U-vibe – den ultimative par vibrator

u vibe par vibrator cover billede

Savner du og din kæreste oplevelser sammen? Altså oplevelser i sengen? Så er jeres bønner hørt, og svaret er en U-vibe! Derfor har vi sammensat en lille U-vibe guide, så I kan komme ordentlig i gang med det her frække sexlejetøj til par.

Der er mange dejlige fordele ved at være i et fast forhold. Samhørighed, intimitet, tryghed.

Nogle gange kan disse fordele dog godt oversættes til en ulempe: Ensformighed. Hvis du synes, at dit forhold trænger til en opkvikker, så kunne du jo introducere din partner for en lækker par vibrator.

I den her U-vibe guide finder du alt den information, du har brug for, for at kommer i gang med noget frækt par sexlegetøj.

Fordelen ved en par vibrator

Der er rigtig meget sexlegetøj til par, der vil eksperimentere med deres sexliv. På vores hjemmeside kan I gå på opdagelse i et væld af lækre produkter til par.

Hvis I ikke har prøvet at eksperimentere med sådan noget før, så lover vi, at det er horisontudvidende i sig selv blot at se, hvad der findes af frække sager derude. Selvom du er i gang med vores U-vibe guide kan du jo godt tage et kig på nogle af de andre frække produkter derude.

Her er et lille overblik over nogle af de produkter, der findes til par: 

 • Par vibrator med fjernbetjening: Med sådan en kan du pirre din kæreste – selv når I er ude i offentligheden. Så er det jeres frække hemmelighed, hvilket kan være enormt pirrende!
 • Bondage og SM-sæt: Få lidt frækt rollespil ind i soveværelset.
 • Sex spil: Til jer, der helt konkret vil gøre sex til en leg. 

U-vibe er faktisk en par vibrator, men den tager vibrationerne til et helt nyt niveau. For mens de fleste vibratorer kun stimulerer den ene af parterne eller kun kan bruges til forspil, så er par vibrator til begge – og kan bruges under hele akten.

Generelt kan det være virkelig frækt at bruge en vibrator, den stimulerer nemlig på en helt anden måde end noget legeme på mennesker kan.

Det kan være vildt lækkert at stimulere sin partner, f.eks. med en vibrator med fjernbetjening, hvor den ene har kontrol over den andens nydelse. For der er også noget pirrende over at se sin kæreste vride sig af ren nydelse.

Men derfor er det nu stadig ekstra frækt, når I begge kan blive stimuleret.

Og det kan I med en par vibrator!

Guide – sådan bruger I en par vibrator

Modsat mange andre vibratorer, kan en par vibrator bruges under samleje. Kvinden skal simpelthen have vibratoren siddende i, mens I har sex.

Det u-formede produkt stimulerer både G-punktet og klitoris på samme tid, så det er pirrende som bare pokker.

Men det er ikke kun hende, der får alle de frække fordele ved det her legetøj.

Fordi hun har det I, mens I er gang, så bliver penis også virkelig stimuleret. Det lyder lækkert, ikke?

Med den her guide er I klar til at ny en fræk aften med kærestetid. For det er vigtigt at huske hinanden, så I kan få godt gang i lykkehormonerne og øge lysten til hinanden.

Efter at I har læst vores U-vibe guide og har anskaffet sådan en fræk sag, lover vi, at vasketøj, fodboldkampe og oprydning kommer til at virke mindre vigtigt.

For selvfølgelig skal dagligdagen hænge sammen. Men derfor behøver I jo ikke gå på kompromis med jeres sexliv.

par vibrtaor i lilla

Sådan bruger I en U-vibe – guide: 

 1. Smør glidecreme på vibratoren. Husk, at det skal være vandbaseret, da det ellers kan ødelægge overfladen på jeres nye frække produkt. Og det går ikke!
 2. Med glidecremen glider den ene del let op i vagina, mens den anden del kommer til at sidde på klitoris. 
 3. Vælg én af de 7 vibrationshastigheder, og så er I klar til at gå i gang. 

Kom tættere på hinanden med en par vibrator fra U-vibe

Sex handler ikke kun om at få en orgasme. Især i faste forhold, hvor hverdagen er travl, kommer det hurtigt til at handle om hurtig tilfredsstillelse, så I kan komme videre med dagens gøremål. Hvis I kan nikke genkendende til dette, så kunne det være at en par vibrator var lige noget for jer. 

Her er tre grunde til at anskaffe jer en par vibrator: 

 1. I får mere lyst til at bruge tid på sex: Misforstå os ikke. En quicky i ny og næ kan også noget, og det kan være mega frækt og gøre underværker for jeres forhold, hvis I er gode til at få lidt hurtig kærestid ind i en travl kalender. Men quickies er kun frække, hvis de er en del af et sundt sexliv. Hvis i bruger den hurtige orgasme som eneste intime oplevelse sammen, så mister I hurtigt intimitet-delen.
 2. Få mere spændende sex: Brug vore U-vibe guide til at få spænding tilbage i forholde. I skal have lyst til at pirre hinanden i senge og opdage nye sider af hinanden. Det kan sexlegetøj være rigtig godt til, fordi de ligesom er et cheat sheet i forhold til at genstarte gnisten i sengen. I skal nemlig ikke (helt) selv finde på nye stillinger eller steder at røre hinanden. Sexlegetøj hjælper jer til at finde på helt nye lege.
 3. Ikke kun til forspil: Det særlige ved en U-vibe er, at den ikke kun er til forspil. Den kan bruges under hele akten, så sex bliver en mere pirrende oplevelse, end I før har prøvet. Det er rigtig godt til jer, der har brug for et ekstra skub til at prioritere det seksuelle aspekt af forholdet. Og det er faktisk rigtig vigtigt at have sex. Nej, det er faktisk ikke bare noget, vi siger, fordi sex føles godt. Det er nemlig ligefremt sundt!

Derfor er sexlegetøj som en par vibrator så frækt

Enhver guide med respekt for sig selv, skal gøre det klart for dig, hvad du får ud af at følge den. Derfor skal vi lige have slået på plads, hvorfor en par vibrator, som en U-vibe er, er frækt at have med i sengen. 

For det første er sexlegetøj ikke kun til solosex. Selvom du har en partner med i sengen, så kan det være virkelig frækt at tage noget ekstra med i sengen, for at booste sexlivet. 

Sexlegetøj findes i et virvar af udgaver. Der er derfor noget for enhver smag. Du behøver altså ikke at være en bestemt type for at kaste dig i at hive noget frækt legetøj frem under akten.

Fordelen er, at du og din partner virkelig får mulighed for at gå på opdagelse i hinandens kroppe, og du lærer også dine egne lyster bedre at kende. 

Selv inden I ligger i sengen med et nyt og spændende produkt, kan det gøre en forskel for jeres forhold.

Det, at I snakker om, at I har lyst til at prøve noget nyt, og at I måske efterfølgende går ind og kigger på pirrende produkter sammen, kan have en virkelig gavnlig effekt. I får nemlig en oplagt mulighed for at italesætte overfor hinanden, hvad I synes ser spændende ud og hvorfor. 

Måske kan I slet ikke vente, indtil I får jeres frække pakke med posten. Go with the flow, siger vi bare. Der er ingen grund til at vente.

Der er gode grunde til at have meget mere sex

Både mænd og kvinder får rigtig mange dejlige fordele ud af at have mere sex. Det er almindelig kendt, at mænd altid har lyst til sex (og med altid mener vi, at han altid har potentialet til at have lyst til sex, hvis muligheden opstår).

Det er fordi, det biologisk set er manden job at sprede sine gener så meget som muligt og få en masse afkom.

Det er ikke helt det samme med kvinder. Biologisk set er det deres job at passe på familien, så er det ikke altid praktisk at have lyst til sex. Derfor kan hendes krop faktisk gå i dvale, hvis hun føler, at der er andre ting, hun har brug for at prioritere. 

Men det betyder ikke, at begge parter ikke gavner af regelmæssig sex, og med et nyt og spændende sexlegetøj, er det slet ikke så svært at tænde hendes lyst igen. 

Fordelene ved sex er mange. Her er blot nogle af vores yndlings: 

 • Det giver bedre søvn, fordi det får dig til at slappe af. 
 • Det lindrer smerte – såsom hovedpine. Ja, det er faktisk ikke en joke, når vi siger at hovedpine ikke er nogen undskyldning. Men tag det stille og roligt, ikke? 
 • Det mindsker risikoen for prostatakræft blandt mænd. 
 • Det holder din hud ung. Orgasmer er både bedre og billigere end rynkecreme. Tænk lige over det…
Power Escorts vibrator u-vibe

Læs meget mere om de dejlige fordele ved sex, hvis du synes du mangler motivation til at komme i gang med eksperimentet. Men i virkeligheden, så er det vigtigste jo egentlig, at I er kærester.

Selvom sex ikke er det eneste, som skaber kærlighedsfølelser imellem jer, så bidrager den væsentligt til det. Faktisk er det det samme hormon, som lindrer smerter i forbindelse med sex, som er med til at opretholde intimitet. 

Det går under navnet lykkehormonet, og der bliver produceret ekstra meget af det, når du kaster dig ud i en omgang lagengymnastik.

Det øges også ved kys og kram, og det får os simpelthen til at føle velvære og, ja, lykke. Det er derfor virkelig vigtigt, at vi husker at prioritere det kropslige i vores forhold. Det gør os ganske enkelt lykkeligere. 

Opnå større intimitet med en par vibrator

En måde at bringe mere intimitet ind i et forhold, hvor sexlivet bliver underprioriteret, er ved at bringe noget ekstra frækt ind i soveværelset.

Det kunne jo f.eks. være en U-vibe, som er lavet specifikt til at blive brugt sammen med en partner. På den måde gen-lærer I, at sex ikke kun er et nødvendigt ræs mod en orgasme, men også en virkelig fantastisk og fræk oplevelse sammen. 

Så, nu er vores U-vibe guide nået til guidens hovedattraktion, nemlig selve vibratoren. For hvad er det, der gør netop denne vibrator så særlig? Det skal vi sige dig…

U-vibe – den mest populære par-vibrator

Der er en grund til, at U-vibe er en af de mest populære brands i sexlegetøjets verden. Den er nemlig lidt enestående, da den er et af de få stykker vibrator, som kan bruges mens du har sex med partneren. Det gør brandet helt unik i forhold til sexlegetøj til par.

I kan altså bruge den MENS I har sex og din partner penetrere dig – eller omvendt. Det betyder, at både klitoris, g-punktet og penis bliver stimuleret samtidigt. Det er jo hele tre ting på én gang!

u vibe vibrator i lyserød

Derudover er U-vibe fjernbetjent, hvilket betyder, at I kan indstille vibratoren på den funktion, I ønsker, lægge fjernbetjeningen fra jer og koncentrere jer om hinanden uden brug af hænder til at holde vibratoren. 

Og skulle du have brug for en vandbaseret glidecreme, så har vi hos altertystys.dk også et bredt udvalg, du kan tjekke ud.

Med en par vibrator fra U-vibe medfølger en USB ladestik, så I altid hurtig og bekvemt kan få opladet vibratoren. Fjernbetjeningen bruger batterier, som nemt kan udskiftes.

Ekstra nydelse til ham og hende

Folkene bag U-vibe er fast besluttede på at give par de bedste orgasmer (få) penge kan købe.

Deres vibratorer er altid ergonomisk udformede, så de rammer der, hvor de skal – uanset om du er ham eller hende. Og hvis den alligevel ikke rammer helt, så kan den justeres.

Den tilhørende fjernbetjening gør også, at I kan benytte vibratoren ude af soveværelset. Så hvorfor ikke tage den med til den næste familiefest. Lad ham tænde for den under en af talerne og se, om du kan styre dine orgasmer.

Eller hvad med en tur på restaurant? Hav en U-vibe i trussen og være komplet uvidende om, hvornår din partner tænder for den – og på hvilket vibrator-niveau.

Vi er ikke i tvivl om, hvilken par vibrator vi vil anbefale til par, som ønsker at ruske lidt op i deres sexliv.

Med en hvilken som helst U-vibe i husholdningen er I klar til at give jer selv og hinanden seksuelle oplevelser, som ligger langt ud over det sædvanlige.

God fornøjelse!