Klassisk sort silikone anal plug Medium

DKK 50,00

  • Anal plug
  • Silikone
  • God til begyndere

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): DK015 Kategorier: , , , , , GTIN: DK015

Klassisk sort silikone Anal Plug Medium

Lige meget om du leger alene eller sammen med andre, så kan anal stimulering være en virkelig fræk tilføjelse til legen. Både mænd og kvinder kan få utroligt stor nydelse ud af at lege med anal plugs og anden anal stimulering.

Dette Anal Plug Medium passer til de fleste. Måske er du nybegynder, når det kommer til anal leg, og så er dette enkle plug et rigtig godt sted at starte. Det kan også være, at du har masser af erfaring og bare gerne vil have et lækkert klassisk plug, som opfylder alle kravene.

Lækkert design

Anal Plug Medium er lækkert og enkelt i sit design, lige fra det sorte silikone til foden, som sørger for, at dit plug bliver hvor det skal. Med sit kegleformede design er plugget nem og behagelig at indføre.

En af fordelene ved dette plug er, at du kan sættes det fast på hårde og jævne overflader. På den måde får du hænderne fri til at vandre over andre dele af kroppen.

Sådan bruger du dit plug

Anal Plug Medium er lavet af silikone, og det har den store fordel, at det er lugtfrit, hygiejnisk hudvenligt og let at rengøre.

Plugget bruges ved, at I vasker det i varmt vand, og så bruger I en god vandbaseret glidecreme på det. Så indsættes det nemmere i anus, og nydelsen vil være markant større.

Kan bruges af alle

Plugget kan bruges analt af alle, som har lyst til at udforske anal leg.

Kvinder vil mærke, at det frække plug i blødt silikone fylder en lækkert ud, mens det presser på bagsiden af skedevæggen. Det stimulerer dig frækt og intenst, og det er med til at give dig bedre og længere orgasmer.

For mænd vil dette Anal Plug Medium stimulere prostata, og det er en helt vild følelse, som også giver fantastiske orgasmer. Ja, det frække plug er faktisk for alle, der har lyst til at forsøge sig med anale plugs.

Rengør dig selv

Man kan vælge at rengøre anus, inden man leger med anal stimulering. Hvis du ønsker at gøre det, så tag bare en tur forbi vores produkter til bedre anal sex. Her finder du forskellige muligheder til at douche med, og så kan du sørge for at være helt ren og klar til leg, hvis det er det, du og din eventuelle partner foretrækker.

Rengør dit plug

Dit Anal Plug Medium rengøres nemt, ved at vaske det i varmt vand efter brug, og så derefter rense det med en smart rengørings spray. Så er du klar til næste gang, du skal lege med dit plug.

Vægt85 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Oversigt

  • Anal plug
  • Silikone
  • God til begyndere

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klassisk sort silikone anal plug Medium”