Håndledsmanchetter i rød

DKK 189,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Lækre håndledsmanchetter i høj kvalitet
  • Fræk sort og røde farver
  • Lækkert design med fine røde detaljer
  • Perfekt til bondage og BDSM

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y0008 Kategorier: , , , Tag: GTIN: Y0008

Håndledsmanchetter i rød

Med et par manchetter som disse håndledsmanchetter i rød, vil I garanteret få sat gang i jeres lagner. Disse fine håndledsmanchetter kommer med sort metal, og en flot rød farve med et lækkert mønster i. Der er altså virkelig tænkt på designet og kvaliteten her, og leder du efter noget ekstra frækt til jeres lege med bondage eller BDSM, så skal disse frække håndledsmanchetter i rød da med hjem til jer og prøves af.

Hvad er manchetter?

Et par håndledsmanchetter fungerer i store træk ligesom et sæt håndjern, de kan dog føles lidt forskellige, og ofte er det egentlig en smagssag, hvad man er til. Med manchetter kan du føle dig mere fastspændt, fordi de er så tilpasselige til dine håndleds størrelse. Dertil kommer de fleste manchetter med en kæde, som har karabinhage i begge ender, så den er let aftagelig, hvilket er super praktisk hvis I for ekempel skal skifte stilling, for så skal manchetterne ikke helt af. Manchetterne kan egentlig bruges på kroppen uden at de spændes fast, og det giver lidt flere muligheder.

Bondage

Bondage er blevet super populært, og det er virkelig også forståeligt. Det at underkaste sig sin partner, og fuldstændig overgive sig til deres dominans kan være vildt frækt og på samme tid befriende. Måske vil du give din partner muligheden for at gøre lige hvad de vil ved dig, så er det jo oplagt at du ikke kan bevæge på dig og afbryde deres leg.

Sanselege

Bondage gør virkelig noget ekstra for sanserne, og har du en romantisk aften i tankerne, med en masse massage og pirrende leg, så er disse håndledsmanchetter i rød altså bare sagen. Når du er spændt fast kan det skærpe dine sanser, og din partners drillerier vil føles meget mere intense. Dette kan også forstærkes når du bruger en blindfold, for når man ikke kan se, så prøver kroppen at orientere sig i rummet med alle andre sanser.

Drillende kæleri

Der er mulighed for nogle frække lege med disse håndledsmanchetter i rød. Du kan for eksempel spænde din partner fast og give dem en kombination af straf og forkælelse. Der er noget vildt ophidsende i kombination af smerte og nydelse, og du kan sætte din partner helt over styr med denne kombination. Er I til BDSM er der mange muligheder her, brug for eksempel en flogger (en form for pisk med mange snore i enden) til både at kæle for og straffe din partner, så er der lagt op til den helt store forløsning til sidst.

Vægt85 g
Materiale

Metal, PVC

Farve

Rød, Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Lækre håndledsmanchetter i høj kvalitet
  • Fræk sort og røde farver
  • Lækkert design med fine røde detaljer
  • Perfekt til bondage og BDSM

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndledsmanchetter i rød”