Glas dildo i pink

DKK 400,00 DKK 175,00

 • Lækker form med kugler og G-punkt stimulation
 • Glat overflade
 • Kan bruges kold og varm
 • Analt og vaginalt
 • Nem at rengøre
Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YF0391 Kategorier: , , , , GTIN: YF0391

Prøv noget nyt med en glas dildo i pink!

Har du prøvet en glas dildo før? Hvis ikke, så er det vidst på høje tid! En glas dildo er en alsidig og spændende dildo, som kan bruges på utallige måder. Den er et must i enhver samling!

Med sin fine farve, glatte overflade, kugler og bøjede form for G-punkts stimulation, har den alt hvad man kan drømme om i en dildo – men den har også dét ekstra.

Hvad  kan den som de andre ikke kan?

En dildo i glas åbner for et hav af muligheder, som andre dildoer ikke gør. Glas dildoen kan køles ned i køleskabet eller ligges kort i fryseren inden brug. Oplev den spændende kolde fornemmelse, som stimulerer dig på en helt ny måde.

Du kan også holde dildoen i glas under varmt vand i et par minutter og mærke en ekstra varm følelse som du ikke engang får med en naturlig penis.

Både det kolde gys og den varme overraskelse giver dig de mest pirrende orgasmer og kan ikke sammenlignes med noget andet du har prøvet før. En glas dildo i pink kan give dig en masse nye oplevelser i sengen.

Brug den også som en klassisk dildo

Du kan selvfølgelig også bruge glas dildoen lige som den er – både vaginalt og analt. Påfør eventuelt glidecreme inden for en endnu mere lækker, våd og glat følelse. Du kan både benytte en silikonebaseret eller vandbaseret glidecreme sammen med den.

Alene eller sammen med din partner

Brug din glas dildo i pink alene, og udforsk dens mange muligheder. Eller tag den med i sengen når du er sammen med din partner – lad dem bruge den på dig, og læn dig tilbage og nyd det!

Hvordan passer jeg bedst på min glas dildo i pink?

En af fordelene ved en dildo i glas er, at den er super nem at gøre rent. Du kan enten vaske den med varmt vand, mild sæbe og en rensespray særligt til sexlegetøj. Du kan også give den en tur i opvaskeren, og derefter afslutte med en rensespray. Når du køber en glas dildo hos os, følger der desuden altid en kasse med, som du kan bruge til opbevaring.

Vægt 260 g
Længde

18 cm

Materiale

Glas

Farve

Gennemsigtig pink, Pink

Oversigt

 • Lækker form med kugler og G-punkt stimulation
 • Glat overflade
 • Kan bruges kold og varm
 • Analt og vaginalt
 • Nem at rengøre

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en glidecreme med denne dildo
 2. Prøv at nedkøle dildoen i køleskabet eller at opvarme den under noget varmt vand inden brug

Efter brug:

 1. Vask din dildo med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er tør, inden du lægger den væk
X