Klassisk vandtæt vibrator – Pink

DKK 200,00 DKK 70,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Multi-speed funktion
 • Nem at betjene
 • Slank og simpelt design
 • Vandtæt
 • Fri for Phthalater
 • Kan bruges til stimulering af vagina, anus og klitoris

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BL-11101DP Kategorier: , , , , , , , , GTIN: BL-11101DP

Klassisk vandtæt vibrator

Denne slanke og simple dildo er en klassisk vandtæt vibrator, som gør arbejdet lige som den skal! Den er perfekt som begynder dildo, men egner sig bestemt også til den erfarne bruger. En Klassisk vandtæt vibrator uden alt for mange smart funktioner er et must til natskuffen, for så er der altid let og ligetil adgang til nogle lækre orgasmer, igen og igen.

Simpel for sjovs skyld

Denne dildo er simpel for sjovs skyld. Der er ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede ind de er, og med en klassisk vandtæt vibrator i dette simple design, får du let adgang til nogle lækre vibrationer og noget sjov leg i soveværelset, og alt sammen pakket ind i et simpelt, minimalistisk og stilrent design, uden for mange dikkedarer. Dildoen er lavet i ABS plast med en metalblank pink overflade, og den er altså bare super fin at se på. Sexlegetøj skal være lækkert at lege med, men det er da en stor bonus, når det også er lækkert for øjnene.

Hvordan får du mest ud af vibrator dildoen?

Det diskrete og slanke design vibratoren har, giver dig en masse muligheder for pirrende orgasmer. Smør lidt vandbaseret glidecreme på, tænd for multi-speed vibrationerne og lad de lækre pirrende vibrationer stimulere dit G-punkt vaginalt, stimulere dig analt eller brug dem til klitoris stimulering. Dildoen er perfekt som onaniprodukt, men er også oplagt at bruge sammen med din partner, for eksempel som en del et frækt forspil, eller til at stimulere klitoris, mens i har sex.

God vibrator til begynderen

En klassisk vandtæt vibrator som denne er oplagt til begynderen, som ikke har prøvet sexlegetøj før, og som måske ikke er klar på noget super avanceret og specifikt sexlegetøj. En dildo af denne type er en klassiker, og noget af det mest simple og alsidige sexlegetøj man kan få. Du kan med fordel købe denne dildo hvis du ikke har prøvet sexlegetøj før, og gerne vil begynde at udforske denne verden og dine egne lyster. Dette er et godt sted at starte.

Hold dit legetøj lækkert

En klassisk vandtæt vibrator som denne skal selvfølgelig gøres ren efter brug. Det gør du ved at rense den i varmt vand og derefter med en rensespray, så den er helt ren og desinficeret. Så kan du tørre den af og derefter gemme din i natskuffen, indtil næste gang du får lyst til at lege.

Vægt 100 g
Vibration

Multi-speed

Farve

Pink

Længde

18 cm

Materiale

ABS-Plast

Batteri

2 x AA (inkl)

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Multi-speed funktion
 • Nem at betjene
 • Slank og simpelt design
 • Vandtæt
 • Fri for Phthalater
 • Kan bruges til stimulering af vagina, anus og klitoris

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Indsæt batterier
 2. Påfør vandbaseret glidecreme
 3. Kan bruges analt og vaginalt
 4. Tænd og juster vibrationerne ved at dreje i bunden

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
X