G-Punkts rabbit vibrator i silikone

DKK 249,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kraftfuld vibrator
 • Til dig der ønsker en rabbit vibrator med G-punkts stimulator
 • 10 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Medicinsk silikone der er skånsom for huden.
 • Lydsvag
 • 100% vandtæt

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 86003P Kategorier: , , , , , , GTIN: 6926426913837

Rabbit vibrator og G-punkts stimulator i én

Dobbelt op for orgasmerne med denne G-punkts rabbit vibrator der sikrer, at du kommer i mål hver gang! Med 10 forskellige vibrationsindstillinger, er det dig der har kontrollen over legen. Brug din G-punkts rabbit vibrator til onani i dit eget selskab og lad fantasien få frit løb.

Eller brug den sammen med en partner og vær sikker på, at I begge er helt klar. Du kan bruge din G-punkts rabbit vibrator sammen med din partner, enten som forspil eller som ekstra stimulering under sex. Hovedet af vibratoren kan også bruges til at stimulere din klitoris alene.

Sådan virker din G-punkts rabbit vibrator i silikone

Denne G-punkts rabbit vibrator her med G-punkts stimulator rammer plet hver gang. Du får både de lækre stimuleringer på klitoris samtidig med at dit G-punkt stimuleres. Denne form for dobbelt stimulering er de fleste kvinder meget glade for, da det er en sikker vej mod en intens orgasme.

Den er let at håndtere, idet skaftet også bruges som håndtag. Her sidder knapperne, hvor du kan regulere de 10 forskellige hastigheder. Du skruer let op og ned alt efter smag og behag. Vibratoren kan bare give en helt fantastisk fornemmelse, som man ikke kan efterligne med håndkraft.

Sådan får du mest ud af din vibrator

Der er mange forskellige måder, som du kan bruge en G-punkts rabbit vibrator på. Den kan naturligvis bruges alene under onani, men det er også frækt at tage den med i dobbeltsengen sammen med en partner. Det kan nemlig være forfriskende og frækt, at inddrage den, når du har sex med en partner.

Den er desuden 100% vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage den med i bad og dermed gøre badet endnu sjovere. Afstress efter en lang dag og få fornyet energi. Hvis du er i bad med en partner, så bliver det også meget lettere at dyrke sex, og I undgår mærkelige og til tider smertefulde stillinger.

Det fantastiske G-punkt

Mange kvinder har udfordringer med at få en orgasme ved vaginal sex. Det kan en G-punkts vibrator faktisk hjælpe på. G-punktet er særligt sensitivt og ved en ret præcis stimulering kan du få nogle meget intense og kraftige orgasmer. Hvis du bruger en G-punkts stimulator som denne, så kan du endelig får de dejlige orgasmer, som du har længtes efter.

Klitoris stimulering er for mange kvinder en næsten sikker ”vej” mod en orgasme. Derfor er det også helt genialt, er der findes en dildo vibrator, der kan give denne form for stimulering. Både mænd og kvinder har oftest brug for at blive rørt og kærtegnet flere steder og ikke kun centreret omkring de intime dele.

Hvem kan bruge en G-punkts rabbit vibrator i silikone?

En vibrator som denne kan både bruges af dem, der ikke har den store erfaring med sexlegetøj, men det kan også sagtens bruges af dem, der har natbords skuffen fyldt op med legetøj. Den er 21 cm lang, hvor 9 cm kan indføres. Den er 3 cm i diameter, hvilket også gør den god til anal stimulering.

Størrelsen gør at det også er en vibrator, som mange forskellige kan bruge. Den er ikke for vildsom, og derfor kan det også være, at den er god at bruge sammen med en partner, uden at han bliver for intimideret, når du hiver den frem.

Vi anbefaler altid brug af glidecreme

Noget af det vigtigste, når man bruger sexlegetøj, det er næsten glidecreme. Når alting bare glider let og ubesværet over huden, så føles det bare meget bedre. Du undgår også rifter, gener og ømhed og kan derfor blive ved i mange timer i streg.

Det er vigtigt at den glidecreme, som du bruger til denne G-punkts rabbit vibrator, er vandbaseret. Grunden er den, at en silikonebaseret vil ødelægge silikone overfladen. Du er derfor altid på den sikre side, når du bruger en der er vandbaseret. Du vil helt sikkert blive vild med det – det gælder også, når du dyrker sex med en partner.

Sådan passer du bedst på den

Rengøring og en god hygiejne er helt essentielt, når vi snakker om sex og sexlegetøj. Derfor er det også vigtigt at du passer godt på din vibrator. Du skal naturligvis bruge den rigtige glidecreme, men du skal også sørge for at rengøre den godt efter brug.

Det gør du ved at vaske den grundigt under den varme hane og efterfølgende bruge en rengørings spray til sexlegetøj (det gør det hvert fald lettere). Herefter skal den ligge til tørre for at overfladen forbliver intakt. Herefter er den klar til at blive lagt væk, indtil den skal bruges igen.

Vægt230 g
Batteri

2 x AA (inkl)

Diameter

3 cm

Længde

21 cm

Indsætbar længde

9 cm

Farve

Pink

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Ja

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kraftfuld vibrator
 • Til dig der ønsker en rabbit vibrator med G-punkts stimulator
 • 10 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Medicinsk silikone der er skånsom for huden.
 • Lydsvag
 • 100% vandtæt

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “G-Punkts rabbit vibrator i silikone”