bruge og som giver en kombination af flere muligheder, som du kan bruge alt efter hvad du har lyst til, så er denne vibrator det helt oplagte stykke legetøj.

Stimulator og vibrator i én – en fræk samlet løsning

Sugefunktionen har 3 luft-puls niveauer og dertil får du 8 niveauer af vibrationer, og du kan altså få en masse forskellige kombinationer af nydelse med denne klitoris stimulator og vibrator i én. Skaftet har en indførbar længde på 11 cm og er lavet i et blødt og lækkert silikone-materiale, som føles behageligt mod din hud. Denne vibrator er genopladelig med et USB-kabel, som forbindes magnetisk, hvilket gør at den både er forholdsvis lydløs, og dertil har den et vandtæt design, så du kan tage den med under bruseren. Det er altså en meget alsidig og lækker samlet løsning, du får med denne fine pink sag.

Perfekt til våde lege

Denne Klitoris stimulator og vibrator i én har den fordel at den er vandtæt. Det betyder at den er let at gøre ren og dertil selvfølgelig at du kan tage den med i bad til nogle endnu frækkere og vådere lege. Det er altså bare en fordel og praktisk at kunne tage sit sexlegetøj med i bad, hvor det giver en mere intim og våd oplevelse. Bruger du sugefunktionen på denne stimulator, mens du er i badekaret, vil du måske også opleve, at det kan give en helt anden følelse end ellers.

Hvad er en klitoris stimulator?

Har du ikke hørt om klitorus stimulator før, så er det bestemt værd at prøve af. Den fungerer ved at du slutter den tæt om klitoris, hvor den skaber et tryk, som stimulerer klitoris, uden direkte berøring, det kan give nogle vildt intense orgasmer. Det man også være rart at blive stimuleret på klitoris, på en anden måde end ellers, og altså er en klituris stimulator, med sugeeffekt, ligesom denne har det, altså bare rigtig lækker. Den er let at bruge og man skal nærmest ikke gøre noget selv, når først man har placeret den rigtigt.

Sådan bruger du din klitorus stimulator og vibrator i én

Denne stimulator og vibrator er lavet i et lækkert medicinsk silikone, som skal bruges sammen med vandbaseret glidecreme. Smør det på hovedet af klitorisstimulatoren, eller på skaftet, og få en lækker glat oplevelse, du kan bruge ligeså meget, som passer dig bedst. Efter brug skal du rense stimulatoren i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj på den, sådan at den er helt ren. Tør den af, og så er den klar til at blive gemt væk. Du kan med fordel lade den efter brug, så ved du den er klar til næste gang dine lyster banker på døren.

Vægt 280 g
Farve

Pink

Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Vandtæt

Ja

Materiale

Medicinsk silikone

Vibration

Vibration: 8 niveauer. Luftpulser: 3 niveauer

Længde

18,5 cm

Indsætbar længde

11 cm

X