Trådløs Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator

DKK 299,00

 • Dobbelt stimulering til dobbeltorgasme
 • Kan bruges alene eller med partner
 • Helt diskret og usynlig under tøjet
 • Mange forskellige hastigheder
 • Vandtæt
 • Genopladeligt batteri

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 56-HB1855 Kategorier: , , , , , GTIN: 6933153125549

Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator – dobbelt op på nydelse

Har du nogensinde fået en dobbeltorgasme? Hvis ja, så ved du hvor fantastisk det føles. Hvis ikke, så er det på tide! Med denne vibrator bliver du stimuleret på klitoris med lufttryk og på G-punktet med vibrationer på en og samme tid. Det giver en yderst intens stimulering. Vibratoren kommer med et genopladeligt batteri og et medfølgende USB-kabel til at lade med. Dertil er den lavet i blød silikone og er selvfølgelig vandtæt.

Dobbelt og diskret stimulering af klitoris og G-punkt

Denne her klitoris stimulator og g-punkts vibrator er et produkt, der som navnet antyder både stimulerer klitoris og dit G-punkt. Det perfekte sexlegetøj til de kvindelige kønsdele og opskriften på en intens og uforglemmelig orgasme. Og det bedste af det hele er, at du slet ikke selv skal gøre noget. Du placerer den bare korrekt, og så klarer den resten af arbejdet. Du kan enten lægge dig tilbage og nyde en fremragende dobbelt stimulering, eller så kan du faktisk også gå rundt med den. Den er nemlig helt diskret og designet til at gå rundt med i trussen.

Klitoris Stimulator og g-punkts vibrator med masser af følelse

Der findes både g-punkts vibratorer og klitoris stimulatorer, men med denne trådløse Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator, får du, som navnet antyder, simpelthen to i én. Denne vibrator har 10 vibrationsniveauer og 10 luftpulsniveauer, og der er altså rigelig med mulighed for en masse forskellige nydelse, og du kan helt sikkert finde det der sender dig ud i de vildeste dobbelte orgasmer. Vibratoren er selvfølgelig også vandtæt, og du kan altså tage den med i bad for endnu flere lækre oplevelser.

En vandtæt stimulator giver flere frække muligheder

Denne trådløs Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator er selvfølgelig vandtæt, det betyder at du har mange flere muligheder med vibratoren og så er den super let at gøre rent. Når du tager en stimulator med under bruseren eller med i basekaret kan det give en meget anderledes følelse, især luftpulserne kan give en helt anden fornemmelse under vand. Dertil er det bare super rart at kunne nyde sit sexlegetøj i et lækkert bad. Legetøjet er også let at gøre rent. Du kan skylle det af i varmt vand og derefter bruge en rensespray, så let er det.

Du kan også bruge din stimulator med din partner

Der er intet i vejen for at bruge sexlegetøj, som for eksempel en klitoris stimulator, sammen med sin partner. Selvom at det for nogen kan opfattes som selvisk, så er det faktisk det helt modsatte, din partner vil elske at se dig nyde nogle lækre orgasmer, og I kan for eksempel sagtens bruge denne Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator som en del af jeres forspil, og så kan du lade din partner styre den, så de kan bestemme hvordan du skal føle, det er da en super fræk leg.

Sådan bruger du din vibrator

HUSK! Dette sexlegetøj skal lige have lov til at oplade i mindst 60 minutter, før du tager den i brug første gang. Så er du sikret den bedste ydeevne.

Brug denne klitoris stimulator og G-punkts vibrator med vandbaseret glidecreme, som du kan smøre på det indførbare skaft til stimulering af dit G-punkt, og på klitoris, så du får en behagelig stimulering med luftpulserne. Det kan være en fordel at placere vibratoren inden du tænder den. Du tænder for og styrer luftpulserne og vibrationerne på hver deres knap, og så er det ellers bare at give slip og nyde den lækre stimulering. Denne vibrator kan du have på mens du går rundt, den har nemlig et lille og diskret design.

Vægt287 g
Størrelse

134 x 118 mm

Materiale

ABS + Silikone

Vandtæt

Ja

Vibration

10 vibrationer, 10 sugefunktioner

Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Specielle Egenskaber

Wearable

Oversigt

 • Dobbelt stimulering til dobbeltorgasme
 • Kan bruges alene eller med partner
 • Helt diskret og usynlig under tøjet
 • Mange forskellige hastigheder
 • Vandtæt
 • Genopladeligt batteri

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med denne vibrator, smør det på klitoris og på skaftet af G-punkts vibratoren
 2. Placer vibratoren så den sidder rigtigt
 3. Tænd for vibrationerne og luftpulserne på hver deres knap
 4. Juster på styrken af vibrationer og luftpulser efter ønske på de to knapper

Efter brug:

 1. Sluk ved at holde hver knap i bund i 3 sekunder
 2. Rengør denne vibrator i varmt vand
 3. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj
 4. Tør vibratoren af inden du lægger den væk
 5. Oplad vibratoren med det medfølgende kabel – sættes i det lille hul forenden af lufttryksvibratoren
 6. Oplad i 2-3 timer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trådløs Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator”