King Cock Dildo med Kugler 30,5 cm – Sort

DKK 459,00

 • Stor realistisk dildo med kugler
 • Håndlavet dildo med håndmalet detaljer
 • Dildo i ekstra stor størrelse – fylder dig helt ud
 • Med sugekop til glatte og faste overflader

Læs Mere

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5327200000 Kategorier: , , , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Stor realistisk dildo med kugler
 • Håndlavet dildo med håndmalet detaljer
 • Dildo i ekstra stor størrelse – fylder dig helt ud
 • Med sugekop til glatte og faste overflader

Læs Mere

Beskrivelse

King Cock dildo med kugler – En på alle måder imponerende dildo

Kan det bare ikke blive stort nok? Skal det ligne den ægte vare, men meget større? Er det bedre når du helt selv kan bestemme? Så er det en King Cock dildo med kugler, som du skal have fat i. Den vil med garanti fylde dig dig helt ud.

En ekstra stor dildo som denne, er til dig der har prøvet store dildoer før og nu er klar til en endnu større mundfuld. Amerikansk King Cock fremstiller dildoer der til forveksling ligner den ægte vare – og der er sjældent sparet på hverken diameter og længde.

Sådan bruger du din King Cock dildo

Det kræver selvfølgelig en vis mængde glidecreme, før du får den bedste oplevelse med en King Cock dildo med kugler af denne størrelse. Dertil er det vigtigt, at du bruger en glidecreme, der er vandbaseret. Brug rigeligt med vandbaseret glidecreme og før dildoen ind i dit eget tempo.

For selv den mest øvet bruger kan det tage lidt tid at vænne sig til denne størrelse. Vores bedste råd er derfor, at du sørger for at give dig selv god tid – det vil uden tvivl give godt igen, når først du har lært din nye bedste ven godt at kende. Dildoen kan bruges vaginalt såvel som analt.

En størrelse der imponerer

Denne King Cock dildo med kugler måler en imponerende længde på hele 30,5 cm. Derudover vil du blive fyldt helt ud med en diameter på 7,6 cm. Der er altså rigeligt at tage fat i. For at gøre oplevelsen fuldendt har dildoen realistiske kugler og har generelt et meget naturtro udseende.

King Cock er et amerikansk mærke, som specialiserer sig i superrealistiske dildoer i store størrelser. Det er altså det helt rigtige valg, hvis du søger en dildo med ekstra fylde og et virkelighedstro udseende.

En alsidig dildo til ethvert behov

King Cock dildo med kugler kommer med sugekop, så den er super praktisk at have med at gøre. Sæt den fast på glatte og faste overflader, for eksempel en stol eller gulvet. Det lader dine hænder være fri til andre sjove ting.

Dildoen kan derudover både bruges vaginalt og analt. Den vil naturligvis være en endnu vildere oplevelse at bruge analt. Her kan vi kun anbefale at du bruger en ekstra god vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug.

Håndmalet detaljer

Det er selvfølgelig ikke nok, at din dildo blot er ekstra stor. Den skal selvfølgelig også være af den bedste kvalitet. Derfor skal du vælge en dildo fra King Cock. Det amerikanske mærke har specialiseret sig i dildoer i ekstra store størrelser.

Derudover er de verdenskendte for deres superrealistiske designs. Dette er blandt andet takket være deres fokus på detaljerne. Alle deres dildoer er nemlig håndlavet i USA og har håndmalet detaljer, der sikrer dig et fuldstændig fantastisk produkt, der er en fryd for øjet såvel som dine andre sanser.

Sådan holder du din King Cock dildo med kugler ren

Selvfølgelig vil du gerne kunne bruge din King Cock dildo med kugler i lang tid. Derfor er det også vigtigt, at du passer godt på den. Dildoen skal gøres ren, hver gang du har brugt den. Dette er dog ret nemt, da dildoen naturligvis er fuldstændig vandtæt.

Det eneste du skal gøre, er at skylle den grundigt i varmt vand. Vi anbefaler ligeledes, at du efterfølgende bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Sørg for, at dildoen er helt tør, inden du pakker den væk. Opbevar den gerne i en stofpose.

Detaljer
Vægt1930 g
Længde

30,5 cm

Diameter

7,6 cm

Materiale

PVC

Farve

Sort

Mærke

King Cock

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din King Cock dildo
 2. Brug dildoen analt eller vaginalt

Efter brug

 1. Skyl dildoen grundigt med varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er helt tør inden du pakker den væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock Dildo med Kugler 30,5 cm – Sort”