G-spot vibrator i silikone

DKK 195,00 DKK 169,00

 • G-spot vibrator til anal brug
 • Sort og blødt silikone
 • Med vibration
 • Kan bruges af alle køn
 • God til ekstra intens parleg

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

G-spot vibrator i silikone

Denne G-spot vibrator i silikone er designet til at ramme G-punktet ved anal penetrering. For mænd betyder dette at prostata stimuleres, og for kvinder at G-punktet stimuleres analt, hvilket kan give en anderledes og mere indirekte stimulerende følelse. Anal stimulering kan give de vildeste orgasmer, især i kombination med penetrering, og har ud ikke prøvet det før, er det da klar det næste skridt at tage i soveværelset.

Gør det lettere

Det kan være svært at ramme g-punktet med en almindelig vibrator, dildo, anal plug eller lignende. Derfor er denne G-spot vibrator i silikone udformet og skabt specielt til at ramme G-punktet. Rammer du først dit G-punkt med en vibrator som denne her, så er du ikke i tvivl, for det giver en dejlig og rar følelse, som er rigtig svær at opnå med andet legetøj, eller med penis. Denne G-spot vibrator i silikone gør altså bare god stimulering lettere.

Vibrationerne vil få dig til at komme på no time

Dette stykke sexlegetøj har en vibrator, som let kan tændes og slukkes på en knap i bunden af vibratoren. Fordelen ved at bruge denne  G-spot vibrator er, at du ikke selv med håndkraft kan yde den samme stimulering som vibrationerne kan. Du kan derfor med denne vibrator opnå en vildt lækker stimulering, som du ikke har prøvet før. En vibrator er ikke kun til solo leg. Brug den også gerne som forspil sammen med din partner. Den anale stimulering vil helt sikkert gøre jer enormt tændte.

Fræk parleg

Der er altså bare noget lækkert ved at tage noget sexlegetøj med i sengen, når du skal lege med din partner. Det skaber en anden tæthed og tillid, for det kræver lidt af jer begge to. Med denne vibrator har i mulighed for nogle frække forspil, men den kan også sagtens bruges mens i har sex. Indsæt vibratoren og tænd den, og lad dens vibrationer stimulerer dig analt, mens din partner kan mærke dens tryk og vibrationer, mens de penetrerer dig vaginalt. Dette giver en intens og lækker dobbelt stimulering, som dine orgasmer kan blive helt vilde af.

Glid i tingene

Når du dyrker analsex, om det er med et stykke sexlegetøj eller med en partner, så er det vigtigt, at bruge glidecreme. Når du bruger en anal vibrator som denne, så skal du bruge en vandbaseret glidecreme, for ikke at ødelægge overfladen på den. Glidecremen giver en langt mere behagelig følelse og lettere indførelse af vibratoren. Derudover er det en god idé at rense sig selv, inden man har analsex. Til dette anbefaler vi en anal douche, som også kan bruges inden denne G-spot vibrator i silikone.

Vægt 130 g
Materiale

Silikone

Vibration

1 hastighed

Batteri

1x AAA (inkl)

Farve

Sort

Længde

16 cm

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • G-spot vibrator til anal brug
 • Sort og blødt silikone
 • Med vibration
 • Kan bruges af alle køn
 • God til ekstra intens parleg

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Indsæt det medfølgende 1x AAA batteri – er der beskyttelsesfolie i vibratoren fjernes dette
 2. Påfør vandbaseret glidecreme
 3. Indfør G-punkts vibratoren
 4. Tænd vibrationerne på knappen i bunden

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
X