Håndjern med plys i sort

DKK 80,00 DKK 50,00

  • Håndjern i stål med sort plys
  • Perfekt til bondage og BDSM
  • Godt til begynderen
  • Det sorte plys kan tages
  • Kommer med 2 små nøgler

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Y66052B Kategorier: , , GTIN: Y66052B

Frække håndjern med plys

Med disse frække håndjern med plys i sort er der virkelig lagt op til noget fræk leg i soveværelset. De er helt klassiske til sex med bondage og sådan nogle her med plys stråler bare af sex. Den sorte plys her kan tages af, og så har du altså både en blød og en mere hård følelse at lege med. Disse kommer med to små nøgler, som bruges til at låse dem med, de har også en springlås, så de er lette at få af igen.

Rollespil med håndjern

Et par frække håndjern bør være en fast del af ethvert soveværelse. De kan spice selv den mest kedelige dag op og sætte lidt ekstra kulør på jeres sexliv. Sex skal være sjovt, frækt og forførende. Det er ikke nødvendigvis et par håndjern i sig selv, der gør udslaget, men lige så meget det, at du gør en indsats og prøver noget udover det sædvanlige, som kan give jer en ekstra fræk og mindeværdig aften. De er perfekte til rollespil og kan virkelig sætte prikken over I’et på et sexet kostume.

Brug dine håndjern til bondage

Er du interesseret i dominans og underkastelse? Det er du jo nok, når du kigger på legetøj af denne kaliber. Det er også bare super frækt enten at få lov til helt at bestemme over legens gang, eller at underkaste sig sin partner fuldstændig og opleve den frihedsfølelse, som det kan give. Er du til det ene eller det andet så er et sæt håndjern med plys helt oplagte. Bondage er et oplagt element, hvis man gerne vil underkastes, for så kan man nemlig ikke rigtig gøre andet end at makke ret, og det er da super frækt.

Klassiske sorte håndjern

Et par håndjern hører lidt i samme kategori som en maske eller et frækt sæt undertøj. Du gør lidt ekstra ud af dig selv og udforsker jeres sexliv på en sund måde. Det frække sæt her med plys i sort ser både kinky ud, men de er også utrolig bløde omkring håndleddene og efterlader ingen mærker. Du behøver ikke at være nervøs for om kollegaerne eller vennerne opdager, at du har haft en vild nat. Der er noget ved dem som bare er super klassisk og som inviterer til noget drillende, legende og pirrende sex.

Vægt 70 g
Materiale

Stål

Farve

Sort

Oversigt

  • Håndjern i stål med sort plys
  • Perfekt til bondage og BDSM
  • Godt til begynderen
  • Det sorte plys kan tages
  • Kommer med 2 små nøgler

Læs Mere.

X