Happy Rabbit Orgasme Kit

DKK 219,00

 • Orgasmesæt med rabbit bullet vibrator og orgasmegel
 • Vibratoren har 3 hastigheder og 9 vibrationsmønstre
 • Batteridrevet og vandtæt vibrator
 • Orgasmegelen er vegansk

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 4088 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: 5060020009709

Happy Rabbit orgasme kit – Et uundværligt sæt

Tag din orgasme til nye højder med et Happy Rabbit orgasme kit. Sættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at forkæle dig selv lidt ekstra. Med i sættet får du en lille, men yderst effektiv bullet vibrator med et pirrende rabbit design. Dertil får du også en stimulerende orgasmegel.

Ved at bruge orgasmegelen og den effektive vibrator sammen kan du opnå endnu større nydelse. Gelen virker ved at gøre dig mere følsom, og når du herefter tilføjer de kraftige vibrationer, vil du være i orgasmehimlen på ingen tid.

Sådan bruger du dit Happy Rabbit orgasme kit

Orgasmesættet er nemt at bruge, og det er faktisk ideelt til dig, der ikke har prøvet meget sexlegetøj før. Vibratoren er meget nem at bruge og har en simpel knap i bunden. Herfra kan du med få tryk skifte mellem i alt 12 indstillinger.

Smør en lille mængde orgasmegel på det ønsket område. Det kunne for eksempel være klitoris eller skedeåbningen. Brug herefter vibratoren til at stimulerer. Du kan også gøre nydelsen større med brug af en vandbaseret glidecreme. Takket være rabbit-designet kan du bruge de vibrerende øre til at lave præcis stimulering, der hvor du ønsker det.

En bullet vibrator med rabbit design

En bullet vibrator er en lille og kraftig vibrator, med et simpelt og effektivt design. Denne bullet vibrator er dog blevet optimeret, da den har fået det velkendte rabbit design. Rabbit-designet kommer af den lille kanin, der sidder for enden af vibratoren. Den har to ører, der med garanti vil stimulere helt perfekt, når de lægger sig tæt op ad klitoris.

Der er rig mulighed for at tilpasse stimuleringen, så den rammer helt rigtigt. Du kan bruge ørene eller den lille snude. Du kan naturligvis også bruge den anden side for at få en større overflade. Happy Rabbit orgasme kit vibratoren er udstyret med 9 vibrationsmønstre og 3 hastigheder.

Stimulerende orgasmegel for ekstra nydelse

Med i dette Happy Rabbit orgasme kit får du en stimulerende orgasmegel. En orgasmegel er en stimulerende creme, der smøres direkte på klitoris eller et andet område, du ønsker at stimulere. Gelen indeholder menthol og har derfor et let kølende virkning.

Den kølende virkning virker pirrende, samtidig med at gelen også gør dig mere følsom. Du vil derfor kunne mærke enhver vibration fra den bullet vibratoren endnu mere. Du kan derfor regne med optimal nydelse med dette orgasme sæt fra Happy Rabbit.

Rengøring af dit Happy Rabbit orgasme kit

En god hygiejne er vigtigt, når det kommer til brug af sexlegetøj. Det er dog hurtigt og nemt at holde styr på med en vandtæt vibrator. Vibratoren skylles nemlig blot med varmt vand efter brug. Du kan med fordel også bruge en antibakteriel rensespray til rengøringen af dit sexlegetøj.

Når vibratoren er rengjort, skal den være helt tør, før du pakker den væk. Opbevar vibratoren i en stofpose eller den medfølgende æske. Det sikrer dig, at den er pæn og ren til næste gang.

Vægt160 g
Batteri

1x AAA (inkl)

Vibration

3 hastigheder, 9 mønstre

Længde

12 cm

Diameter

2 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Silikone

Farve

Pink

Oversigt

 • Orgasmesæt med rabbit bullet vibrator og orgasmegel
 • Vibratoren har 3 hastigheder og 9 vibrationsmønstre
 • Batteridrevet og vandtæt vibrator
 • Orgasmegelen er vegansk

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne rabbit vibrator med vandbaseret glidecreme
 2. Påfør den medfølgende orgasmegel på det ønsket område
 3. Tænd for vibratoren nederst på skaftet
 4. Juster på vibrationens styrke ved at dreje nederst på skaftet

Efter brug:

 1. Sluk for vibratoren
 2. Rens din vibrator i varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 3. Der medfølger 2x AA batterier – skift til nye batterier ved behov

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy Rabbit Orgasme Kit”