King Cock Dildo 25,4 cm

DKK 449,00

 • Realistisk følelse og udseende
 • Stor dildo med sugekop og kugler
 • Fremstillet af kropsikker PVC
 • Markedets bedste kvalitet
 • Håndlavet i USA

Læs Mere

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5133000000 Kategorier: , , , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Realistisk følelse og udseende
 • Stor dildo med sugekop og kugler
 • Fremstillet af kropsikker PVC
 • Markedets bedste kvalitet
 • Håndlavet i USA

Læs Mere

Beskrivelse

En King Cock dildo på 25,4 cm

Er du en af dem, som tænder på en stor dildo? Så skal du prøve en denne fra amerikanske King Cock. Den store dildo er udstyret med en sugekop, der gør det muligt at fastsætte den på alle glatte overflader, som f.eks. et bord, stol eller på badeværelsesgulvet. Den er nemlig vandtæt, så du kan roligt tage den med i bad.

Dildoen har et utrolig realistisk udseende med kugler, markeret penishoved og blodårer op langs dildoen. Du får markedets bedste kvalitet, da dildoen er håndlavet af kvalitetsmaterialer. Dildoen er for den erfarne bruger, der søger en ekstra fyldig oplevelse.

Sådan bruger du din King Cock dildo

Med en dildo af denne størrelse kommer du ikke langt uden en god mængde glidecreme. Dertil er det som altid vigtigt, at du bruger den rigtige type af glidecreme. Fordi dildoen er fremstillet af et PVC materiale, skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Brug så meget som du synes er nødvendigt. Du kan altid smøre mere på løbende. Skal du bruge dildoen analt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug. Det vil sikre dig det bedste glid og den største nydelse.

En superrealistisk dildo

Er det vigtigt, at dildoen ligner den ægte vare? Så finder du ikke et bedre eksemplar end en dildo fra King Cock. Det amerikanske mærke har specialiseret sig i at fremstille dildoer, der til forveksling ligner en rigtig penis. Af samme grund er dildoen også håndlavet og alle detaljer er endda håndmalet.

Det er naturligvis ikke kun på udseendet, at dildoen er realistisk. Den er også fremstillet af et blødt og fleksibelt materiale, der føles som rigtig hud. Du er altså garanteret en utrolig naturtro oplevelse hele vejen rundt.

Til dig der ønsker ekstra fylde

Denne King Cock dildo imponerer ikke bare på grund af sit realistiske udseende. Den er nemlig også større end den gennemsnitlige dildo. Dildoens fulde længde er 25,4 cm og har dertil også en diameter på 5,1 cm.

Du vil derfor kunne nyde en både dyb og fyldig stimulering. Dildoen kan derudover både bruges vaginalt og analt. På grund af størrelsen anbefales det, at du allerede har erfaring med store dildoer.

Sådan gør du din King Cock dildo ren

Det er meget vigtigt, at du altid gør dit sexlegetøj rent, når du er færdig med at bruge det. King Cock gøres bedst ren, ved at du skyller den i varmt vand og så bruger en rengøringsspray. Rengøringsspray er antibakteriel og er specielt udviklet til brug på sexlegetøj.

Med denne rengøring er du sikker på en hygiejnisk oplevelse, hver gang du bruger din King Cock dildo. Når dildoen er ren, skal den ligeledes være helt tør, før du pakker den væk. Brug gerne en stofpose til opbevaring.

Detaljer
Vægt832 g
Længde

25,4 cm

Diameter

5,1 cm

Materiale

PVC

Farve

Lys hudfarve

Mærke

King Cock, Pipedream

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme på din King Cock
 2. Brug dildoen håndhold eller sæt sugekoppen fast på en jævn overflade

Efter brug

 1. Skyl dildoen grundigt med varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er helt tør inden du pakker den væk
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af King Cock Dildo 25,4 cm

 1. Marc

  perfekt!
  Den har en god fasthed og sugekoppen virker også som den skal. Den er derfor ret lækker til anal leg hvor den virkelig kan noget på grund af størrelsen og den faste form. Den er lige det jeg ledte efter.

 2. MS. Candy

  Fantastisk
  Håbede på en dildo der kunne give mig en ret intens fylde, og det fik jeg.. Den er virkelig stor både i længden og bredden. Brugte godt med glidecreme og det var fantastisk..

Tilføj en anmeldelse af varen