Klassisk glas dildo

DKK 300,00 DKK 175,00

  • Lækker glat dildo med detaljer
  • Kan bruges kold og varm
  • Kan bruges vaginalt og analt
  • Nem at rengøre
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YF0005 Kategorier: , , , GTIN: YF0005

Klassisk glas dildo – dildoen for alle!

En klassisk glas dildo som denne kan bruges af alle. Både nybegynderen og den mere øvede. Der kan nemlig leges mange forskellige lege med en dildo af glas.

Det er selve materialet, der gør den anderledes og mere alsidig end andre dildoer. Den kan bruges både analt og vaginalt, kold og varm.

En dildo som denne kan bruges fra begge ender. I den ene ende sidder der en form for kugle. Bruger du den ende, så vil den stimulere dit G-punkt. Bruger du den anden ende, så vil du tydligere mærke, de detaljer der er ned langs skaftet.

Leg med temperaturen

En klassisk glas dildo kan du både køle ned og varme op. Du kan køle den ned i køleskabet eller fryseren. Du kan også fylde en lille balje med enten køligt eller lunt vand. Du lader dildoen ligge deri i ca. 10 minutters tid. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at den ikke er for varm eller for kold, før du begynder at bruge den.

Den kølende fornemmelse gør noget helt specielt, som der er svær at forklare. Men du vil helt sikkert blive vild med det, når du først prøver det. Omvendt hvis du varmer den, så fungerer den lidt ligesom en warming gel. Blodtilførslen stiger og du bliver mere følsom. Begge dele giver nogle helt fantastiske orgasmer, og er både frække og pirrende.

Prøv den alene eller med en partner

Du kan lege med glas dildoen alene og udforske alle dens muligheder. Eller du kan lad din partner overtage kontrollen, både med temperaturen og hvor den skal bruges. Oplev hvordan det føles, at lade dem tage styringen!

Hvordan tager jeg mig bedst af en klassisk glas dildo?

En klassisk glas dildo er nem at passe på. Når du er færdig med at bruge den, kan du vaske den med varmt vand og en rensespray lavet særligt til sexlegetøj.

Du kan også simpelthen sætte den i opvaskeren og afslutte med en rensespray. Derefter lægger du den blot tilbage i kassen, og så er den klar til næste gang.

Vægt 270 g
Længde

21 cm

Materiale

Glas

Farve

Gennemsigtig

Oversigt

  • Lækker glat dildo med detaljer
  • Kan bruges kold og varm
  • Kan bruges vaginalt og analt
  • Nem at rengøre
X