Håndjern med plys i leopard

DKK 99,00

  • Håndjern med plys i leopard
  • En klassiker indenfor håndjern
  • Perfekte til fræk bondage

Læs Mere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Y66052 Kategorier: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Håndjern med plys i leopard
  • En klassiker indenfor håndjern
  • Perfekte til fræk bondage

Læs Mere.

Beskrivelse

Frække håndjern med plys i leopard

Håndjern med plys i leopard er virkelig bare den traditionelle vej at gå, indenfor legetøj til bondage. Der er næsten ikke noget der skriger mere af sex, og med disse håndjern i soveværelset er det meget klart hvad der er lagt op til af frække lege. Håndjernene kommer i sølv stål med plys overtræk, så de er forholdsvis bløde at have på, selvfølgelig med mindre at du rigtig strammer dem til. De kommer med to små nøgler og en springlås, så de let kan åbnes. Her er lagt i ovnen til noget ekstra fræk leg.

Den helt traditionelle bondage

Der er vel ikke noget der bliver mere traditionelt og på samme tid ligetil, som et sæt håndjern. Du kan få disse i mange forskellige farver af plus, men disse Håndjern med plys i leopard er altså bare klassikeren, der med konnotationer til fræk leg bare er svær at sige nej til. Er du til bondage er disse frække håndjern med plys i leopard en stable, og er du nybegynder er dette det helt oplagte sted at starte. Enhver kvinde har eller har nok haft et par frække håndjern, og har du ikke et par, så burde du helt sikkert anskaffe dig nogen, for de giver bare en helt vildt lækker stemning.

Med eller uden plys

Det lækre plys er en fin detalje, som virkelig gør noget godt for udseendet, hvis man er til et lidt mere uskyldigt udseende i sengen. På samme tid gør det, at du ikke får mærker, så der er altså også lidt funktionalitet at hente hjem i den plys, som kommer med håndjernene. Selvfølgelig kan det fine leopard plys tages af, og så har du et helt traditionelt par håndjern i sølv stål, som kan give et lidt mere hårdt look og som også kan give nogle skrammer, hvis man rigtig rusker til.

Bondage og BDSM

Man kigger ofte ikke på håndjern, med mindre man er nysgerrig på bondage og/eller BDSM, og i det tilfælde kan vi kun sige velkommen i klubben! Vores tilbehør til bondage er nemlig vildt populært. Er du interesseret i at prøve bondage har vi et lækkert udvalg, og du kan med fordel samle noget inspiration til din leg lige her: Bondage Guide. Det samme gælder selvfølgelig også når det kommer til BDSM, hvor smerte er en del af legen – afhængigt af hvor meget du strammer disse håndjern, og hvor meget du vrider dig i dem, så kan de også bidrage noget smerte, især uden plys.

Detaljer
Vægt70 g
Farve

Leopard

Materiale

Stål

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndjern med plys i leopard”