King cock with balls dildo

DKK 695,00 DKK 499,00

 • Stor hyperrealistisk penis med kugler
 • Med sugekop
 • Lys hudfarve og realistisk farvede blodåre og penishoved
 • Stor XL dildo
 • Kan bruges i strap-on harness

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5344980000 Kategorier: , , , , , , , , , GTIN: 4024144546527

King cock with balls med kugler

Har du ikke tidligere leget med en dildo, men er erfaren og dyrke en masse sex, så kan du sagtens springe på den ‘King cock with balls’ dildo med kugler. Den er både stor i længden og har en stor diameter. Hvis du ikke er øvet, så bør du nok begynde med en lidt mindre dildo end denne kæmpe sag. For der er til en stor mundfuld med denne super realistiske dildo fra King Cock. King Cock specialiserer sig i meget realistiske dildoer i store størrelser, og denne sag lever helt sikkert op til dens navn.

Og så til tallene

Og så nogle tal, ikke? For de er altså bare imponerende. Denne ‘King cock with balls’ dildo står i en lækker længde af hele 35 cm og har en diameter på hele 6 cm, så har du brug for virkelig at blive fyldt ud, så er det helt klart denne kæmpe sag du skal have fat i. Udover dens imponerende størrelse, så har den også bare et super imponerende realistisk udseende. Den er lavet i King Cocks eget “Fanta Flesh PVC” et materiale der får overfladen til at føles ekstra lækker og naturtro.

Imponerende størrelse

Det er nok ikke lige de fleste mænd der går rundt med denne størrelse gemt mellem benene, men så er det godt at denne ‘King cock with balls’ dildo har lige hvad du leder efter. Den er utroligt realistisk og kommer med kugler, så du får den komplette og samlede oplevelse og intense stimulering, som du søger.

Til vaginal penetration

Vi skal selvfølgelig ikke bestemme, hvad du skal bruge dit sexlegetøj til, alligevel er det værd at understrege at størrelsen på denne ‘King cock with balls’ dildo er i den store ende, med sine 6 cm i diameter og den er altså mest af alt oplagt at bruge til vaginal penetrering. Tænker du at bruge den til analsex kan du også det, men husk at det nok kræver noget træning at kunne tage imod denne størrelse. Er du trænet i analsex og vant til det lidt større legetøj kan det ske du skal søge denne vej og få en super intens udfyldning.

Husk glidecremen

Når du kommer op i denne størrelse er det ekstra vigtigt at huske glidecremen, og det er uanset om du bruger den analt eller vaginalt, det er altid godt med noget ekstra glid, så man ikke får rifter. Denne ‘King cock with balls’ dildo skal bruges med vandbaseret glidecreme, det er bedst for dens silikoneoverflade, så det ikke bliver ødelagt.

Vandtæt krabat

Denne kæmpe dildo er selvfølgelig også vandtæt. Der er simpelthen ikke det den ikke kan. med det vandtætte PVC-materiale kan den med fordel tages med under bruseren, hvor den kan sættes fast på en væg og bruges der. Det giver en lækker intim og ekstra våd oplevelse. Det gør også dildoen let at rengøre, skyl den i varmt vand, og brug så en rensespray, så er den klar til næste gang du vil fyldes helt ud.

Sugekop

Denne ‘King cock with balls’ dildo kommer med en sugekop, så den kan sættes fast på glatte og faste overflader, for eksempel en stol, et gulv eller en væg, så kan du ride den eller tage den bagfra, uden at skulle holde ved, hvilket giver en meget mere realistisk og lækker følelse. Dertil kan den bruges i en strap-on harness, hvor sugekoppen bruges til at spænde dildoen fast med, og er du interesseret i at give din partner en ordentlig tur, og har du ikke selv det rette udstyr, så er denne dildo det oplagte valg, en ordentlig tur bliver det i hvert fald.

Vægt 1400 g
Farve

Lys hudfarve

Længde

35 cm

Diameter

6 cm

Materiale

PVC

Mærke

King Cock

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Stor hyperrealistisk penis med kugler
 • Med sugekop
 • Lys hudfarve og realistisk farvede blodåre og penishoved
 • Stor XL dildo
 • Kan bruges i strap-on harness

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Nyd denne store hyperrealistiske dildo

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
X