King cock dildo med kugler 30,5 cm – Sort

DKK 695,00 DKK 459,00

 • Stor realistisk penis med kugler
 • Realistisk følende PVC i sort
 • XL størrelse fylder dig helt ud
 • Med sugekop til glatte og faste overflader
 • Kan bruges i strap-on harness

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5327200000 Kategorier: , , , , , , , , , GTIN: 603912350326

King cock dildo med kugler 30,5 cm

Kan det bare ikke blive stort nok? Skal det ligne den ægte vare, men meget større? Er det bedre når du helt selv kan bestemme? Så er det en King Cock dildo med kugler i sort, som du skal have fat i. Den fylder dig med garanti helt ud, for den er altså bare ikke for sarte sjæle. En stor dildo som denne, får du helt klart det største udbytte ud af, hvis du er øvet. Hvis ikke du er nybegynder skal du starte med en mindre dildo, denne vil højst sandssynligt være for meget for dig.

Imponerende specs

Denne King Cock dildo med kugler måler en imponerende længde på hele 30 cm og så har den en diameter på – trommehvirvel – 7,6 cm. Der er altså rigeligt at tage fat i og lege med her, og du kan helt sikkert blive fyldt godt ud med denne kæmpe og realistisk følende dildo. King Cock er et amerikansk mærke, som specialiserer sig i super realistiske dildoer i store størrelser, og denne sag er ikke nogen afvigelse fra dette fokus. Du får med denne King Cock dildo med kugler virkelig en imponerende penis, som også er super realistisk.

Husk glidecremen

Når du leger med så stort sexlegetøj her, kan vi kun anbefale at du husker glidecremen, og det er altså uanset om du vil bruge den vaginalt, eller om du har mod på at tage den analt. Der er mere end rigeligt at gøre med her, og alt glider bare bedre med glidecreme, også hvis du er våd i forvejen. Denne dildo er helt klart til de øvede brugere, og det gælde især, hvis du vil bruge den analt. Det kræver tid, tålmodighed og masser af glidecreme at træne sig op til denne størrelse, så husk den vandbaserede glidecreme, som er bedst for denne dildos PVC-materiale.

Funktionel sugekop

King Cock dildo med kugler kommer med sugekop, så den er super praktisk at have med at gøre. Sæt den fast på glatte og faste overflader, for eksempel en stol eller en væg, så kan du ride den og tage den bagfra, uden at skulle bruge dine hænder, og det giver altså bare en ekstra lækker og mere realistisk oplevelse, ikke at skulle holde ved denne store sag selv. Dertil kan dildoen bruges i en strap-on harness, så hvis du drømmer om at give din partner en kæmpe tur, så har du med denne King Cock dildo med kugler det perfekte udstyr.

Tag den med i bad

Selvfølgelig er King Cock dildo med kugler også vandtæt, så du kan tage din store og intense dildo her med i bad. Her kan den med fordel sættes fast på badeværelsets fliser, og du kan tage den igen og igen i våd leg, og virkelig mærke dig selv blive fyldt ud, men du er nøgen og våd under bruseren. Dette materiale er også let at rengøre i vand, og det er faktisk mere ligetil at håndtere denne størrelse, end man skulle tro.

Hold den lækker og ren

Selvfølgelig vil du gerne kunne bruge denne krabat i lang tid, så vi anbefaler at du kun bruger den med vandbaseret glidecreme, glidecreme med silikone kan ødelægge dens realistiske overflade, og det ville bare være super ærgerligt. Efter brug kan du rense dildoen i varmt vand og så bruge en rensespray til sexlegetøj på den, så den er helt ren og klar til næste gang du vil fyldes HELT ud.

Vægt 1930 g
Mærke

King Cock

Farve

Sort

Længde

30 cm

Diameter

7,6 cm

Materiale

PVC

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Stor realistisk penis med kugler
 • Realistisk følende PVC i sort
 • XL størrelse fylder dig helt ud
 • Med sugekop til glatte og faste overflader
 • Kan bruges i strap-on harness

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Nyd denne store hyperrealistiske dildo

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
X