King Cock with Balls Dildo

DKK 499,00

 • Stor realistisk dildo med kugler
 • Fremstillet af kropssikker PVC
 • Til anal og vaginal penetrering
 • For en ekstra fyldig oplevelse
 • Håndlavet i USA

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5344980000 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 4024144546527

King Cock with Balls – en realistisk dildo med det hele

Skal din dildo både være realistisk og ikke mindst ekstra stor? Så er denne dildo fra amerikanske King Cock helt perfekt. Dildoen har det hele. Den er udformet fuldstændig realistisk med kugler, markeret penishoved samt årer langs skaftet.

Med en King Cock with Balls får du derudover en dildo i en ekstra stor størrelse. Dildoen er til den erfarne bruger, der søger en ekstra fyldig og dyb stimulering. King Cock har specialiseret sig i store realistiske dildoer og alle deres produkter bliver håndlavet i USA.

Sådan bruger du din King Cock with Balls dildo

Når du skal bruge en dildo af denne størrelse, er glidecreme selvfølgelig vigtigt. Det er simpelthen ikke muligt uden. Da dildoen er fremstillet af et PVC materiale, skal du bruge en glidecreme, der er vandbaseret.

Skal du bruge dildoen analt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme, der er specielt udviklet til anal brug. På den måde er du sikret det bedste glid, hvilket gør, at du kan nyde den fyldige dildo fuldt ud.

En imponerende størrelse

Det er nok ikke lige de fleste mænd, der går rundt med denne størrelse gemt mellem benene. Men pyt med det, når du kan opleve den fyldige stimulering i et utrolig realistisk design. Dildoen har en fuld længde på 35,6 cm og en imponerende diameter på hele 6 cm.

Du kan derfor mærke den pirrende dildo helt dybt samtidig med, at du bliver fyldt helt ud. Dildoen vil uden tvivl også være en imponerende oplevelse, når den bruges analt. Du kan ligeledes eksperimentere med den i forskellige stillinger takket være den kraftige sugekop.

Et realistisk design med detaljer

Med en dildo fra King Cock får du ikke bare en dildo, der ligner den ægte vare. Du får en dildo i et hyperrealistisk design. Det betyder, at alt fra udseende til fornemmelsen af dildoen er præcis som en rigtig penis. Dette er takket være det særlige PVC materiale, som King Cock fremstiller deres dildoer i.

Materialet er naturligvis fuldstændig kropssikkert, og det er uden ftalater og latex. Dildoen er håndlavet i USA, og selv de mindste detaljer som årerne er blevet håndmalet på. Der er altså virkelig kælet for detaljerne, og du får en dildo af den bedst mulige kvalitet.

Hold din King Cock with Balls dildo ren

Din King Cock with Balls dildo skal selvfølgelig gøres ren, hver gang du har brugt den. Det er dog hurtigt overstået. Dildoen skal nemlig blot skylles ren i varmt vand. Du kan med fordel anvende en antibakteriel rensespray til sexlegetøj efterfølgende.

På den måde er du helt sikker på et rent og hygiejnisk resultat. Når dildoen er ren, skal den ligeledes være tør, inden du pakker den væk. Vi anbefaler, at du bruger en stofpose til opbevaring.

Vægt1400 g
Længde

35,6 cm

Diameter

6 cm

Materiale

PVC

Farve

Lys hudfarve

Mærke

King Cock

Oversigt

 • Stor realistisk dildo med kugler
 • Fremstillet af kropssikker PVC
 • Til anal og vaginal penetrering
 • For en ekstra fyldig oplevelse
 • Håndlavet i USA

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din King Cock dildo
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt

Efter brug

 1. Skyl dildoen grundigt med varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er helt tør inden du pakker den væk

3 anmeldelser af King Cock with Balls Dildo

 1. Hanne

  Meget virkelig
  Den er utrolig virkelig både i form og udseende, det gør den endnu bedre. Kvaliteten er også helt i top og den føles dejlig at røre ved. Eneste minus er at den lugter ret meget af plastik lige da vi åbnede pakken. Efter noget tid synes jeg dog det er forsvundet lidt. Det er en perfekt dildo hvis du ønsker størrelse og en naturtro form.

 2. Ahmed

  Er vild med den
  Er virkelig glad! Den er helt vild realistisk og det er bare super frækt. Sugekoppen virker også godt og kan fint holde den selvom den er ret tung.

 3. Ham den glade

  dejlig og stor
  Den er præcis så stor som jeg havde håbet. Bliver fyldt helt ud og det er så lækkert!

Tilføj en anmeldelse af varen