King cock dildo 26,7 cm

DKK 695,00 DKK 449,00

 • Realistisk følelse og udseende
 • Stor dildo med sugekop og kugler
 • PVC med blød overflade
 • 26,7 cm lang
 • Markedets bedste kvalitet

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5133000000 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 603912350180

King Cock dildo 26,7 cm

Er du en af dem, som tænder på en stor dildo? Så skal du prøve en King Cock på 26,7 cm i længden. Den store dildo er udstyret med en sugekop, der gør det muligt at fastsætte den på alle glatte overflader, som f.eks. et bord, stol eller på badeværelsesgulvet. Den er nemlig vandtæt, så du kan roligt tage den med i bad.

Dildoen King Cock fra Pipedream har et realistisk udseende med kugler, penishoved og blodårer op langs dildoen. Du får markedets bedste kvalitet, og en dildo der holder til noget. Er du nybegynder, kræver det nok lidt øvelse, før du skal kaste dig over den, men er du erfaren, kan du roligt give dig i kast med den store dildo.

En stor dildo

Stor, det er den. Det kan King Cock dildoen på 26,7 cm ikke løbe fra. Den er faktisk lidt af en kæmpe, så hvis det er det, du er til, så er du kommet til det rette sted.

Dildoens realistiske udseende er super lækkert og pirrende, og den er en af de mest detaljerede på markedet. Det lækre PVC materiale er blødt og lækkert mod din hud, og det føles helt fantastisk.

Ikke en dildo til begynderen

Det her er en dildo til den erfarne. For langt de fleste, vil den kræve, at man træner sig op til at bestige den, på grund af den vilde størrelse. Men hvis du er nået dertil, så kudos til dig! Du skal nok få en virkelig lækker oplevelse med dildoen.

Du vil mærke, hvordan den fylder dig helt ud, og det er super frækt og stimulerende, og det giver vilde orgasmer.

Husk glidecreme til din dildo

Vi anbefaler altid, at man bruger en god glidecreme til sit sexlegetøj, men med den gigantiske King Cock er det næsten nødvendigt, for at du får en god oplevelse. Du skal bruge en vandbaseret glidecreme, og du skal bruge rigeligt af den.

King Cock dildo er til både mænd og kvinder

Dildoen kan selvfølgelig bruges af både mænd og kvinder. Kvinder kan få stor glæde af at bruge den vaginalt, mens både mænd og kvinder kan bruge den analt. Vi anbefaler, at alle varmer op med fingre eller en mindre dildo, inden de bestiger King Cock.

Der er mange måder at lege med King Cock på

Du kan selvfølgelig bruge den som en klassisk dildo, men den smarte sugekop gør også, at du kan bruge dildoen på rigtig mange måder.

Den kan sidde fast på mange overflader, så du kan prøve den på gulvet, i badekarret, på en stol, en dør og hvor du ellers kan finde på. Mulighederne er mange, og da dildoen er vandtæt, kan den også sagtens tages med under bruseren.

Sådan gør du din King Cock dildo ren

Det er meget vigtigt, at du altid gør dit sexlegetøj rent, når du er færdig med at bruge det. King Cock gøres bedst ren, ved at du skyller den i varmt vand og så bruger en rengørings spray. Så er du sikker på, at den er helt ren.

Vægt 832 g
Længde

26,7 cm

Diameter

5,4 cm

Vægt

832 g

Farve

Hudfarvet

Materiale

PVC

Mærke

King Cock, Pipedream

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Realistisk følelse og udseende
 • Stor dildo med sugekop og kugler
 • PVC med blød overflade
 • 26,7 cm lang
 • Markedets bedste kvalitet

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme på din King Cock
 2. Sæt evt. sugekoppen fast (glatte overflader)

Efter brug

 1. Skyl med varmt vand
 2. Brug en rengørings spray
X