Guide – alt du skal vide om glasdildoer

glasdildo coverbillede

Hvis du går og overvejer en glasdildo, skal du læse denne guide, hvor du får et godt indblik i glasdildoens verden. Måske du blot vil vide lidt mere om, hvad en glasdildo kan, som andre dildoer ikke kan, eller hvilke forskellige slags glasdildoer man kan få.

Ligesom med dildoer i andre materialer, kan man få glasdildoer i mange forskellige variationer. I denne guide viser vi nogle af de glasdildoer, du kan få hos os, og da der som nævnt findes mange variationer, har vi udvalgt en bred skare. Vil du se flere glasdildoer eller blot hele vores udvalg af dildoer, finder du helt sikkert den rette hos Tys Tys.

Derfor skal du eje en glasdildo

Vi starter lige denne guide ud med at sige: alle bør eje en dildo. Vi tror ikke på, at nogle af som ejer en dildo på noget tidspunkt har fortrudt. Dildoer er nok det mest populære sexlegetøj, og ejes af både mænd og kvinder. De fås i alle farver, former, størrelser og materialer. Nogle kan vibrere, andre har stimulerende tekstur, og nogle er helt glatte. Du vil derfor med garanti finde en dildo, der imødekommer dine ønsker.

Du skal vælge en dildo af glas, hvis du ønsker en ny og helt ekstraordinær oplevelse. En glasdildo er helt anderledes end nogen andre dildoer, da materialet er fast. Det vil sige, at det ikke bøjer eller er fleksibelt. Du kan derfor opleve en mere intens stimulering alt efter dildoens design. Du skal også vælge en glasdildo, hvis du ønsker at eksperimentere med temperaturen på dit sexlegetøj eller ønsker frit valg af glidecreme. Læs mere om alt det du kan få med en glasdildo i denne guide.

Hvilken glasdildo skal jeg vælge?

Det kan være lidt af en jungle når det kommer til at vælge dildoer, også dem i glas. Når du skal vælge din glasdildo, bør du stille dig selv nogle spørgsmål først. Skal den være tyk eller tynd? Er det også til analt brug? Skal den kunne stimulere klitoris? Skal den føles realistisk eller kunne stimulere g-punktet?Der er mange spørgsmål du kan stille dig selv før du vælger en glasdildo, men husk på, at de fleste kan lidt af det hele, men har blot nogle små variationer – og det er her du skal tage stilling til, hvad du vægter højest. For at gøre det lidt nemmere for dig, har vi udvalgt nogle af vores glasdildoer, som alle kan lidt forskelligt. Mon ikke du finder den helt rette til dig!

Blå glas dildo
Se den blå glasdildo her

Blå glas dildo – realistiske detaljer

En realistisk glasdildo, kan det passe? Ja, så realistisk som det nu kan blive, når den er lavet i glas. Glas er ikke blødt og bøjeligt, som meget andet materiale, men til gengæld kan det stimulere dig på helt andre måder. Når du påfører glidecreme på en glasdildo, bliver den helt vildt glat og lækker, især hvis der er stimulerende detaljer. Det er netop disse detaljer, der gør denne blå glasdildo realistisk. Langs det lange skaft på 19 cm har denne smukke mørkeblå glasdildo dejlige penis-lignende detaljer. Detaljerne minder lidt om bølger der snor sig omkring skaftet, og som giver følelsen af blodårer, når den føres inde og ud. Toppen er formet som et penishoved, mens bunden ender ud i en lille bule, der får en til at tænke på mandens pung. Du kan bruge den både vaginalt og analt.

Crystal Delight fra FeelzToys – en bølge af kugler

Rid på en bølge af velformet kugler, der blot bliver større og mere fyldige, jo dybere du går. Denne Crystal Delight glasdildo fra FeelzToys er smuk og elegant i designet, hvilket kun gør den endnu mere uimodståelig. Den er dog ikke blot udformet for synets skyld. Det lange dildoskaft på 22 cm består er kugler i varierende størrelser for at give dig den største nydelse hvad end den er på vej ind eller ud. Kuglerne starter små ud, men bliver løbende større og større, så du kan mærke, hvordan den fylder dig mere og mere. Da kuglerne langsomt bliver større, er den også en begyndervenlig glasdildo. Du kan nemlig tage det i dit helt eget tempo og løbende vænne dig til en mere fyldig oplevelse.

FeelzToys Crystal Delight Glasdildo
Se Crystal Delight glasdildo her
glas dildo
Se massage wand glasdildo her

Massage Wand fra Fifty Shades of Grey – dobbelt stimulerende

Forkæl dig selv med en helt intim og dyb massage med denne massage wand i glas fra Fifty Shades of Grey. Dildoen er designet med en krum udformning samt to ender med forskellige designs. Du bestemmer altså selv om du vil nyde den ene ende med to kugler eller den med blot en kugle. Uanset hvad vil du kunne opleve de pirrende detaljer, der er placeret langs skaftet. På grund af dildoen krumme form er den oplagt til stimulering af G-punktet. Glassets faste egenskaber er perfekt til G-punkt stimulering, da du her har brug for en vedvarende og fast stimulering. Der er også rig mulighed for at variere legen, da du altid kan skifte mellem de to ender.

Dark Desire fra FeelzToys – smuk og krum

Udlev dine dybeste lyster med en Dark Desire glasdildo fra FeelzToys. Dildoen har et helt glat design og er udformet med en ekstra krum form. Dertil har den et særlig smukt zebra-design i sort og hvid. Dildoen vil glide fantastisk samtidig med, at den krumme form gør, at du rammer helt rigtigt. Brug dildoen til en fyldig oplevelse eller til direkte stimulering af G-punktet. Der er helt klart mulighed for at opnå den eftertragtede G-punktsorgasme med denne smukke dildo. Det faste materiale sikrer dig optimal stimulering af det følsomme punkt, der nemt rammes takket være en krum udformning. Dildoen har en mindre diameter i starten og bliver løbende mere fyldig, jo dybere den kommer. Du kan derfor roligt opleve en mere intens stimulering i dit eget tempo.

FeelzToys Dark Desire Glasdildo Sort og hvid
Se Dark Desire glasdildo her

Brug solo eller sammen

Mange gemmer deres dildo væk og bruger den kun solo. Men hvorfor ikke lade den tage del under sex som et nyt og frækt element. Både mænd og kvinder kan bruge dildoer, og begge opnå intense orgasmer. Det er især frækt, når din partner bruger dildoen på dig, og du ikke selv har styringen.Da en glasdildo er vandtæt, kan du sagtens tage den med under bruseren eller i badekarret for en lækker våd oplevelse. Brug den som en del af et forspil eller tag den i brug under sessionen. Er I til BDSM, kan I evt. bruge manchetter til at binde den enes hænder, imens den anden tager styringen med glasdildoen.

Kold eller varm stimulering

Okay, nu bliver det vildt, for det du nok ikke vidste om glasdildoen er, at den kan køles og varmes. De fleste dildoer i andet materiale har ikke samme evne, hvilket altså gør glasdildoen helt unik!Da dildoen er lavet i glas, kan den køles og varmes uden at materialet tager skade af det. Men hvorfor køle og varme den, tænker du? Det skal du, fordi det giver en helt fantastisk og anderledes stimulerende følelse, som du muligvis ikke har prøvet før. Det er ret nemt, du skal blot putte den i en skål med koldt eller varmt vand og lade den stå i 5 minutter inden brug. Du kan også smide den i køleskabet, eller bruge den under den varme bruser. Husk dog ikke at gøre den alt for kold eller varm – du skal ikke ende ud med forfrysninger eller brandmærker!

isterninger

En stimulerende overraskelse

De fleste elsker en fræk overraskelse, så hvis du har en partner, kan du jo vælge at overraske med en kold eller varm stimulering. Hvis du vil overraske mest muligt, kan vi anbefale at bruge et blindfold – så kan din partner ikke følge med i hvad der sker, og kroppen vil reagere endnu mere overrasket over den uventede følelse. Du kan eventuelt starte ud med at køle den, og efter den kolde overraskelse varme dildoen ved at tage den i munden. På den måde oplever din partner både en kold og varm stimulering, hvilket virker utrolig pirrende.

Glidecreme er din bedste ven

Kan man lave en dildoguide uden at fortælle om glidecreme? Vi anbefaler altid at bruge glidecreme med dit sexlegetøj. Specielt når det skal indføres vaginalt og analt, gør det en stor forskel. Mange tror fejlagtigt, at glidecreme kun er til ældre eller dem som er meget tørre. Det er helt forkert. Glidecreme er faktisk din og alle andres bedste ven, når det kommer til sex og sexlegetøj.Ved penetrering uden glidecreme kan der opstå ubehagelige gnidninger, men bruger du glidecreme, undgår du netop dette. Det gør hele oplevelsen meget bedre, da dildoen vil glide behageligt ind og ud – og så kan du mærke detaljerne på dildoen meget bedre. Er det anal stimulering du er ude i, er det især vigtigt med glidecremen. Mennesker producerer nemlig ikke naturlig glidemiddel i anus.

Forskellige slags glidecremer

Ligesom med dildoer findes der også forskellige slags glidecremer. Den oplagte er nok den vandbaserede glidecreme, da den passer med alt sexlegetøj, og især er god til vaginal penetrering.

Når det kommer til analsex eller anal stimulering er en silikonebaseret glidecreme ofte at foretrække, da den giver ekstra glid og holder længe – den er dog mindre velegnet til vaginal brug.

Er du frisk på at prøve en glidecreme, der giver ekstra stimulering i sig selv, kan vi anbefale en varmende glidecreme.

200 ml vandbaseret glidecreme joydivision aquaglide

Hvilken glidecreme skal jeg vælge til min glasdildo?

Det meste sexlegetøj kan kun tåle vandbaseret glidecreme på grund af materialet. Men lige præcis til en glasdildo, kan du vælge kvit og frit. Der er dog nogle fordele og ulemper ved de forskellige glidecremer, da de kan lidt forskelligt. Det kommer derfor an på, hvordan du skal bruge din dildo.Hvis du skal bruge dildoen til vaginal penetrering, er vandbaseret glidecreme klart det bedste, da den er skånsom og nem at vaske af. Derudover passer vandbaseret glidecreme til alt sexlegetøj, så inkluderer du mere end et legetøj, kan du med fordel holde dig til den vandbaserede.Er det anal stimulering, du er ude efter, er silikonebaseret glidecreme ofte at foretrække. Silikonebaseret glidecreme giver nemlig ekstra glid, er silkeblød og holder længe.

Sådan rengør du en dildo i glas

Alt sexlegetøj skal rengøres efter brug, også en glasdildo. Du vælger selv, om du blot vasker den under varmt vand, eller smider den en tur i opvaskemaskinen. Ja du hørte rigtigt, opvaskemaskinen. Glas kan tåle høje temperaturer, så du kan trygt smide den derind, uden at være nervøs for at åbne op for maskinen igen.Efter den er vasket, skal der bruges en rensespray til sexlegetøj. Sådan en spray er udviklet særligt til at rense og desinficere sexlegetøj. Den giver derfor en effektiv rengøring uden af skade materialet. Tør først din glasdildo og spray herefter 2-3 gange – tør den af eller lad den tørre af sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *