Fun Factory Tiger G5 G-punkts Vibrator i Turkis – TESTVINDER

DKK 489,00

 • Oplev en dybere og mere kraftig stimulering med denne populære G-punkts vibrator fra Fun Factory
 • Den buede form gør det muligt at ramme G-punktet hver gang – Kan også bruges til stimulering af prostata
 • Få en endnu bedre G-punkts orgasme takket være det rillede skaft med FlexiFUN Technology™ – det fleksible skaft tilpasser sig din krop
 • Udover riller og vibrationer stimuleres du også af Tiger G5s fyldige størrelse – diameteren er mellem 4-4,5 cm
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

Ikke på lager

Tiger G5 – G-punkts vibratoren over dem alle

Er du klar til at opleve en helt fantastisk stimulering af dit G-punkt? Med Tiger G5 fra Fun Factory vil kan du få mere intense orgasmer, end du har prøvet før, og du kan gå helt dybt i din stimulering. Det smarte skaft er både bøjeligt og fast. Denne kombination giver dig masser af fleksibilitet samtidig med, at du kan opnå den målrettet stimulering.

Tag Tiger G5 med i seng når du skal forkæle dig selv lidt ekstra eller lad din partner styre det vilde dyr. Der er tale om en alsidig vibrator, der kan bruges af både mænd og kvinder. Uanset hvordan du bruger den frække vibrator, vil du kunne nyde godt af de dybe vibrationer og en intens stimulering.

Sådan bruger du din Tiger G5 vibrator

Vibratoren har et meget brugervenligt interface. Det består af tre knapper, der er praktisk placeret på håndtaget. Vibratoren er udstyret med en smart rejselås, som du skal deaktivere, før du kan tænde den. Det gør du ved at holde FUN-knappen og + nede. Herefter holder du FUN-knappen nede for at tænde vibratoren.

Vi anbefaler, at du altid bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med din dildovibrator. Det vil mindske ømhed og øge din nydelse. Du kan nemt styre indstillingerne for vibrationerne med +/- knapperne under brug. Tryk på FUN-knappen for at slukke vibratoren igen.

Dybe orgasmer med din vibrator

Oplev dybe orgasmer og intense klimaks med den effektive Tiger G5 vibrator fra Fun Factory. Det smarte design giver dig de bedste betingelser for en helt eminent stimulering af G-punktet. Den særlige form, de dybe vibrationer og den silkebløde overflade er alle egenskaber, der hjælper dig mod et skønt klimaks.

Vibrationerne er lavet, så de rammer dybt og intenst samtidig med, at den rillet overflade stimulerer dig, når du bevæger vibratoren ud og ind. Når du bruger vibratoren helt dybt, vil den buede spids ramme G-punktet samtidig med, at den brede bund vil stimulere klitoris.

Brug vibratoren på både G-punktet og P-punktet

Det gode ved Tiger G5 er, at den kan bruges både analt og vaginalt. Det giver den mange anvendelsesmuligheder, og som par kan I skabe en pirrende leg for jer begge. Er du mand, kan du bruger vibratoren til at opleve en sensuel stimulering af prostata også kendt som P-punktet.

Bruger du vibratoren analt, vil den buede udformning være særdeles velegnet til at ramme prostata og massere den med de dejlige vibrationer. Når vibratoren er i bund, vil den rillet base ramme mellemkødet, og du vil derfor både opleve en udvendig og indvendig stimulering.

Stimulerende design

Fun Factory har skabt et innovativt og ikke mindst stimulerende design, der både føles og ser frækt ud. Du vil opleve et fleksibelt sexlegetøj, der kan bruges i et utal af stillinger. Den frække vibrator er nemlig skabt på FlexiFun-teknologi. Det bøjelige vibratorhoved bevæger sig derfor med dig, så du kan opnå en målrettet stimulering.

Derudover får du et stort og ergonomisk designet håndtag, så du altid har styr på den vilde tiger. Håndtaget giver dig et fast greb, så du kan føre vibratoren præcis derhen, hvor du ønsker den. Håndtaget og den fleksible form gør vibratoren perfekt til sololeg, da du nemt og uden besvær kan nå dit følsomme punkt.

Rengøring af din Tiger G5 vibrator

En grundig rengøring af dit sexlegetøj er vigtigt. Særligt hvis du deler det med din partner. Derfor skal du også skylle din vibrator grundigt i varmt vand efter brug. Vi anbefaler også, at du bruger en antibakteriel rensespray specielt udviklet til sexlegetøj.

Med denne rengøring mindsker du fremkomsten af bakterier og er med til at passe godt på dit sexlegetøj, så du kan nyde det i længere tid. Sørg for at din dildovibrator er helt tør, inden du pakker den væk i en stofpose eller den medfølgende kasse.

Vægt278 g
Batteri

40-120 min batteri tid, Genopladeligt

Genopladningsmetode

6-8 timer opladnings tid, Magnet – USB kabel

Længde

22,3 cm

Diameter

4-4,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Turkis

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Oplev en dybere og mere kraftig stimulering med denne populære G-punkts vibrator fra Fun Factory
 • Den buede form gør det muligt at ramme G-punktet hver gang – Kan også bruges til stimulering af prostata
 • Få en endnu bedre G-punkts orgasme takket være det rillede skaft med FlexiFUN Technology™ – det fleksible skaft tilpasser sig din krop
 • Udover riller og vibrationer stimuleres du også af Tiger G5s fyldige størrelse – diameteren er mellem 4-4,5 cm
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din vibrator
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN knappen nede
 4. Skift mellem vibrationsmønstre og hastigheder ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN knappen
 2. Vask med varmt vand og brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)

2 anmeldelser af Fun Factory Tiger G5 G-punkts Vibrator i Turkis – TESTVINDER

 1. Line

  God men..
  Den er virkelig lækker i designet men alt for stor. Synes det bliver for meget også sammen med de ret kraftige stimuleringer. Det er nok en smagssag men for mig var pengene nok bedre brugt et andet sted.

 2. Mille

  Ok vibrator
  Der er ikke noget at klage over når det kommer til kvaliteten. Materialet er virkelig dejligt og man kan mærke at det er et kvalitetsprodukt med en god tyngde. Blev dog noget overrasket over størrelsen, da den er noget større end mine tidligere dildoer.

Tilføj en anmeldelse af varen