Kama Sutra Weekend Kit – Vanilje

DKK 169,00

  • Massageolie, glidecreme og andet sensuelt legetøj i rejsestørrelse
  • Perfekt til en ekstra fræk weekend get-away
  • Kropspulver og massageolie med smag og duft af vanilje
  • Indeholder 6 erotiske spillekort med forslag til handlinger og stillinger

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E29648 Kategorier: , , ,

Kama Sutra Weekend Kit – alt hvad du behøver

Skal en særlig anledning fejres ekstra godt? Eller trænger du og din partner blot til en romantisk og ikke mindst nydelsesfyld aften i hinandens selskab? Uanset hvad anledningen er, går du ikke galt i byen med et Kama Sutra Weekend Kit.

Sættet indeholder alt hvad du skal bruge til en særlig erotisk oplevelse. Sættet indeholder vandbaseret glidecreme, forskellige massageolier og kropspulver med duft og smag af vanilje samt en pirrende kildefjer. Derudover får I også seks erotiske spillekort, som kan give god inspiration til hvad aften kan byde på.

Skab en uforglemmelig aften

Et Kama Sutra Weekend Kit er den perfekte overraskelse til din partner. Sættet indeholder små prøver på flere forskellige ting og kan derfor let tages med i tasken på en romantisk tur. Sættet er naturligvis også oplagt som en gave til jer begge i anledning af en fødselsdag eller årsdag.

I kan selv vælge, om det hele skal prøves i én omgang, eller om I ønsker at forlænge glæden ved at gemme de forskellige elementer. I kan for eksempel starte med at fordele det vaniljeduftende kropspulver med den pirrende kildefjer, og så se hvor meget mere I når.

Sæt fokus på romantik og erotik

Ethvert parforhold har brug for, at der sættes ekstra fokus på romantikken en gang i mellem. Skab en uforglemmelig aften i romantikkens og ikke mindst erotikkens navn med et Kama Sutra Weekend Kit som dette.

Sættet er den perfekte anledning til at tænde nogle stearinlys og finde din mest forførende side frem. Sættet indeholder blandt andet massageolie med smag og duft af vanilje samt erotiske spillekort med stillinger og handlinger, der kan give inspiration til jeres forspil.

Vægt125 g
Indhold

1x 6 ml vandbaseret olie, 1x pulver og kildefjer, 2x 3 ml massageolie, 6 erotiske spillekort, 2x 3 ml vandbaseret glidecreme

Sprog

Engelsk (spillekort)

Oversigt

  • Massageolie, glidecreme og andet sensuelt legetøj i rejsestørrelse
  • Perfekt til en ekstra fræk weekend get-away
  • Kropspulver og massageolie med smag og duft af vanilje
  • Indeholder 6 erotiske spillekort med forslag til handlinger og stillinger

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kama Sutra Weekend Kit – Vanilje”