Hård stående realistisk dildo

DKK 250,00 DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Hård stående realistisk dildo
 • Pink TPE materiale
 • Realistisk form for optimal nydelse
 • Sugekop til håndfri leg
 • Kan bruges både analt og vaginalt

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Hård stående realistisk dildo med sugekop

Der skal farve på drengen! Lækker og hård stående realistisk dildo i en fræk pink farve, som er lavet i et hårdt TPE-materiale. Skal din dildo gerne være realistisk, med et vellignende penishoved og årer ned af skaftet til roden? Så er det her den perfekte dildo til dig – den føles realistisk mens den har en fræk farve. Den har en indsætbar længde på 18 cm og en diameter på 4 cm, så der er rigeligt at tage imod med denne frækkert. Hård Stående Realistisk Dildo kommer med sugekop, så den kan sættes på glatte overflade – så kan du bruge den uden hænder.

Lækker onani i pink

Hård Stående Realistisk Dildo er lavet i et realistisk følende plast materiale og har et oprejst design. Med sugekoppen i bunden kan dildoen sidde fast på stort set alle hårde og glatte overflader. Vandret eller lodret – du bestemmer selv hvordan du vil tage den. Det giver anledning til en masse frække lege alene eller sammen med din partner. Den er perfekt til solo leg, fordi du kan have begge hænder fri til at stimulere andre dele af kroppen, mens du leger med denne lækre sag.

Fræk parleg

Du kan selvfølgelig også bruge Hård Stående Realistisk Dildo sammen med din partner for noget fræk leg, måske bestemmer din partner hvor og hvordan den skal sidde i dig? Overlad kontrollen og lad din partner styre dig mens du onanerer i et tempo som din partner bestemmer. Eller brug den vaginalt alt imens din partner penetrerer dig analt… eller måske omvendt? Brug sugekoppen og hav hænderne fri, så kan du også stimulere din partner eller måske dig selv, mens din partner ser på. Dildoen kan bruges til både vaginal og anal stimulering, så der er med denne dildo lagt op til fri leg! Det er jeres lyster og fantasier der sætter grænserne.

Godt med glidecreme

Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj, det giver altså bare en mere lækker og våd oplevelse, både når du bruger det analt og vaginalt. Vandbaseret glidecreme er bedre både for dig og din dildo end andre glidecreme, så smør endelig godt på for en lækker og våd oplevelse.

Sådan gør du dit sexlegetøj rent

Når du er kommet dig over den sidste orgasme skal dit sexlegetøj selvfølgelig gøres rent. Dette gøres bedst med varmt vand og derefter en rensespray lavet til sexlegetøj. Dette desinficere sexlegetøjet, så det er helt klar til brug, næste gang du trænger til noget lækker onani eller fræk parleg.

Vægt 250 g
Længde

20,5 cm

Indsætbar længde

18 cm

Diameter

4 cm

Materiale

TPE

Farve

Pink

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Hård stående realistisk dildo
 • Pink TPE materiale
 • Realistisk form for optimal nydelse
 • Sugekop til håndfri leg
 • Kan bruges både analt og vaginalt

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din dildo
 2. Brug sugekoppen til at fastsætte dildoen eller hold den selv

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense dine dildo i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere din dildo helt
 3. Nu er den klar til næste gang du vil bruge den
X