Klassisk Silikone Plug Large – Sort

DKK 35,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Anal plug
  • Silikone
  • God til den erfarne

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Klassisk Silikone plug Large

Her får du et lækkert sort plug i klassisk design. Anal stimulering kan være en spændende tilføjelse til dit sexliv, lige meget om du leger alene eller med en partner.

Dette Silikone plug Large kan bruges af alle, men passer nok bedste til den lidt mere erfarne bruger. Hvis du er lidt mere begynder, så kan du finde det samme plug i medium.

Sådan bruger du dit plug

Dit Silikone plug Large er selvfølgelig lavet af silikone, og det betyder, at det er lugtfrit, hygiejnisk hudvenligt og let at rengøre.

Når du først bruger plugget, anbefaler vi, at du vasker det i varmt vand, og så bruger du en god vandbaseret glidecreme på det. Så indsættes det nemmere i anus, og nydelsen vil være endnu større.

Lækkert design

Silikone plug Large er frækt og enkelt i sit design. Den sorte farve matcher jo alt, og den smarte fod sørger for, at dit plug ikke kommer på afveje. Det kegleformede design gør, at plugget er nemt at indføre, og det gør også oplevelsen mere behagelig.

Hvis du rigtigt skal udnytte dit plug, så kan du sætte det fast på hårde og jævne overflader. Så får du hænderne fri til at vandre over andre dele af din partners eller din egen krop.

Til mænd og kvinder

Silikone plug Large kan bruges analt af alle, som har lyst til at udforske anal leg, og som nok har bare lidt erfaring, på grund af størrelsen.

For mænd vil dette Silikone plug Large stimulere deres prostata, hvilket giver fantastiske orgasmer og intens stimulation. 

Kvinder vil mærke, at det pirrende Silikone plug Large presser på bagsiden af skedevæggen. Det stimulerer frækt og intenst, og det er med til at give længere og vildere orgasmer. Ja, det er jo faktisk bare med at komme i gang med at lege.

Rengør dig selv

Man kan vælge at rengøre anus, inden man leger med anal stimulering, hvis man ønsker det. Hvis det er noget, du foretrækker, så tag bare en tur forbi vores produkter til bedre anal sex. Her er der adskillige muligheder til at douche med, så du kan sørge for at være helt ren og klar til leg, hvis det er sådan du helst vil lege. Det er helt op til dig!

Rengør dit plug

Dit Silikone plug Large rengøres nemt. Du skyller det bare i varmt vand efter brug, og derefter renser du det med en smart rengørings spray. Så er dit plug klar til næste gang, du skal lege alene eller med en partner.

Vægt85 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

  • Anal plug
  • Silikone
  • God til den erfarne

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klassisk Silikone Plug Large – Sort”