Glas dildo 19 cm

DKK 225,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Lækker glas dildo med stimulerende dubber og riller
 • Kan bruges analt og vaginalt
 • Kan nedkøles og opvarmes for ekstra stimulering
 • Nem at rengøre
 • 19 cm

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YF0645 Kategorier: , , , GTIN: YF0645

Glas dildo 19 cm med røde detaljer

Den smukke Glas dildo 19 cm er nærmest et kunstværk. Den er ikke bare flot at kigge på, den kan også give dig de mest intense orgasmer. Dildoer fremstillet i massivt glas er efterhånden blevet mere og mere populære, men hvad er det egentlig der gør en dildo i glas så anderledes fra andre? En glas dildo kan bruges både vaginalt og analt, materialet er glat og lækkert og nemt at gøre rent. Men noget af det, der gør en glas dildo ekstra tiltrækkende er, at den enten kan varmes eller køles før brug, hvilket giver nogle vildt stimulerende oplevelser.

Hvordan får jeg mest ud af min glas dildo 19 cm?

Hvis du vil lege med temperaturene kan du lægge din dildo i køleskabet eller kort i fryseren inden brug. Du kan også fylde en ren balje med enten køligt eller lunt vand og lade dildoen ligge dernede i ti minutters tid, før du begynder at bruge den. Bare sørg for at tjekke, at den ikke er for varm eller for kold når du tager den i brug, så du ikke kommer til skade. Mange elsker den kolde fornemmelse en glas dildo kan give. Orgasmen bliver langt mere intens og følsom. Den varme følelse gør, at blodet strømmer til skeden eller anus og det øger følsomheden. Prøv det – du vil helt sikkert elske det.

Begynder eller øvet? Alene eller sammen?

Lige meget om det er første gang du prøver en dildo, eller om du har en hel samling, så er en glas dildo 19 cm et rigtig godt og ligetil valg. Glas dildo 19 cm vil være en super god størrelse for de fleste, om du skal bruge den til vaginal eller anal leg. Denne dildo er desuden også det, som man kalder en dobbeltdildo, hvilket betyder, at den har et penishoved i begge ender. Du kan lege mange frække lege med den og for eksempel bruge den på samme tid med din partner.

Nem at rengøre og vedligeholde

Der er mange fordele ved en glas dildo. Den bruger ikke batterier, så den er altid klar til brug, den er alsidig, og så er den super nem at gøre ren. Du skal blot vaske den i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj. Tør dildoen af, og så kan den lægges væk i den medfølgende pose og æske. Dette er både en nem og diskret dildo.

Vægt270 g
Længde

19 cm

Materiale

Glas

Farve

Gennemsigtig med røde detaljer

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Lækker glas dildo med stimulerende dubber og riller
 • Kan bruges analt og vaginalt
 • Kan nedkøles og opvarmes for ekstra stimulering
 • Nem at rengøre
 • 19 cm

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en glidecreme med denne dildo
 2. Prøv at nedkøle dildoen i køleskabet eller at opvarme den under noget varmt vand inden brug

Efter brug:

 1. Vask din dildo med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
 3. Sørg for at dildoen er tør, inden du lægger den væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glas dildo 19 cm”