G-spot Vibrator i Silikone

DKK 169,00

 • G-spot vibrator til anal brug
 • Fremstillet af blødt silikone
 • Til stimulering af G-punktet og prostata
 • En brugervenlig vibrator

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • G-spot vibrator til anal brug
 • Fremstillet af blødt silikone
 • Til stimulering af G-punktet og prostata
 • En brugervenlig vibrator

Læs Mere

Beskrivelse

G-spot vibrator i silikone

Denne G-spot vibrator i silikone er designet til at ramme G-punktet ved anal penetrering. For mænd betyder dette, at prostata stimuleres og for kvinder, at G-punktet stimuleres analt. Det kan give en anderledes og mere indirekte stimulerende følelse.

Anal stimulering kan give intense orgasmer for både mænd og kvinder – særligt når det kombineres med stimulering af klitoris eller penis. Med denne vibrator kan du nyde en ny og anden form for stimulering, end du måske er vant til, eller du kan udvide din samling af pirrende anal sexlegetøj.

En vibrator der gør det lettere

Det kan være svært at ramme G-punktet med en almindelig vibrator, dildo, anal plug eller lignende. Derfor er denne G-spot vibrator i silikone udformet og skabt specielt til formålet. Enden af vibratoren er nemlig udformet så den er let buet. Det er den perfekte form til at du nemt kan ramme og stimulere G-punktet eller prostata.

Rammer du først dit G-punkt med en vibrator som denne, så er du ikke i tvivl. Det vil give en dejlig og rar følelse, som er rigtig svær at opnå med sexlegetøj der ikke er skabt til formålet eller under samleje.

Vibrationerne vil få dig til at komme på no time

Dette stykke sexlegetøj har en vibrator, som let kan tændes og slukkes på en knap i bunden af vibratoren. Fordelen ved at bruge denne G-spot vibrator i silikone er, at du ikke selv med håndkraft kan yde den samme stimulering som vibrationerne kan.

Du kan derfor med denne vibrator opnå en vildt lækker stimulering, som du ikke har prøvet før. Vibratoren kan selvfølgelig bruges, når du skal forkæle dig selv lidt ekstra, samt når du skal være sammen med din partner.

Brug og rengøring af din G-spot vibrator i silikone

Inden brug af anal sexlegetøj kan du bruge en anal douche. Mange foretrækker at de føler sig helt rene, inden de skal stimuleres analt. Derudover er det også vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug.

Efter brug skal vibratoren gøres ren. Dette gør du ved at skylle vibratoren grundigt i varmt vand. Du kan med fordel anvende en rensespray til sexlegetøj efterfølgende. Sørg for at vibratoren er tør, inden du opbevarer den i en stofpose.

Detaljer
Vægt130 g
Længde

16 cm

Materiale

Silikone

Farve

Sort

Batteri

1x AAA (inkl)

Vibration

1 hastighed

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Indsæt det medfølgende AAA batteri – er der beskyttelsesfolie i vibratoren fjernes dette
 2. Påfør vandbaseret glidecreme
 3. Indfør G-punkts vibratoren
 4. Tænd vibrationerne på knappen i bunden

Efter brug:

 1. Rengør med varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at vibratoren er tør inden du pakker den væk
 3. Opbevares i en stofpose
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “G-spot Vibrator i Silikone”