King Cock Dobbelt Dildo 33,5 cm

DKK 249,00

 • Realistisk dobbelt dildo
 • Fremstillet i kropssikkert PVC
 • Perfekt til dobbelt penetrering
 • Ekstra fleksibel
 • Håndlavet i USA

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 5133260000 Kategorier: , , , , , , , ,

King Cock dobbelt dildo – dobbelt op på nydelse

Gå ikke på kompromis med den ultimative dobbelt nydelse. King Cock dobbelt dildo er en verdensklasse dildo i et realistisk design, der kun gør nydelsen større. Dildoen er fremstillet i King Cocks unikke PVC materiale, der er uden ftalater og latex, og som føles dejlig blødt.

Dildoens fyldige størrelse giver dig ekstra nydelse, hvad end du bruger den til dobbelt penetrering eller deler glæderne med en partner. Det markeret penishoved og de tydelige årer vil ligeledes gøre nydelsen større. Alle King Cocks produkter er håndlavet i USA.

Sådan bruger du en King Cock dobbelt dildo

En vigtig ting at huske, når du bruger en dildo som denne, er selvfølgelig glidecremen. Du skal bruge en vandbaseret glidecreme og gerne en god mængde – det er altså ikke her, du skal spare. Glidecremen sørger nemlig for, at alt glider let og lækkert og vil kun gøre oplevelsen mere stimulerende.

Du kan bruge en dobbelt dildo som denne til at opleve den eftertragtede dobbelt stimulering. Den ene af enderne har en mindre diameter, der gør den perfekt til anal penetrering. Du kan også dele dildoen med din partner, hvor i hver især nyder en af dildoerne enten vaginalt eller analt.

En (næsten) realistisk dildo

Vi er godt nok ikke stødt på mange dobbelt dildoer derude i den virkelige verden, men lige bortset fra denne særlige kvalitet, må man sige, at dildoen er udført i et utrolig realistisk design. King Cock er kendt for deres realistiske dildoer med håndlavet detaljer, der giver et helt fantastisk resultat.

Udover den naturtro hudfarve med årer, føles dildoen også meget realistisk. Dildoen er fremstillet i et særlig blødt og fleksibelt PVC materiale, der er 100% kropssikkert. Materialet indeholder hverken ftalater eller latex.

En medium størrelse

Denne King Cock dobbelt dildo er en medium størrelse. Det vil sige, at den ikke er for nybegynderen men heller ikke dig der søger det helt store. Hver ende har en indførbar længde på 14 cm, mens den fulde længde af hele dildoen er 33,5 cm.

Den smalle ende har en diameter på 3 cm, mens den tykke ende har en diameter på 3,3 cm. De forskellige tykkelser gør den ene dildo mere oplagt til anal penetrering, men du kan udforske de to ender, som du ønsker eller opleve dem på samme tid.

Pas godt på din King Cock dobbelt dildo

Det er selvfølgelig vigtigt, at du passer godt på din King Cock dobbelt dildo. Så kan du nemlig nyde den i mange år fremover. Derfor er det også vigtigt, at du gør den ordentligt rent efter brug, og opbevarer den korrekt. Efter brug skal dildoen skylles grundigt i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for det bedste resultat.

Når din dildo er gjort ren, er det vigtigt, at den er helt tør, inden du pakker den væk igen. Du kan gemme indpakningen, som produktet kommer i til opbevaring. Ellers anbefaler vi, at du bruger en stofpose til at opbevare dildoen i. Så holder den sig fin og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt376 g
Længde

33,5 cm

Diameter

3-3,3 cm

Materiale

PVC

Farve

Lys hudfarve

Mærke

King Cock, Pipedream

Oversigt

 • Realistisk dobbelt dildo
 • Fremstillet i kropssikkert PVC
 • Perfekt til dobbelt penetrering
 • Ekstra fleksibel
 • Håndlavet i USA

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din King Cock dildo
 2. Brug dildoen til dobbelt penetrering eller sammen med en partner

Efter brug

 1. Skyl dildoen grundigt med varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er helt tør inden du pakker den væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock Dobbelt Dildo 33,5 cm”