Just Glide Silikonebaseret Glidecreme 100 ml

DKK 99,00

 • Langvarig glideevne
 • Glidecremen er vegansk
 • Kan bruges sammen med kondom
 • Uden parfume eller konserveringsmidler
 • Perfekt til intim massage eller analsex

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Just Glide silikonebaseret glidecreme

Oplev en lækker glat og glidende effekt der bare bliver ved med denne Just Glide silikonebaseret glidecreme. Glidecremen er af højeste kvalitet og indeholder hverken parfume eller konserveringsmidler. Silikone glidecremen kan bruges ved samleje, onani eller forspil.

Med silikonebaseret glidecreme skal du ikke bekymre dig om, at glidecremen tørrer ind. På grund af silikonen absorberes den ikke af huden og vil give dig en vedvarende glideevne, som du kan nyde alene eller sammen med en partner.

En glideevne der bliver ved og ved…

Du kan nyde den lækre glidende virkning, så længe du ønsker med denne silikonebaseret glidecreme fra Just Glide. Den gode glideevne gør den perfekt til analsex eller en sensuel og intim massage. Glidecremen er dertil også vegansk og kan bruges sammen med latexkondomer.

Glidecremens glidende effekt føles dejlig glat og vil ikke klistre – heller ikke efter lang tids brug. Da glidecremen er meget drøj i brug, kommer du langt med denne 200 ml størrelse. Produktet har en neutral duft og smag.

Derfor skal du bruge silikonebaseret glidecreme

En af de helt store fordele ved at vælge en Just Glide silikonebaseret glidecreme er, at den glidende virkning aldrig stopper. Modsat en vandbaseret glidecreme absorberes den silikonebaseret ikke af huden. Derfor kan du nyde en glat og lækker fornemmelse, så længe du ønsker.

Den silikonebaseret glidecreme kan fjernes med vand og kan bruges sammen med sexlegetøj af glas og metal. Vær opmærksom på, at glidecremen ikke må bruges sammen med sexlegetøj af silikone, PVC eller TPE.

Vægt114 g
Størrelse

100 ml

Silikonebaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Kan bruges med kondom, Vegansk

Mærke

Just Glide

Oversigt

 • Langvarig glideevne
 • Glidecremen er vegansk
 • Kan bruges sammen med kondom
 • Uden parfume eller konserveringsmidler
 • Perfekt til intim massage eller analsex

Læs Mere

2 anmeldelser af Just Glide Silikonebaseret Glidecreme 100 ml

 1. Mohammed

  Ret flydende
  Den er meget flydende og lidt svær at styre hvis man ikke lige er opmærksom på det (særligt i mørket). Den glider virkelig godt og holder i lang tid. Brugte den til analsex og det fungerede virkelig godt.

 2. Claus

  Blød og dejlig
  Glidecremen får alt til at føles dejlig blødt og så glider alt bare helt fantastisk. Bedste køb og kan virkelig anbefale den.

Tilføj en anmeldelse af varen