Genopladelig Prostata Vibrator med Fjernbetjening – Sort

DKK 299,00

 • Genopladelig prostata vibrator
 • 100% vandtæt
 • Lavet i medicinsk silikone
 • 12 forskellige vibrations muligheder

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Genopladelig prostata vibrator
 • 100% vandtæt
 • Lavet i medicinsk silikone
 • 12 forskellige vibrations muligheder

Læs Mere.

Beskrivelse

Oplev en kraftigere orgasme med en Genopladelig Prostata vibrator

Hvis du som mand, vil få mest muligt ud af din sex- eller onanioplevelse, skal du prøve en Genopladelig Prostata Vibrator. Som mand har du nemlig også et g-punkt analt, dog bliver det kaldt p-punktet. Det er i bund og grund en kirtel og et følsomt område der, hvis stimuleret rigtig, kan forstærke din orgasme.

Brug vores Genopladelig Prostata vibrator til at stimulere dig selv analt og ved dit mellemkød. Eksperimenter med 12 forskellige og stærke vibrationer, og nå eksplosive og intense orgasmer som aldrig før.

Da vibratoren er genopladelig via et USB-stik, er batterier noget af det sidste du skal tænke på.

Sådan når du dit p-punkt med vores Genopladelig Prostata vibrator

En mands p-punkt kan være svær at finde, især hvis du ikke er øvet. Du kan stimulere dit p-punkt med dine fingre, en dildo eller med din partner. Vores Genopladelig Prostata vibrator har dog et ergonomisk design, der gør den helt perfekt til anal og p-punkts stimulering.

Størrelsen, materialet og det simple design gør den brugervenlig og nem at bruge. Du skal blot “stikke” vibratoren op, og derefter sørge for at den sidder som den skal analt og i mellemkødet. Tænd for vibratoren med fjernbetjeningen, og nyd din yndlings vibration eller eksperimenter med de andre.

Den Genopladelig Prostata vibrator er trådløs, lydløs, 100% vandtæt og lavet af silikone der har en helt neutral smag. Den oplades via et USB-stik, som følger med i købet. Du har adgang til vibrationerne via fjernbetjeningen, som er nem at bruge og gør dig rig på 12 forskellige stimuleringer.

Selvom du ikke har prøvet prostata stimulering før, men er erfaren bruger af anal legetøj, vil vi stadig anbefale vores prostata vibrator. Den er nem at bruge, og har fantastiske vibrationer, der giver utrolige orgasmer.

Du behøver ikke bruge den Genopladelig Prostata vibrator alene, du kan også bruge den med en partner. Styr vibrationerne selv eller overlad styringen til din partner, og lad din partner tage kontrollen over din orgasme.

Brug glidecreme med din Genopladelig Prostata vibrator

Brug altid glidecreme når du bruger anal legetøj. Da der ikke naturligt dannes “væske” i din anus, vil din oplevelse med analt legetøj ikke være særlig behagelig uden glidecreme. Faktisk vil den blive ret smertefuld.

Vores Genopladelig Prostata vibrator har en blød og glat overflade, der er lavet af allergivenligt medicinsk silikone. Brug derfor vibratoren med en vandbaseret glidecreme. Når du bruger silikonebaseret legetøj, skal du altid bruge vandbaseret glidecreme. Gør du ikke det, kan du beskadige dit legetøj.

Vi anbefaler PJUR Vandbaseret glidecreme, da den har en blød og gel-lignende  konsistens, er dermatologisk testet og uden parfumer. Påfør glidecremen før du stikker din Genopladelig Prostata vibrator ind. Brug også glidecremen undervejs, for det bedste resultat og den ultimative p-punkts nydelse.

Hvordan gør jeg min vibrator ren?

Det er virkelig vigtigt, at din prostata vibrator bliver gjort ren efter hvert brug. Det er generelt vigtigt med alt sexlegetøj, men især med anal legetøj. Når du skal gøre din vibrator ren, skal du først skylle den under noget varmt vand. Vibratoren er vandtæt, så du behøver ikke bekymre dig for at den går i stykker.

Når du har skyllet din vibrator af, skal du tørre den af med en klud. Brug dernæst specielt udviklet rensespray til sexlegetøj. Du kan ikke bruge hvilken som helst sæbe eller rensespray, da det kan ødelægge dit legetøj. Sørg altid for at bruge en rensespray til sexlegetøj.

Sprøjt 2-3 gange med din rensepray, tør din vibrator af med en klud igen og gem den væk. Nu er du sikker på at den er blevet gjort rent korrekt.

Nyd følelsen af en unik og intens orgasme med din nye Genopladelig Prostata vibrator.

Detaljer
Vægt200 g
Batteri

Genopladeligt

Længde

13,5 cm

Farve

Sort

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Vibration

12 vibrationer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på din Genopladelig Prostata vibrator
 2. Tænd på tænd/sluk knappen via fjernbetjeningen for at tænde prostata vibrator
 3. Skift i mellem de 12 forskellige vibrations indstillinger på fjernbetjening – Ønsker du at skrue op eller ned undervejs, kan du gøre det på fjernbetjeningen

Efter brug:

 1. Sluk din prostata vibrator på tænd/sluk knap på fjernbetjeningen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray, specielt udviklet til sexlegetøj
 3. Oplad din vibrator med det medfølgende USB kabel, der kan tilkobles din computer eller et opladerstik i stikkontakten
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Genopladelig Prostata Vibrator med Fjernbetjening – Sort

 1. Jesper

  God vibrator
  Det er en god vibrator og den føles meget lækker og blød. Ingen klager herfra. 5/5

Tilføj en anmeldelse af varen