Guld Anal Plug i Metal – Large

DKK 129,00

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles før brug
 • God til den erfarne

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): GZ018 Kategorier: , ,

Guld anal plug i metal – Large

Er du klar til at opleve noget stort? Så skal du møde vores Guld anal plug i Large. Plugget kan også købes i Small og Medium, men Large er til den erfarne bruger.

Glæd dig til intens stimulering og orgasmer der siger spar to. Plugget kan være super frækt at bruge for både mænd og kvinder, og det kan blive i under samleje, for ekstra stimulation.

Solo-leg eller en duet?

Med dit Guld anal plug kan du både lege alene og sammen med en partner. Du kan lade en partner styre dit plug for en ekstra fræk leg. Leger du alene, så eksperimentér med at tilføje andet legetøj, som for eksempel en vibrator, så du kan få endnu bedre stimulation og orgasmer.

Lækkert design

Med dit Guld anal plug får du et plug i flot og funktionelt design. Den gyldne farve står flot til den lilla sten i enden. Den smarte form på plugget gør, at det er nemt at bruge og indsætte.

Temperaturleg

Hvis du skal prøve mere nyt og sjovt, så skal du bruge dit Guld anal plug til at lege med temperatur. Det er ganske nemt og virkelig sjovt. Du skal bare fylde en kop med koldt eller varmt vand, og så sænker du plugget ned i vandet i nogle minutter. Mærk efter at det ikke er for koldt eller varmt, og så er du klar til at lege!

Vi anbefaler, at du bruger en silikonebaseret glidecreme til leg med anal, men du kan også sagtens bruge en vandbaseret en af slagsen.

Tungere stimulering

Metal plugs vejer mere end dem af silikone, og det kan være rigtigt lækkert at føle vægten, og hvordan den fylder dig ud. Du kan også lege med at skifte mellem dit Guld anal plug og et af silikone.

Til den erfarne bruger

Det lækre Guld anal plug er med sin størrelse til den erfarne bruger, som har masser af glidecreme i nærheden. Både mænd og kvinder kan få stor nydelse fra anal plugs, og oplevelsen er ret varieret mellem kønnene, men føles skønt for alle.

Kvinder der bruger Guld anal plug, vil mærke hvordan bagsiden af deres vagina stimuleres frækt. Det kan være med til at give bedre orgasmer, og det er jo altid lækkert.

Mænd bliver stimuleret ved deres prostata med et Guld anal plug. Det føles helt fænomenalt, og det giver vilde orgasmer.

Guide til dit Guld anal plug

Dit Guld anal plug er lavet af metal, så det er derfor lugtfrit og let at rengøre. Foden gør, at plugget bliver på sin plads og ikke ender andre steder, end det skal.

Vask plugget i varmt vand før første brug, og brug altid en god vandbaseret glidecreme på det. Det gør det nemmere at indføre plugget, og det giver en mere behagelig oplevelse.

Rengør dig selv

Nogen vil gerne rengøre deres anus før anal sex og legetøj. Det er heldigvis nemt, og du kan bare kigge forbi vores produkter til bedre anal sex. Her er der douches, og alt andet du kan få brug for.

Rengør dit plug

Dit Guld anal plug kan nemt rengøres. Skyl det blot i varmt vand og rens det med en rengørings spray. Så er dit plug klar til næste gang.

Vægt170 g
Længde

9,3 cm

Diameter

4 cm

Materiale

Metal

Farve

Guld og lilla

Oversigt

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles før brug
 • God til den erfarne

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Kan varmes eller køles under vand i 5-10 minutter før brug
 2. Brug glidecreme med anal plugs

Efter brug

 1. Brug varmt vand og en rengørings spray til at rengøre plug

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guld Anal Plug i Metal – Large”