Køb for DKK 54,00 mere for at få gratis fragt!

G-punkts vibrator i pink

DKK 195,00 DKK 130,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Multi-speed funktion
 • Specialdesignet hoved og krumning til direkte stimulering af g-punkt
 • Vandtæt
 • Batteridrevet
 • Nem at betjene

På lager

Vi anbefaler sammen med

Varenummer (SKU): BL-32311P Kategorier: , , , , , GTIN: BL-32311P

Køb for DKK 54,00 mere for at få gratis fragt!

Den ultimative G-punkts vibrator i pink

Du har sikkert hørt en masse om det noget sagnomspundne G-punkt. Det er ikke uden grund at det er så omdiskuteret. Forskere er ikke engang helt enige om, om punktet overhovedet eksisterer.

Men de kvinder, der har oplevet en G-punkts orgasme er ikke i tvivl. Det er den vildeste form for orgasme, og har du først fundet dit G-punkt, vil du med sikkerhed aldrig glemme, hvor det sidder. Og det er her vores G-punkts vibrator i pink kommer ind i billedet.

Ram plet med en G-punkts vibrator i pink

Lad dig ikke narre af det simple design! Denne g-punkts vibrator rammer lige hvor den skal – hver gang! Hvis du ikke før har oplevet en intens g-punkts orgasme, så er tiden inde. 

Når du selv kender dit G-punkt, er det meget nemmere at hjælpe din partner med at finde det! Nogle mener, at onani ikke hører til når man er i et parforhold – men sådan behøver det slet ikke være. Det er vigtigt at give sig selv noget kærlighed og opmærksomhed.

Sådan lærer man sin egen krop og sine lyster bedre at kende, og dét er godt for ens relationer – både seksuelle og romantiske.

Lad din partner lege med

Selvom det er vigtigt og skønt at bruge tid alene med sig selv (og sin vibrator), så er det også super sexet at invitere sin partner med i legen. Lad dem se dig onanere med din vibrator, eller lad dem bruge den på dig. Hjælp dem med at finde dit G-punkt eller andre steder du elsker at blive stimuleret – de vil elske at se dig tage imod og nyde det!

En våd og varm aftale i badet…

Tag din vibrator med en tur i badet – den er nemlig vandtæt! Findes der noget bedre end at nyde det varme vand, slappe af og så få en dejlig orgasme oveni? Hvis du ikke har prøvet det kan vi kun anbefale det!

Hvordan bruger jeg min vibrator?

Det allerførste du skal gøre når du modtager din G-punkts vibrator i pink er selvfølgelig at sætte de medfølgende batterier i. Det gør du ved at skrue bunden af. Når bunden er skruet på igen, så vask den med varmt vand og en rensespray lavet særligt til sexlegetøj. Så er den ren og klar til brug.

Vi anbefaler at du bruger en god vandbaseret glidecreme med din vibrator – det gør bare din oplevelse endnu mere våd og lækker! Du kan se vores udvalg af vandbaserede glidecremer her. Du drejer på bunden for at tænd/sluk og for at skrue op og ned på hastigheden. Med multi-speed funktionen styrer du let hvor kraftig vibratoren skal være. 

Pas godt på din vibrator

Husk altid at vaske din vibrator med varmt vand og en rensespray til sexlegetøj efter brug. Opbevar den i sikkert sted, og ikke for langt væk. Du kommer til at have lyst til at bruge den snart igen!

Vægt 130 g
Vibration

Multi-speed

Længde

18 cm

Farve

Pink

Materiale

ABS-Plast

Vandtæt

Ja

Batteri

2 x AA (inkl)

Køb for DKK 54,00 mere for at få gratis fragt!

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Multi-speed funktion
 • Specialdesignet hoved og krumning til direkte stimulering af g-punkt
 • Vandtæt
 • Batteridrevet
 • Nem at betjene

Køb for DKK 54,00 mere for at få gratis fragt!

Vejledning

Før brug:

 1. Før du skal bruge din vibrator for første gang, så husk at vaske den med varmt vand og en rensespray lavet til sexlegetøj
 2. Sæt batterierne i ved at skrue bunden af
 3. Vi anbefaler at bruge en vandbaseret glidecreme med din vibrator

Efter brug:

 1. Når du er færdig med at bruge den vasker du bare din vibrator med varmt vand og din rensespray
 2. Tør efter med en ren klud
 3. Der medfølger AA batteri – skift til nyt batteri ved behov
6