Kama Sutra Massagelys – Sweet Almond

DKK 149,00

  • Lækkert massagelys med duft af mandel
  • Forvandles fra voks til massageolie på ingen tid
  • Lyset har en smart hældetud, der gør det nemt at hælde olien ud
  • Indeholder kokosolie, sheasmør og vitamin E der plejer huden

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E26919 Kategorier: , ,

Kama Sutra massagelys – til en sensuel og erotisk oplevelse

Leder du efter det perfekte til at fuldende en romantisk aften sammen med din partner? Så prøv dette Kama Sutra massagelys. Når lyset tændes spreder den en mild duft af søde mandler, og den faste voks forvandles samtidig til flydende massageolie.

Lyset har en praktisk hældetud, der gør det nemt at fordele den pirrende olie på din partners krop. Ved at bruge en olie til massage vil dine hænder glide let og behageligt. Enhver berøring bliver mere sensuel og stimulerende, når der tilføjes en lækker og aromatisk massageolie.

En plejende og fugtgivende massageolie

Lyset er fremstillet af kokosolie, shea butter og vitamin E. Disse ingredienser er med til at skabe en massageolie, der ikke bare glide let over huden men som også virker plejende og fugtgivende. Dertil er der tilføjet en række milde dufte, der gør den sanselig oplevelse komplet.

Dette Kama Sutra massagelys er med duften “sweet almond”, men har også noter af kirsebær, bergamotte og nellike. Duften er naturligvis afmålt så den ikke overtager hele oplevelsen.

Giv en intim massage til din partner

Uanset om der er en speciel anledning, eller du blot ønsker at forkæle din partner lidt ekstra i den kommende tid, er et Kama Sutra massagelys den perfekte løsning. Lyset er et simpelt men uden tvivl effektivt værktøj til at skabe en romantisk og ikke mindst erotisk stemning i soveværelset.

Når lyset har brændt i et stykke tid, vil der hurtigt frigives olie, som du kan bruge til en intim massage. Hæld den flydende olie direkte på din partners krop, der helt sikkert vil nyde følelsen af den lune olie på sin nøgne hud.

Vægt240 g
Indhold

170 gram

Specielle Egenskaber

Duft af søde mandler

Oversigt

  • Lækkert massagelys med duft af mandel
  • Forvandles fra voks til massageolie på ingen tid
  • Lyset har en smart hældetud, der gør det nemt at hælde olien ud
  • Indeholder kokosolie, sheasmør og vitamin E der plejer huden

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kama Sutra Massagelys – Sweet Almond”