Gør påsken ekstra fræk i år

påskebillede af par som står med kaninøre og påskepynt

Nu er det endelig blevet forår igen, dagene bliver længere og solen kigger mere frem. Det gør de fleste mere kåde, og hvorfor ikke gør påsken ekstra fræk? Påskens helligdage giver os god tid til ekstra hygge i soveværelset, og i år skal den være ekstra fræk! Påskefrokost, gækkebreve, påskeharen, påskeliljer og påskeæg er nogle af de mest populære danske påsketraditioner, og det i sig selv er ikke specielt frækt, men lad os nu tune ind i den frække tankegang og de frække fantasier, så kan du få den frækkeste påskeferie, du kan forestille dig.

Alt du har brug for til at gør påsken ekstra fræk

I påsken er der ikke lige så meget fokus på parforholdet, som der kan være i andre højtider såsom jul og nytår og på mærkedage som Valentinsdag. En undersøgelse viser faktisk, at danske singler ikke er bekymrede over at tilbringe påsken alene, og kun 1% betegner påsken som den værste højtid for singler. Det skriver Femina i en artikel og fremhæver, at de værste højtider at tilbringe uden en partner er jul og nytår. Undersøgelsen er foretaget blandt medlemmer af datingsiden PartnerMedNiveau.Et godt sexliv er ikke kun forbeholdt personer i et parhold. Onani kan gøre underværker for både humør og velvære, og den selvforkælelse og omsorg, du opnår gennem onani, er væsentlig for dit sexliv. Om du er single eller i et fast forhold, så kan du få tips til at gør påsken ekstra fræk her nedenfor, hvad end du er til solo-leg eller leg med din partner.

en påske under dynen

Tips til en frækkere påskeferie

Hver tredje kvinde og hver fjerde mand opfatter ifølge den nye rapport sit sexliv som dårligt eller ikke-eksisterende, skriver DR.

Den omtalte rapport “Sex i Danmark” udkom i 2019, hvor verdens største befolkningsundersøgelse om seksualitet med 62.675 deltagere bliver gennemgået. Videnskab.dk skriver i artiklen, at mange ikke har det sexliv, de drømmer om. Det skal der gøres noget ved!Mangler du inspiration til at gør påsken ekstra fræk? Her får du vores bud på, hvordan du kan få en fræk påske enten alene eller sammen med din partner.

Solo-leg for kvinder

Onani behøver ikke være noget, der bare skal overstås for at opnå forløsning. Du kan forbedre onanioplevelsen med noget sexlegetøj, der med garanti kan være med til at give dig en yderst tilfredsstillende orgasme. Det er nemlig ikke altid lige nemt at få den orgasme, når du bare onanerer for at få forløsning. Heldigvis findes der meget sexlegetøj til kvinder, som du kan bruge. På grund af at sexlegetøj findes i så mange former, farver og størrelser, kan du helt sikkert også finde noget der fungerer til dig. Nedenunder kan du læse mere om nogle af vores mest populære typer af sexlegetøj til kvinder.

sexlegetøj til kvinder i påsken

Påskeharen – Prøv en rabbit vibrator

Den populære rabbit vibrator er uden tvivl helt oplagt til din frække påske. Hvis du ikke kender den i forvejen, så er der altså tale om en vibrerende dildo. Den stimulerer dig både vaginalt og på klitoris, så bliver det altså ikke meget bedre!Den giver de mest fantastiske og intense orgasmer med de to ører, der sidder på skaftet og vibrerer, på klitoris og med dildoen, der stimulerer dit G-punkt. Den findes i mange forskellige varianter og prisklasser, så du skal blot gennemse vores udvalg og finde den rette til dig. De er alle sammen vildt gode, og du vil med garanti ikke fortryde at anskaffe dig sådan en ven.

Magi i luften – Prøv en Magic Wand vibrator

Denne påske skal du simpelthen have fingrene i en Magic Wand vibrator, der er den kraftigste vibrator på markedet. Magic Wand vibratoren er en bestseller, og det er der en grund til, nemlig at der opstår magi i luften, når du nyder de magiske vibrationer.Den fås i forskellige varianter med 10-20 forskellige hastigheder og vibrationer, og du er altså sikret en intens orgasme hver gang. Du kan selv bestemme, hvordan du bliver stimuleret, hvor hurtigt og hvor kraftigt. Det er en klitoris vibrator, så den er oplagt til de frække påskelege, hvis du ønsker en helt fortryllende oplevelse.

stimulerende påske for mænd

Solo-leg for mænd

Onani skal ikke bare være en kedelig tjans, der ikke helt giver den optimale nydelse. Er du træt af at onanere på den traditionelle måde uden hjælpemidler? Fortvivl ej! Her får du et par bud på, hvordan du kan få en fræk og mere realistisk onanioplevelse. Brug påsken på at opdage nye former for nydelse med et nyt sexlegetøj til mænd. Der findes mange smarte og stilfulde onaniprodukter, der kan gøre det meget bedre end din bare klør fem. Med et sexlegetøj kan du få en tæt på virkeligheden oplevelse og gør påsken frækkere end nogensinde før. Nyd en fræk påske med sexlegetøj til mænd.

Saml dine påskeæg og prøv et Tenga onani æg

De populære onani æg fra Tenga har virkelig fået stor succes blandt mænd verden over, og de er simpelthen også bare lækre at bruge. De fungerer som et penis sleeve, så de er nemme at bruge og trækkes bare ned over penis. De er stramme og lækre, men de kan også strække sig, så de passer til alle penis størrelser.De kommer i mange varianter og kommer i forskellige mønstre, der stimulerer din penis på forskellige måder. De forskellige mønstre gør en stor forskel, så du må finde ud af, hvilken der er din favorit. Du kan købe dem enkeltvis eller i en pakke, hvor der er 6 forskellige æg. Du vil helt sikkert ikke fortryde at prøve de spændende og stimulerende onani æg, og hvilken bedre tid end i påsken?

Den ægte vare – Prøv en Fleshlight

Verdens mest solgte onaniprodukt til mænd er Fleshlights, og det har helt sikkert noget at gøre med, at de næsten kan forveksles med den ægte vare. De giver dig en mere realistisk oplevelse og de mest intense orgasmer. De er typisk omkring 16 cm, hvilket passer sådan nogenlunde med en vagina i ophidset tilstand.De fås i forskellige varianter både udvendigt og indvendigt. Du kan få den med både vaginal og anal åbning samt en mund, hvis du tænder på et godt blowjob. De har alle en forskellig indre tekstur, og de er udstyret med forskellige mønstrer og riller, så de stimulerer på forskellige måder. Fleshlights er lavet af realskin materiale, der er et blødt og lækkert medicinsk silikonemateriale, som er meget fleksibelt og lugtfrit.

Onani behøver ikke at være en nødløsning

I den førnævnte artikel af Videnskab.dk står, at onani for mange danskere bliver en nødløsning, fordi deres partner har mindre behov for sex, end de selv har. Det siger 70% af mænd og 32% af kvinder. Onani skal aboslut ikke være en løsning, men derimod skal det være af ren lyst. Onani har en masse fordele og hjælper faktisk på både dit helbred, dit selvværd og dit humør. Du kan læse vores onaniguide og finde ud af, hvorfor du bør onanere mere end du sikkert gør i forvejen.Faktisk er det 67% af mændene, der onanerer mindst 1 gang om ugen og 28% af kvinderne, der gør det.

Par-leg – Vær forberedt til en fræk quickie

Til påske er kalenderen ofte helt fyldt ud med diverse aftaler. Du skal sikkert til påskefrokost hos svigerfamilien og vennerne eller veninderne, og helligdagene flyver afsted. Hvis du ønsker en ekstra fræk påske i år, så kan det være en god idé at planlægge hvordan og hvornår sammen med din partner. En fræk quickie planlægger man som regel ikke, men det kan altså være en god idé, så I har udstyret klar, når det sker. Det kan fx være en diskret vibrator, der kan sætte fut i legen eller en glidecreme, så det kan blive ekstra vådt og lækkert. Det kan også være noget, I kan gå og glæde jer til i løbet af festen, så I er ekstra tændte, når det så endelig sker.

fræk påske for par

Få nye oplevelser sammen

Du kan overraske din partner med en tur til en anden by eller i Tivoli eller måske et restaurantbesøg på en restaurant, I ikke har været på før. Det betyder egentlig ikke det store, hvor I tager hen, men nye oplevelser vil bringe jer tættere sammen, og det er oplagt at gøre i påskeferien, når der er tid til at nyde hinandens selskab.

Påskeægget – Prøv et vibrator æg

I anledning af påsken kan du prøve at overlade kontrollen til din partner, når du bruger et vibrator æg med trådløs fjernbetjening. Før det op i vagina inden I tager afsted på tur, og lad din partner styre vibrationerne i ægget. Det er enormt pirrende og frækt, når du ikke ved, hvad der kommer til at ske, og det kan være svært ikke at lave lyde, så I ikke bliver opdaget. Selve ægget er lydløst, så din partner skal bare fyre op for vibrationerne. Du vil helt sikkert komme til at nyde det, og det er et godt forspil i løbet af dagen.

Husk smørelsen for bedre glid

Glem aldrig glidecreme! Det gælder singler, par, mænd, kvinder, alle. Glidecreme kan gøre underværker for dit sexliv, da det er med til at give en mere glidende fornemmelse, og det er altså bare mere lækkert og giver en bedre oplevelse, om det er til solo- eller par-leg. Det er vigtigt at kende forskel på vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Som hovedregel skal du bruge en vandbaseret glidecreme til alt sexlegetøj, der er lavet af silikone. Det er det meste, men noget kan også være af glas og metal. Der skal du bruge en silikonebaseret glidecreme.

billigst på pricerunner
-23%
billigst på pricerunner
-59%
billigst på pricerunner
-13%

Den vandbaserede glidecreme er tynd og let opløselig, hvilket gør den nem at rengøre efterfølgende. Det betyder også, at den fordamper let, så der skal oftere påføres mere glidecreme. Den silikonebaserede glidecreme er tykkere, og den egner sig altså ikke til sexlegetøj i silikone, da den kan ødelægge overfladen. Denne glidecreme er den bedste til samleje, da den giver en rigtig blød og våd konsistens. Ligeledes hvis du skal have anal sex, så kan denne glidecreme anbefales.Du kan også prøve en glidecreme med smag, der er særlig god til oralsex. Det gør oplevelsen mere lækker og delikat, og det giver bedre glid. Du kan nyde smagen af hvid chokolade eller jordbær, mens din partner nyder den våde og lækre oplevelse.