Guld Metal Plug – Medium

DKK 165,00 DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Butt plug i metal
  • Medium størrelse
  • God til den let øvet

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): GZ017 Kategorier: , , , , , , , GTIN: GZ017

Guld metal plug med diamant Medium

Glæd dig til en helt fantastisk orgasme med det flotte Metal plug med diamant Medium. Et anal plug stimulerer både mænd og kvinder på en virkelig lækker måde.

Du kan lege med plugget alene eller invitere en partner med på legen. Hvis du er alene, så kan du prøve at tilføje andet legetøj, som for eksempel en vibrator til klitoris, så du kan få en endnu bedre orgasme. Bruger du den med en partner, så kan du lade dem styre plugget som en del af jeres frække leg.

Du kan også have Metal plug med diamant Medium i, når du har samleje, for lækker stimulation.

Varm eller køl dit metal plug

For en anderledes og frækkere oplevelse kan du enten varme eller køle dit Metal plug med diamant Medium. Fyld et glas med enten køligt eller lunt vand og læg dit plug ned i det. Mærk altid efter om plugget er for varmt eller for koldt før brug. Vi anbefaler, at du bruger en silikonebaseret glidecreme til anal leg, men du kan også sagtens bruge en vandbaseret.

Lækkert design

Med Metal plug med diamant Medium får du et plug i lækkert design. Den gyldne farve og den lilla sten i enden står flot til hinanden, og formen før, at plugget er nemt at indføre i anus.

Tungere stimulering med et metal plug

Vægten af et metal plug giver dig en ekstra dimension af stimulans, og det er ideelt til dig, der ønsker en mere fyldig fornemmelse under sex. Det kan være rigtig frækt at veksle mellem et let plug i silikone og så et af metal som dette Metal plug med diamant Medium.

Kan bruges af de fleste

Metal plug med diamant Medium kan bruges af de fleste, som har lyst til at prøve anal stimulering. Oplevelsen af anal plugs er ret varieret mellem mænd og kvinder, men vildt skøn for begge. Mænd får deres prostata stimuleret når de bruger et plug, hvilket kan føles fantastisk.

Kvinder vil mærke stimulationen på bagsiden af skedevæggen. Det føles lækkert og kan kombineres med vaginal- og klitorisstimulering for den ultimative nydelse.

Sådan bruger du dit plug

Dit Metal plug med diamant Medium er lavet af metal, og det er derfor lugtfrit og let at rengøre. Foden gør, at plugget bliver hvor det skal og ikke kommer på afveje.

Vi anbefaler, at du vasker plugget i varmt vand før første brug, og så altid bruger en god vandbaseret glidecreme på det. Det gør det nemmere at indføre, og det giver en mere behagelig oplevelse.

Rengør dig selv og din plug

Nogen vil gerne rengøre deres anus før leg med anal sex. Det kan man heldigvis nemt. Tag en tur forbi vores produkter til bedre anal sex. Her finder du alt til at douche med, så du kan være helt klar til leg.

Din metal plug med diamant Medium kan nemt gøres rent efter brug. Skyl det i varmt vand og rens det med en smart rengørings spray. Så er dit plug klar til næste gang.

Vægt 170 g
Længde

8 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Metal

Farve

Guld og lilla

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Butt plug i metal
  • Medium størrelse
  • God til den let øvet

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

  1. Brug glidecreme med anal plugs.

Efter brug

  1. Brug varmt vand og en rengørings spray til at rengøre plug.
X