Iwand Original wand massage vibrator

DKK 199,00

 • 10 forskellige hastigheder
 • Nem at betjene
 • Kraftige vibrationer
 • Genopladelig med USB-kabel
 • Medicinsk silikone
 • 100% vandtæt
 • Lydsvag

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): DK012P Kategorier: , , , , GTIN: 6935923908567

Wand massage vibrator med 10 hastigheder

Denne wand massage vibrator i pink er et super populært stykke sexlegetøj, designet med det meget specifikke formål at give dig den mest intense klitorisorgasme med dens 10 forskellige hastigheder og kraftfulde vibrationer. Leder du efter let tilgængelige orgasmer, så er denne vibrator det helt rigtige stykke legetøj til din skuffe i natbordet. Denne vibrators hoved er 4,5 cm i diameter, og du får altså en super blød og intens stimulering. Den utroligt bløde og glatte overflade skyldes det dejlige medicinske silikone, som vibratoren er lavet af.

Sådan virker din wand massage vibrator

Med en magic wand massage vibrator får du de vildeste orgasmer. Klitoris har mere end 8000 nerveender, hvilket er mere end et penishoved, der kun har 4000. Det er altså ikke uden grund, at klitoris orgasmer er så intense og kraftige som de er, og med en wand vibrator kan du ramme meget præcist på klitoris og få en lækker og intens stimulering, som kan få dig helt op at ringe igen og igen. Du kan også massere på skamlæberne eller ved skedeåbningen – du bestemmer helt selv, uanset hvad er denne wand massage vibrator optimal til udvendig stimulering.

Få det bedste ud af din Iwand klitoris vibrator

En magic wand er en kraftig vibrator. Den har hele 10 forskellige hastigheder og styrken af vibrationerne varierer derfor meget. Du kan starte blidt ud og slutte af med kraftig vibrering indtil du kommer. For at få den bedste oplevelse skal du bruge denne wand massage vibrator med vandbaseret glidecreme, som er bedst for dens bløde overflade, du tænder vibratoren på den nederste knap og justerer på vibrationernes styrke på knappen lige over. Det er let og ligetil at få nogle fantastiske orgasmer med denne magic wand.

Iwand vibratoren er genopladelig med USB

I 1960’erne blev denne vibrator kendt som et fantastisk stykke sexlegetøj til klitoris stimulering, men der er selvfølgelig sket meget siden da. Denne wand massage vibrator er genopladelig, hvilket gør at du slipper for pludselig at stå med flade batterier. Du oplader den let med det medfølgende USB-ladekabel. Mere ligetil bliver det ikke. Det er en rigtig god idé altid at lade den efter brug, så ved man den er klar til næste gang man får lyst til nogle lækre orgasmer.

Hvem kan bruge en wand klitoris vibrator?

En wand vibrator som denne er lavet til både begynderen og den mere erfarne bruger. Det er faktisk bare at prøve sig ad. For nybegynderen kan den virke voldsom i størrelsen, men faktisk er den let og ligetil, og så er den også utrolig lydsvag, så der er ingenting at bekymre sig om. Er du nybegynder er stimulering af klitoris en god start ud i at prøve en masse lækkert sexlegetøj, og du kan med denne wand få en amsse lækre orgasmer, hvad mere kan man ønske sig? Til de mere erfarne kan denne vibrator også sagtens bruge, for ‘let og ligetil’ betyder selvfølgelig ikke mindre godt.

Rengøring af din wand massage vibrator

Når du gerne vil passe godt på dit sexlegetøj og bruge det længe, så er der to ting du skal være opmærksom på: Glidecreme og rengøring. Når du bruger sexlegetøj lavet i medicinsk silikone, som denne wand er, så skal du bruge vandbaseret glidecreme sammen med, for det ødelægger ikke silikoneoverfladen på sexlegetøjet. Når du er færdig og den sidste orgasme er stilnet af, så kan du rengøre din vibrator i varmt vand og derefter med en rensespray til sexlegetøj, så den er helt ren. Tør den af og lad den op med USB-kablet, og så er den klar til at give dig mange lækre orgasmer i fremtiden.

Vægt480 g
Genopladningsmetode

USB-port

Diameter

4,5 cm

Længde

31 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Ja

Indhold

Wand massager, USB stik, Instruktion

Oversigt

 • 10 forskellige hastigheder
 • Nem at betjene
 • Kraftige vibrationer
 • Genopladelig med USB-kabel
 • Medicinsk silikone
 • 100% vandtæt
 • Lydsvag

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Tænd vibratoren på den nederste knap
 2. Lige over startknappen kan du styre vibrationsindstillingerne
 3. Prøv dig frem og find den hastighed, der passer dig bedst og reguler
 4. Vibratoren er vandtæt, så den kan sagtens tåle en tur under bruseren

Efter brug

 1. Vask den under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengørings spray
 3. Lad den tørre
 4. Lad den op i 3 timer, og du har 3 timers fri leg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Iwand Original wand massage vibrator”