Justerbar penisring

DKK 70,00 DKK 50,00

 • Justerbar penisring
 • Gummi i sort farve
 • Kan justeres til at passe de fleste størrelser penis
 • Juster den for mere eller mindre intensitet
 • Brug den gerne med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): CKSSS1 Kategorier: , , , , GTIN: CKSSS1

Justerbar penisring i sort

Du kender sikkert allerede de klassiske runde penisringe, men det kan alligevel være svært at gennemskue hvilken størrelse penisring man skal bruge. En justerbar penisring, som denne i sort skinsafe gummi passer de fleste størrelser og lyster, og er altså bare altid et rigtig godt bud. Så bliver det ikke nemmere. Penisringen er fleksibel og kan dertil strammes og løsnes, det gør den lettere at få på og af, og dertil kan du få lige den spænding som passer dig og giver dig den bedste og mest intense rejsning.

Mange muligheder med en penisring

En justerbar penisring kan strammes som det passer dig. Derfor kan du være sikker på at den passer, men du kan også selv styre hvor stram du vil have ringen til at være. Du får altså optimale betingelser for selv at styre din erektion med en justerbar penisring. Fordi den er justerbar, er du sikker på at opnå det optimale tryk omkring penis. Ringen kan placeres enten rundt om penis, nede ved roden, eller rundt om pungen. Skal det være ekstra godt, kan du også placere den om både din penis og dine testikler – på den måde får du en erektion der er endnu hårdere og mere længerevarende.

Hvorfor penisringe?

Med en penisring, kan du styrke din erektion og gøre den både hårdere og fyldigere, til stor glæde for både dig og din partner. En penisring holder på blodet i din penis, så din erektion varer længere og bliver mere intens, oftest med en meget mere intens og god orgasme som følge. En justerbar penisring som denne her egner sig både til dig der skal prøve det for første gang, men også til den øvede bruger, som ønsker selv at kunne tilpasse trykket rundt om penis. Du kan bruge penisringen alene, når du onanerer eller sammen med din partner, som med sikkerhed vil nyde din hårde erektion til fulde.

Sådan bruger du din penisring

Brug gerne lidt vandbaseret glidecreme når du bruger din penisring, dette gælder også en justerbar penisring, det kan gøre den lettere at få på og af, og det giver altså bare en samlet mere lækker oplevelse. Tag ringen over penis og placer den helt nede ved roden, juster den så den sidder stramt, men selvfølgelig uden at det gør ondt. Efter brug kan du rense ringen i varmt vand og så med en rensespray lavet til sexlegetøj, så er du sikker på at den er helt ren og klar til brug næste gang det skal være lidt mere intenst.

Vægt 50 g
Materiale

Gummi

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Farve

Sort

Diameter

Justerbar

Oversigt

 • Justerbar penisring
 • Gummi i sort farve
 • Kan justeres til at passe de fleste størrelser penis
 • Juster den for mere eller mindre intensitet
 • Brug den gerne med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en smule vandbaseret glidecreme med din penisring
 2. Juster penisringen, så den passer din størrelse
 3. Før ringen ned over penis og placer den ved roden

Efter brug:

 1. Brug eventuelt vandbaseret glidecreme, når du skal fjerne penisringen
 2. Tag ringen af penis
 3. Rengør med varmt vand og rensespray til sexlegetøj
X