Guide til valentinsdag i en coronatid

valentinsdag i en coronatid

Det er Valentinsdag endnu engang. Men som alting for tiden vil heller ikke valentinsdag blive helt som den plejer i år. Med nedlukningen der indtil videre varer til d. 1. marts vil det ikke være muligt at fejre valentinsdag, som mange nok plejer. Romantisk middag på en lækker restaurant, et wellness ophold med parmassage, en hyggelig tur i biografen. Alt dette og meget mere kan ikke lade sig gøre lige nu. Men heldigvis kan mange af disse ting sagtens gøres derhjemme – måske kan der endda være fordele ved at rykke valentinsdag hjem i stuen. Læs med her i vores guide til en valentinsdag i en coronatid og bliv inspireret til hvordan I får det bedste ud af den lidt trælse situation, og stadig kan skabe en dejlig, romantisk og ikke mindst fræk valentinsdag, hvor I fejrer jeres kærlighed til hinanden.

Derfor er valentinsdag ekstra vigtig i år

Valentinsdag bliver til tider udskældt som en overfladisk og amerikansk tradition, og der er sikkert mange, der af princip ikke fejrer dagen med deres partner. Men måske skulle I netop i år gøre noget særligt ud af dagen, der fejrer kærligheden og parforholdet. Valentinsdag giver nemlig en anledning til at forkæle partner og at I bruger tid sammen. Dagen er en god påmindelse til at være rigtig sammen, lave noget andet end I gør ellers og måske forkæle hinanden med lækre gaver. Det behøver ikke at være stort og ekstravagant – det kan lige så vel være hyggeligt og intimt.

Uanset hvad, er det i denne tid særlig vigtigt at bruge kvalitetstid med hinanden. Måske synes du, at din partner og dig hele tiden er sammen. Måske arbejder I begge hjemmefra, og da ingen har særlig mange planer i disse dage, bruger I måske også weekenderne sammen. Men valentinsdag handler ikke om at få arbejde, børn og dagens gøremål til at gå op i en højere enhed. Her handler det kun om jer to og jeres parforhold. Så glem hverdagen for en stund og gør noget godt for bare jer to.

Sådan fejrer I valentinsdag trods coronarestriktioner

Det kan måske lyde lidt op ad bakke. Restauranter, barer og biografer er lukket – ja i store træk er alt jo lukket. Så hvad finder man lige på, når det bliver valentinsdag? Vi har fundet de klassiske valentinsdagsaktiviteter frem, som I uden problemer kan gøre derhjemme. Og ved at holde en hel valentinsdag hjemme kan I endda gøre den endnu frækkere, end den måske ellers ville være. Lad ikke coronaen stå i vejen for jeres fejring af de ”elskendes højtid” og vær lidt kreativ. Vi har hvert fald gjort vores bedste til at give pirrende inspiration til, hvad jeres valentinsdag kan bruges på.

valentinsdag derhjemme

1) Romantisk middag derhjemme

En god valentinsdag indeholder selvfølgelig en romantisk og lækker middag. Normalt ville I måske bestille bord på en god restaurant, nyde en tre-retters menu med vin til og enten fortsætte fejringen med en drink eller rykke direkte til den mere frække del af fejringen hjemme i soveværelset. Selvom restauranterne er lukket, er der ingen grund til at hoppe den romantiske middag over. Har en af jer kolonariske talenter, kan det være hyggeligt at bruge dagen på at forberede og tilberede den kommende middag. Skal der være lidt mere service på, er der også mange lækre restauranter, der laver take-away af deres menuer. Uanset om I er til det hjemmelavet eller bestilte, vil der ikke være langt til soveværelset, når den romantiske middag er overstået – og det er jo ikke helt dårligt.

valentinsdag massage

2) Sensuel massage

Når man skal fejre kærlighedens dag derhjemme, er det selvfølgelig oplagt at bruge dagen med at forkæle hinanden. Og hvad er mere skønt end at få en afslappende, intim og sensuel massage af sin partner. En massage hvor man virkelig sætter tid af, og gør det efter alle kunstens regler, er helt perfekt til jeres romantiske dag sammen. Vi vil anbefale, at I bruger en god massageolie. Olien vil få hænderne til at glide og gøre, at massagen bliver behagelig. Der findes en masse forskellige olier, så I kan få, præcis den oplevelse I ønsker. Hvad med en massageolie med en liflig duft af jordbær? Eller hvad med en massageolie med smag?

Den vil opfordre til en rigtig fræk massage, hvor du også bruger tungen. Mærket Orgie er mestrene, når det kommer til sensuelle og stimulerende olier, cremer og gels. Udover den rette massageolie skal stemningen selvfølgelig også være den rigtige. Tænd nogle stearinlys, sæt noget dejligt musik på og sørg for at temperaturen i rummet er varm nok, så din partner ikke fryser.

3) Forførelse i soveværelset

Med hele dagen hjemme bag de fire vægge er der rig mulighed for at forføre din partner. At gå rundt derhjemme i et frækt outfit er for eksempel en rigtig god måde at vise, hvad du forventer af dagen. Der findes meget forskelligt sexet lingeri, som du kan bruge til forførelsens kunst. Du bestemmer selv om du vil bære lingerisættet under dit tøj og lade det være en fræk overraskelse, eller om du vil vise godterne frem fra start af – vi er ret sikre på, at begge dele vil være en stor succes. Vi har et bredt udvalg af lingeri til kvinder, så der er noget til enhver smag. Skal det for eksempel være en open-cup babydoll lingerikjole? Et klassisk lingerisæt i sort med BH, g-streng og hofteholder? Eller skal det være lidt mere kinky med et bundløst catsuit? Lige meget hvad vil dit afslørende outfit gøre dagen derhjemme meget frækkere.

4) Skab jeres egen hjemmebiograf

Der skal selvfølgelig også være plads til hygge på valentinsdag. En klassisk date vil som oftest indeholde en tur i biografen. Men hvorfor lade de lukkede biografer stoppe jer? Skab jeres egen biograf derhjemme. Gør det hele mere hyggeligt og behageligt med ekstra puder og dyner, og så skal der selvfølgelig også være popcorn. Vi kan anbefale jer at sætte en af de mange Fifty Shades of Grey film på. Det er lidt sjovere at se de pirrende scener derhjemme, hvor I nemt kan lade jer inspirere og udøve de frække aktiviteter, når I får lyst til det. Her er det selvfølgelig også oplagt at gøre brug af udstyr fra Fifty Shades of Grey kollektionen.

5) Frække lege og spil

En anden måde hvorpå I kan inspirere hinanden til ekstra frække aktiviteter sammen, er ved at bruge erotiske lege eller spil. Der findes mange som man kan købe, der på forskellig vis, opfordrer jer til at komme helt tæt på hinanden. I kan også vælge at lave jeres eget. Skab jeres egne regler, lav selv spørgsmålene og få præcis den oplevelse I ønsker. En tredje mulighed er at tage et allerede opfundet spil og give det et frækt twist. Et godt eksempel er strippoker, men alle spil kan i bund og grund gøres ekstra frække. I korte træk handler det blot om, at I bruger jeres fantasi, og er lidt kreative. Spillet kan være et forførende forspil, der sætter jer i den helt rette stemning til aftens aktiviteter.

Guides valentinsdag spil Guide til valentinsdag i en coronatid

6) Husk den frække valentinsdagsgave

Selvom de fysiske butikker er lukket, kan du altså ikke bruge dette som en undskyldning for at springe valentinsdagsgaven over. Der er masser af mulighed for at bestille din valentinsdagsgive online, og skal den være lidt fræk og forførende kan vi kun anbefale dig at kigge i vores webshop. Det gode ved en fræk gave er, at det som oftest vil være noget, I begge kan få stor nydelse ud af.

Uanset om det er et sexlegetøj til ham eller hende, vil glæden ved at se din partners nydelse også give dig en stor glæde. Derudover findes der selvfølgelig også sexlegetøj, der kan være stimulerende for jer begge på samme tid. En oplagt valentinsdagsgave til din partner er en af vores smarte valentinsbokse. Her har vi samlet nogle lækre produkter, som I kan prøve og udforske sammen. Et sæt med flere dele giver jer en god grund til at bruge det meste af dagen i soveværelset sammen.

valentinsdag 2021

Se en valentinsdag derhjemme som en fordel

Selvom de fleste af os nok efterhånden savner at kunne gå på restaurant, caféer og barer igen, er der måske også en fordel ved den tvungne hjemme-valentinsdag. Ved at bruge dagen derhjemme har I muligheden for at være ekstra intime og frække sammen. I kan bruge hele dagen nøgne, hvis det er det I ønsker! I kan gøre alle de ting, I måske glemmer i hverdagen. Og I kan prøve noget nyt og udforske hinandens kroppe på nye intime og pirrende måder.

Vi vil hvert fald gøre vores bedste for at inspirere jer til at se, de mange frække muligheder en valentinsdag under corona giver jer. Vores liste med mulige hjemmeaktiviteter er netop til inspiration, og du og din partner er selvfølgelig velkomne til at bygge videre og tilføje andre frække aktiviteter, som I altid har haft lyst til at prøve.

Find alt til jeres frække valentinsdag

Uanset om dagen bare skal bruges under dynen, eller om I ønsker en dag med romantisk middag og film, har vi alt til dagens frække indslag. I kan finde lækre, pirrende og sensuelle olier til massagen, forførende, frækt og kinky lingeri til forspillet, og ikke mindst vibrerende, pulserende og stimulerende sexlegetøj til både ham og hende. Dertil har vi også et bredt udvalg af remedier og udstyr til både blid bondage og mere hardcore BDSM-aktiviteter. Der er kort sagt noget for enhver lyst og smag. I kan finde hele vores sortiment her på webshoppen. Vi er jeres leverandør til en ekstra fræk valentinsdag derhjemme.